Shop roku Akvizice ApF HU

LG KVN6403AF

Termékkatalógus
LG KVN6403AF
Főzőlap indukciós zónák 4, Booster, touch-csúszkát, maradékhő kijelző, Stop & Go funkció, időzítő (timer), az első ferde
Kód:  FAP1563a Termékszám:  KVN6403AF Gyártó honlapja:

LG KVN6403AF

Indukciós főzőlap LG KVN6403AF modern és funkcionális berendezés zökkenőmentes ételek elkészítése. Négy főzőlapok a klasszikus elrendezés jellemző a Booster, hiányzó időzítő vagy akár maradék hő kijelző. Működtethető érintőgombok csúszka kommunikál világító piros mutatókkal.

legfontosabb jellemzői

  • Hatékony indukciós technológia
  • Booster hirtelen jelentkező teljesítmény
  • Egyszerű vezérlés touch technológia csúszka
  • Stop & Go funkcióval rövid megálló melegítő
  • Gyermekzár letiltja a nem kívánt indítás

Modern indukciós technológia

Az indukciós technológia számos előnyt kínál. Főzés zónák felmelegíti csak akkor épül egy főzőedény. Ha az edényt eltávolítják, a zóna automatikusan kikapcsol. Főzőfelület nem éri el a magas hőmérséklet, így a kiömlött étel bárhol nepřipečou és letörölheti rövid. Ez biztosítja, hogy az ellátás mindig tökéletesen tiszta. Ez a leggazdaságosabb főzés kevesebb energiával, mint más típusú főzőlap és a hőleadás csak néhány százalék. 

Biztonságosan és várakozás nélkül

Az extra Booster elérése gyors melegítéssel egy rövid időre. Hogy lerövidíti a várakozási minimálisra, így, hogy az idő is hatékonyabban használhatók. Megszólalt a postafiókot, majd főzni? Nem pánik, használja ezt a funkciót a Stop & Go gyors leállítása és újraindítása zónában. A fedélzeten van ellátva maradék hő kijelző, amelyen keresztül lehet látni, hogy a panel még forró. Használja például a hő már főtt ételt. A gyermekes családok értékelni fogják a gyermek palotáját, ami után blokkolja a lehetőséget, hogy aktiválja a vezérlőkártya. Tehát nincs szándékos használatát a főzési zóna és egyéb kisebb beállításokat kíváncsi.

további információk

funkció
Booster (gyors melegítéssel)
Gyermekzár
A maradék hő kijelző
Stop & Go funkció a gyors leállítása és újraindítása zóna
Timer (időzítő)
Kimutatása edények

4 főzőlap
2 x 160 mm - 1400/1800 W kiemelés
2 x 200 mm - 2100 W / 2500 W kiemelés

méretek
Méretek (szélesség x magasság): 590 × 520 × 53 mm
Méretek a telepítéshez (Sz × Mé × Ma): 560 × 490 × 53 mm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG KVN6403AF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG KVN6403AF. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG KVN6403AF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG KVN6403AF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG KVN6403AF.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ