30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

LG 29UB55 ultraszéles LED monitor 29"

Termékkatalógus
LG 29UB55 ultraszéles LED monitor 29"
4,5 2 értékelés
LCD monitor - IPS, képarány 21:9, 5M:1, fényerő 250 cd/m2, 5ms, felbontás 2560x1080, sRGB, 8 bites, 2xHDMI, DVI, DisplayPort, hangszórók, állítható magasság, VESA konzol
Kód:  WK060a1j2a Termékszám:  29UB55-B.AEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG 29UB55 ultraszéles LED monitor 29"

Monitor hatékony használatra


Tökéletesen tervezett, profi IPS monitor állítható, ergonomikus tartóval. A 2560x1080 pixeles felbontás 21:9-es panoráma formátumot biztosít, amely tökéletes azoknak, akik több képernyőt jelenítenek meg párhuzamosan, vagy több eszközt csatlakoztatnak egy időben. A kijelző négy ablakra osztható, számos különböző konfigurációval, az igényeidtől függően.

Védi a szemet

A kék fény ártalmas lehet a szem számára, főleg, ha hosszú cikkeket szoktál olvasni a monitorodon. Az LG 29UB55 speciális olvasó móddal rendelkezik, amely automatikusan beállítja a kép paramétereit, egy gombnyomásra, ezzel kényelmes olvasást biztosítva, ameddig csak szeretnéd. Emellett a monitor kiküszöböli a villogást is, az innovatív LG technológiának köszönhetően. Ez a két funkció garantálja, hogy a játék, a filmnézés, az olvasás, vagy böngészés kényelmes és a lehető legbiztonságosabb lesz.
 

Nagyszerű csatlakoztatási lehetőségek


A monitor az összes csatlakozási opciót támogatja, beleértve a HDMI, a DisplayPort és a DVI csatlakozást is. Ez biztosítja, hogy bármely eszközödet probléma nélkül összekötheted a monitorral. A monitor állítható állványának köszönhetően beállíthatod a magasságot, a dőlés szögét, vagy akár el is fordíthatod, ahogy csak szeretnéd. Habár a monitor nagyon vékony, mégis két erőteljes 2x5W-os hangszórót rejt, amellyel helyet spórolhatsz az asztalodon. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG 29UB55 ultraszéles LED monitor 29" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 29" LG 29UB55 Ultrawide. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 29" LG 29UB55 Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 29" LG 29UB55 UltraWide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 29" LG 29UB55 UltraWide.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ