ApF HU ApF HU

LG VR9647PS robotporszívó

Termékkatalógus
LG VR9647PS robotporszívó
Robotporszívó - 0,6 literes kapacitás, EPA 11 szűrő, Wi-Fi, intelligens navigáció, gyors tisztítás, cseh nyelvű menü, LED kijelző, 14.4V Li-PB akkumulátor, 100 perc üzemidő, 180 perc töltési idő, 69 db zajszint, távirányító, késleltetett indítás, ezüst szín
Kód:  ELG101 Termékszám:  VR9647PS Gyártó honlapja:

LG VR9647PS robotporszívó

Az LG intelligens robot porszívója tökéletesen tisztítja a lakásod vagy házad minden sarkát. Számos érzékelővel felszerelt, melyek biztosítják a navigációt, a terület feltérképezését vagy az ütközések elkerülését, észlelik az akadályokat, ezzel elkerülve a sérüléseket. Teljesen automatikus módokkal felszerelt, mint például a spirál, a cikkcakk vagy a pontról pontra mód, és egy, manuális takarítási mód, amellyel a neked legmegfelelőbb módot állíthatod be. A porszívóhoz tartozik egy távoli vevőegység, és mozgásérzékelő. Fényképeket készít otthonodról, és elküldi azokat okostelefonodra. 

Legfontosabb jellemzők

  • Négyzet alakú design, a sarkok tökéletes tisztításáért
  • 7 automatikus takarító üzemmód
  • A tér intelligens feltérképezése
  • Felső, alsó és elülső kamera
  • Kommunikáció WiFi-n keresztül
  • A kefék sörtéi állati szőrből készültek
  • Teljesen automatikus rendszer integrált cseh nyelvű menüvel
  • Tíz év garancia a motorra
  • Távirányító

Képes tanulni

A robotporszívó megjegyzi az akadályok és szintkülönbségek helyét a padlón takarítás közben. Gondoskodik ezekről a területekről, majd legközelebb automatikusan elkerüli őket. A Mapping Resume funkciót használva a porszívó képes visszatérni arra a helyre, ahol legutóbb abbahagyta a takarítást, ha közben manuálisan elmozdítottad más helyre. Ezzel elkerülhető a felesleges ismétlés, és az egész terület tökéletesen tiszta lesz. 

Könnyen eltávolítható tartály

A robotporszívó 0,6 literes portartállyal felszerelt. Eltávolítása meglehetősen egyszerű. Csak távolítsd el az oldalsó szelepet és emeld ki a tartályt. Ennek eredményeképpen szinte lehetetlen kiönteni véletlenül a tartály tartalmát. Még a kiömlő por sem fog szállni a tartály ürítésekor. 

Intuitív

A robotporszívóhoz tartozó távirányító biztosítja a porszívó kényelmes használatát. A távirányító alap utasításokat, és előre programozott porszívó programokat tartalmaz. Abban az esetben, ha a porszívó nem takarít megfelelően, be tudod állítani előre, hátra és oldalra történő mozgását. 

Módok:

  • Cikkcakk: a robot oda-vissza mozog, amíg nem ütközik akadályba, alkalmas nagyobb területek takarítására, ahol kevés az akadály.  
  • Spirál: spirális mozgás, 1,5 méteres átmérőjű körben.
  • Pontról pontra: a cikkcakk üzemmódot ötvözi a fejlett navigációval, alkalmas egyenetlen, akadályokkal teli felületek takarítására.

Egyéb módok:

  • My space
  • Turbo
  • Intelligens Turbo
  • Ismétlés
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG VR9647PS robotporszívó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG VR9647PS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG VR9647PS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG VR9647PS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG VR9647PS.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ