AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

LG UP970

Termékkatalógus
LG UP970
4,8 12 értékelés
Blu-Ray lejátszó - 4K Ultra HD, 4K BD, 3840x2160 felbontás, HDR 10 & Dolby Vision HDR, 2x HDMI, WiFi, Ethernet, Netflix, YouTube
Kód:  GLG500x7 Termékszám:  UP970 Gyártó honlapja:

LG UP970

Szeretett volna valaha látni egy filmet pontosan úgy, ahogy azt a rendező elképzelte? Az LG UP970 natív 4K lejátszó pontosan olyan képminőséget nyújt, mint amilyet a mozikban szokhattunk meg. Egyedülálló technológiája biztosítja, hogy a kép hajszálpontosan ugyanúgy nézzen ki, mint amikor rögzítették. Az LG UP970 egyedülálló kép- és hangminőséggel invitálja Önt a felejthetetlen élmények világába.

Fő sajátosságok


  • Blu-Ray lejátszó Dolby Vision HDR-támogatással
  • A lejátszó beépített webes böngészőt és internetes alkalmazásokat tartalmaz
  • A WiFi-csatlakozásnak köszönhetően megszabadul a felesleges kábelektől és elosztóktól
  • Mesterien tökélyre fejlesztett hanglejátszás, amely tökéletes zenehallgatási élményt kínál

Magával ragadó színek és éles részletek

A 4K Blu-ray lemezek, illetve HDR lejátszásán kívül a készülék 10-bites kimenetet, Rec.2020 / BT.2020 színteret, illetve modern HEVC kodeket kínál, továbbá támogatja a Dolby Atmos, Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio hangformátumokat. Így a lejátszott kép és hang valóban pontosan a rendező elképzeléseinek megfelelően fog kinézni vagy hangozni. Ennek köszönhetően otthona kényelméből éppúgy élvezheti a filmet, mintha a mozi soraiban ülne. Mivel a 4K minőségű képet jelenleg már az olyan portálok is támogatják, mint a Youtube vagy a Netflix, így számos film közül választhat a lehető legnagyobb felbontásban. Mindemellett 4K-s videóiból JPEG formátumú fotó is készíthető rendkívüli felbontásban.

Vadonatúj élmény

A Blu-ray lemezek lejátszása 4K felbontásban történik hihetetlenül gazdag fénytartományban. A HDR lenyűgöző színárnyalat-gradációt és remek kontrasztot nyújt, amely több, mint kétszerese a hagyományos színskálának. Az LG egyedi fejlesztésű technológiái még magasabb szintre emelik a képminőséget annak érdekében, hogy mind a színek, mind a formák a lehető legtermészetesebben hassanak. Mindezeknek köszönhetően a filmnézés teljesen új dimenzióba lép. A lejátszót nagy felbontású hangreprodukcióra tervezték. Elegendő csupán csatlakoztatni saját hangrendszeréhez, és máris élvezheti a kristálytiszta zenehallgatás élményét.

 

 

Paraméterek

Lejátszó típusa
Asztali Kész!
Interfész
Ethernet, HDMI, Optikus audió kimenet, USB, WiFi Kész!
Videó formátumok
MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV, XviD Kész!
Audió formátumok
Dolby Digital, DTS Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Asztali Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Interfész
Ethernet, HDMI, Optikus audió kimenet, USB, WiFi Kész!
Videó formátumok
MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV, XviD Kész!
Audió formátumok
Dolby Digital, DTS Kész!
Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődnék hogy az LG up970 blu-ray lejátszó melyik kiadás? Mert van egy márciusi amire írják hogy túl hangos és van egy augusztusi amire azt írják hogy az LG orvosolta ezt a hibát

Kérdések és válaszok: LG UP970
Kiegészítők: LG UP970 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG UP970. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG UP970. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG UP970. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG UP970.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ