Shop roku Akvizice ApF HU

LG AG-F420

Termékkatalógus
LG AG-F420
3D szemüveg - 1db, Cinema 3D technológiájú televízióhoz, dioptriás szemüvegre rögzíthető
Kód:  WK600b Termékszám:  AG-F420.AEU Gyártó honlapja:

LG AG-F420

Polarizált 3D szemüveg, amely dioptriás szemüvegre csíptethető. A csíptetős rögzítő rendszernek köszönhetően megszűnik a kényelmetlenség, amelyet a dioptriás szemüveget viselők ezidáig érezhettek. A lencse egyszerűen rögzíthető, nem nyom és kellemesen könnyű.

A Cinema 3D technológia kiküszöböli a kellemetlen vibrálást. A kép sokkal tisztább, élesebb, a térhatás nyújtotta élmény természetesebb. A technológia teljesen passzív, ami azt jelenti, hogy a szemüveg nem igényel töltést vagy egyéb energiaforrást. A szemüveg könnyebb, így sokkal kényelmesebb.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG AG-F420
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG AG-F420. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG AG-F420. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG AG-F420. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG AG-F420.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ