AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

LG OM7560

Termékkatalógus
LG OM7560
5 1 értékelés
Mini hifi - CD/MP3/WMA, FM rádió, 50 állomás tárolása, Bluetooth, 2x USB, AUX In, Portable In, USB Direct felvétel, USB1-ről felvétel USB2-re, 1000W, 400W-os integrált mélynyomó
Kód:  JLG206d Termékszám:  OM7560 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG OM7560

Minden bulihoz szükség van minirendszerre minőségi zene lejátszásához. Enélkül elképzelhetetlen egy igazán jó buli. Ezzel a Micro Hi-Fi rendszerrel DJ hanghatásokat érhet el, karaokézhat, vagy egyszerűen táncolhat barátaival népszerű számokra. Élvezze a szórakozás új dimenzióját, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zene lejátszását okostelefonról vagy más eszközről, és maximális szórakozást nyúlt Önnek és barátainak.  

Legfontosabb jellemzők

  • 1000 W teljesítmény - Hozza életre a bulit.
  • Zenét játszhat le CD-ről, memóriakártyáról és Bluetooth segítségével is okos eszközökről
  • Világító fények a zene üteméhez igazodva
  • Karaoke funkció a nagyobb szórakozás érdekében
  • DJ funkció
  • Parosítható TV-vel

Irányítsa a zenét közvetlenül 

Természetesen a zenéket lejátszhatja CD vagy USB segítségével is. De ki szeretne állandóan poros CD-k keresésével bajlódni, vagy hosszadalmas folyamat során rögzíteni kedvenc dalait PC-ről USB-re? Annak érdekében, hogy ezeket elkerülje, a minirendszer kompatibilis Bluetooth interfésszel, ami újra fogalmazza a szórakozás élményét. Az LG minirendszer legfeljebb három eszközzel csatlakoztatható, ami lehetővé teszi, hogy lejátszási listákat hozzon létre, kezelje és bővítse azokat. Teremtse meg a buli légkörét vad pulzáló fényekkel, amelyek a zene üteméhez alkalmazkodnak.  

Ön lehet a DJ

Testre szabhatja a zenéket, megváltoztathatja azokat, hogy még érdekesebbek legyenek. Igazi DJ-ként használhat olyan hatásokat, mint a karcolás, flanger, phaser, wah-wah, késleltetés és más előre beépített speciális effektusok. Az Auto DJ átveszi a helyét, hogyha csatlakozni szeretne táncoló barátaihoz. A két USB bemenetnek köszönhetően felveheti a zenét Flashdrive-ra vagy elküldheti magának Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Ha egy hangszóró nem elegendő, ne aggódjon, vezeték nélkül csatlakoztathatja egy másikhoz is, így kétszer akkora erőt biztosíthat.

Karaokézzon

A LG felszereli minirendszerét egy gombbal, hogy elnyomja a számok szövegét. Amikor megnyomja a gombot, csak a zenei kíséretet fogja hallani, ami az előadás alapja lesz. Megváltoztathatja a dal tónusát is, hogy az saját hangszínéhez igazodjon. Hagyja, hogy barátai élvezzék a karaoke szórakoztató élményét.

Minőségi hang TV LG részére

Már nem elégedett televíziója beépített hangszórójával bestseller filmek nézésénél? Hogyha lélegzetelállító hanghatásokat szeretne elérni filmek és más programok megtekintése közben, csak szinkronizálja az LG TV-t a hangszóróval bármilyen kábel használata nélkül.

Intelligens eszközök, intelligens otthon

Egy nehéz munkanap után szeretne hazamenni és a kanapén ülve hallgatni kedvenc zenéit? Az LG minirendszer segíteni fog Önnek. A rendszer felismeri, hogy Ön mikor lép be a szobába, és azonosítja okostelefonját. Ezután már csak néhány mozdulatra van szükség telefonja kijelzőjén, és kedvenc dalai már el is indulnak.

Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
CD Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
CD Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG OM7560 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG OM7560. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG OM7560. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG OM7560. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG OM7560.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ