30 dnů na vrácení Shop roku

LG K51S

Termékkatalógus
LG K51S
4,9 12 értékelés
Mobiltelefon - 6,55"-es kijelző, 1600 × 720, IPS kijelző, 8 magos MediaTek MT6765 processzor, 3 GB RAM, akár 2000 GB kapacitású Micro SDXC, 32 Mpx felbontású (f/1,8) + 5 Mpx felbontású (f/2,2) + 2 Mpx felbontású (f/2,4) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 13 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM + memóriakártya, kártyafüggetlen, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  LGE2305ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG K51S

A(z) LG K51S készülék esetében azonnal egyértelmű, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. A négy kamerának hála szenzációs képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. A memória mérete 3 GB. Teljesítménye szempontjából kezdő felhasználók számára ajánlott. A(z) LG K51S okostelefont komoly teljesítményű 4000 mAh akksi üzemelteti. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is bír. A(z) LG okostelefonja LG UX kiegészítést is kapott.

A(z) LG K51S okostelefon főbb tulajdonságai

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek MT6765 CPU és 3 GB RAM
  • Grafikus chip: PowerVR GE8320
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A hátsó kamera felbontása: 32 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 4
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod mobilod
  • A(z) LG telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) LG K51S mobiltelefon kamerája és kijelzője

képátlójú kijelző kör alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy az ún. IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget nyújt. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) LG K51S okostelefon fejlett négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 5Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 32Mpx (f/1,8) tökéletesen elégedett leszel. A gyors és hatékony autofókusz javítja a képminőséget. Egy praktikus kis lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik rajongói pedig imádni fogják a(z) 13 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) LG K51S nagyszerű funkciói

Ebbe az okostelefonba egyszerre 2 SIM kártya is behelyezhető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül. A belső tárhely tovább növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) LG K51S telefon adatainak biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC technológia lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológia segítségével akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat pedig természetes.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG K51S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG K51S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG K51S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG K51S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG K51S.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ