0% splátky Siguro Rapture

Logitech Base Bundle

Termékkatalógus
Logitech Base Bundle
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Távirányító -
655 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  JS046c2 Termékszám:  991-000400 Gyártó honlapja:
Logitech Base Bundle 655 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Logitech Base Bundle

Logitech Base Bundle

Csatlakozz gyorsan és egyszerűen a videokonferenciához a Logitech Tap segítségével, amely megkönnyíti a tartalmak vezeték nélküli vagy HDMI-n keresztül történő megosztását. Ezzel az intuitív vezérlővel felesleges késedelmek és bonyolult beállítások nélkül kezelheted a videokonferenciákat. A Logitech Tap konferenciateremmé alakítja a helyiséget a Google Meet vagy a Microsoft Teams Rooms alkalmazással. Tapasztald meg az olyan hasznos funkciókat, mint az egyérintéses kapcsolódás, a naptárintegráció, az egyszerű tartalommegosztás vagy a következetes vezérlés.

A Logitech Base Bundle távirányító legfontosabb jellemzői

  • A Logitech Base Bundle egy Logitech Tap érintésvezérlőből, egy CollabOS-kompatibilis eszközből a támogatott konferencia kamerákhoz, valamint egy tartókonzolból áll
  • Alakítsd át irodádat konferenciateremmé a Google Meet, a Microsoft Teams vagy akár a Zoom segítségével
  • 10,1"-os kijelzővel, alacsony profillal és mozgásérzékelővel rendelkezik
  • Elegáns és visszafogott benyomást kelt
  • Értékelni fogod a kifinomult kábelkezelést
  • A Logitech Tap vezérlő az asztalra vagy a falra helyezhető
  • Alkalmas bármilyen alakú helyiséghez

A Logitech Tap illesztőprogram egyszerű telepítése

A Logitech Tap kiegyensúlyozott kialakításának és elegáns megjelenésének köszönhetően könnyen és könnyedén telepíthető. A 10,1"-os kijelző, az alacsony profil és az állandó készenlétet biztosító mozgásérzékelő segít a Tapnak, hogy zavaró tényezők nélkül illeszkedjen a szobai környezetbe.

Átgondolt kábelvezetés

A Logitech Tap kifinomult kábelvezetéssel rendelkezik a készülék hátulján vagy alján található kábelkivezetésen keresztül. A beépített kábelrögzítő mechanizmus megakadályozza a véletlen szétkapcsolódást, így biztosítva a Logitech Tap biztonságos és megbízható használatát.

A vezérlő többféle rögzítési lehetőséggel rendelkezik

A Logitech Tap többféle rögzítési lehetőséget kínál, így a készüléket gyakorlatilag bárhol elhelyezheted a szobában. A szabványos tömszelencékkel kompatibilis asztali vagy emelt rögzítővel a vezérlőt az asztalra helyezheted, és 180°-os elforgathatóságot biztosíthatsz a jobb láthatóság és a kezelő praktikussága érdekében. Alternatívaként használhatod a fali rögzítést, hogy helyet takaríts meg kis helyiségekben.

LOGITECH ROOMMATE

A RoomMate egy CollabOS-kompatibilis eszköz, amely lehetővé teszi a támogatott konferencia kamerákkal és perifériákkal való egyszerű integrációt, így egy teljes körű megoldást hoz létre. A kifejezetten videós együttműködésre tervezett RoomMate with CollabOS megkönnyíti a Microsoft Teams Rooms Androidon, a Zoom Rooms és más vezető videokonferencia-szolgáltatások megvalósítását. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a hatékony és gördülékeny együttműködést a legkülönbözőbb munkakörnyezetekben.

Egyéb perifériák csatlakoztatása

Moduláris sokoldalúságának köszönhetően a Rally vagy MeetUp rendszerét könnyen csatlakoztathatod a RoomMate-hez, és hozzáadhatod a Logitech Tap érintésvezérlőt, a Scribe1 táblakamerát és más együttműködési eszközöket. Ezekkel a kiegészítőkkel bármilyen teret könnyedén átalakíthatsz egy csúcstechnológiával felszerelt videokonferencia-teremmé. A RoomMate lehetővé teszi, hogy kiválaszthasd az általad preferált hangrendszert. A MeetUp vagy a Rally párosításakor az alapértelmezett beállítás a konferencia kamerahang, de lehetőséged van arra is, hogy a kiválasztott partnerek által ellenőrzött hangrendszert válaszd. Ez rugalmasságot és ellenőrzést biztosít a videokonferencia hangkörnyezetének beállítása felett, hogy az igényeidnek megfelelő optimális hangminőséget biztosítsa.

Széles körű kompatibilitás a rugalmas interfésznek köszönhetően

A RoomMate teljes körű megoldást kínál HD videokonferenciák lebonyolítására egy-, két- vagy háromképernyős helyiségekben, elegáns és nem feltűnő kialakításban. Elegendő rugalmasságával és funkcionalitásával biztosítja a videokonferenciák zökkenőmentes lebonyolításához szükséges teljesítményt és csatlakoztathatóságot. Az Appspace integrációja a Logitech RoomMate digitális aláírással még egyszerűbbé teszi az információátadást a fizikai munkahelyen. Ezzel a kombinációval könnyedén megoszthatsz vizuális anyagokat, fontos közleményeket vagy egyéb információkat a folyosókon, konferenciatermekben és más helyiségekben. Ez az integráció hatékony módja annak, hogy a kommunikáció zökkenőmentes és hatékony legyen, javítva a munkahelyi felhasználói élményt.

Könnyen kezelheted konferenciáidat

A Logitech Sync megkönnyíti az eszközök kezelését a videós együttműködéshez. Ez a felhőalapú platform lehetővé teszi, hogy egyetlen felületen keresztül nyomon kövesd a helyiségek állapotát, frissítéseket végezz és minden beállítást módosíts. A Sync Reports segítségével láthatod, hogyan használják a konferenciatermeket az idő múlásával, így könnyen optimalizálhatod azok használatát. LOGITECH ROOMMATE vCollabOS technológiát használ a videós együttműködéshez egy biztonságos operációs rendszerrel, amely lehetővé teszi a Logitech eszközök és kiválasztott tartozékok használatát.

Paraméterek

Rögzítés
Szabadon álló Kész!

Elhelyezés

Rögzítés
Szabadon álló Kész!

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Base Bundle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Base Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Base-Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Base-Bundle.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ