Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

L'ORÉAL Professionnel SteamPod 4.0

Termékkatalógus
L'ORÉAL Professionnel SteamPod 4.0
4,5 4 értékelés
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 28 mm, 180-210 °C hőmérséklet tartomány, 75 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 165 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fehér kivitel, mozgó simítólapok
149 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LORZV415 Termékszám:  3474637116415
L'ORÉAL Professionnel SteamPod 4.0 149 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

L'ORÉAL Professionnel SteamPod 4.0

Fedezd fel a L'Oréal SteamPod 4 gőzölős hajvasalót! Ez a szabadalmaztatott gőzölős technológiával ellátott professzionális hajformázó segít minden alkalomra frizurát készíteni. Minden hajtípusra alkalmas. A csomagban összesen 3 fésű található az egyenletes gőzeloszlásért, továbbá hővédő huzat a biztonságosabb hajvasalásért és egy hőálló tok, hogy bárhová magaddal vihesd.180 °C és 210 °C közötti hőmérséklet-tartományból választhatsz. A lemezek olyan vezérléssel rendelkeznek, amely másodpercenként 250-szer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A SteamPod 4 hajvasalóval akár 95%-kal kevesebb hajtöredezés, 3x gyorsabb formázás és 2x simább haj érhető el. Az új külső rendszernek köszönhetően gyorsabb fűtéssel emelkedik ki, a nagyobb lemezek pedig biztosítják,hogy akár 30%-kal közelebb kerüljön a gyökerekhez.

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • Az extra biztonság érdekében hajvasalás előtt helyezz hővédő huzatot a karokra (amelyek 100 °C-ra melegednek fel, hogy hullámokat hozzanak létre)
  • Töltsd meg a beépített tartályt demineralizált vízzel
  • Hajformázáskor ügyelj arra, hogy a nyilak lefelé mutassanak
  • Folyamatos szárazgőz szórás (0,8 g/perc) a láthatóan simább hajért
  • Tartós frizurát hoz létre3
  • Rendkívül tartós kerámia lemezek
  • 3 fésű az egyenletes gőzeloszlásért (finom fogazatú fésű, közepes fogazatú fésű és széles fogazatú fésű)
  • A lemezek olyan vezérléssel rendelkeznek, amely másodpercenként 250-szer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet
  • A SteamPod 4 hajvasalóval akár 95%-kal kevesebb törést, 3x gyorsabb és 2x simább hajat érhetsz el
  • Láthatóan simább5, rugalmasabb4 és kifejezőbb hullámok4
  • 360°-os, 2,5 m hosszúságú, forgatható kábel
  • Automatikus kikapcsolás 30 perc inaktivitás után
  • Beépített víztartály

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló szabadalmaztatott gőztechnológiával

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló szabadalmaztatott gőztechnológiát használ, és biztosítja a száraz gőz folyamatos eloszlatását (0,8 g/perc). A hajvasaló rendkívül tartós kerámialapokkal is rendelkezik, amelyeket egy alumíniumréteggel vonnak be, ezáltal nagyon tartósak és kíméletesek a hajhoz. A felső lebegő lemez optimális tapadást biztosít minden hajtípushoz.A lemezek olyan vezérléssel rendelkeznek, amely másodpercenként 250-szer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A L'Oréal SteamPod 4 hajvasalóval 3 hőmérsékletet választhatsz 180 és 210°C között. A 2,5 m hosszú, 360°-ban elforgatható kábel kényelmes használatot biztosít.

Lapos hullámok az eltávolítható fésűvel

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló hatékonyabb hajegyenesítő funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb lemezeknek köszönhetően akár 30%-kal közelebb juthatsz a gyökerekhez.  Inaktivitás esetén a hajvasaló 30 perc után automatikusan kikapcsol. A  L'Oréal SteamPod 4 beépített víztartállyal is rendelkezik, amely töltésenként akár 192 méter hosszú haj kezelésére is képes. 

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló

Exkluzív L'Oréal hajvasaló kiegészítők

A L'Oréal SteamPod 4 csomagjában 3 fésűt találsz, amelyek a gőz optimális eloszlatását szolgálják, valamint egy hőálló tok is rendelkezésre áll a biztonságos hajvasalás érdekében. A hőálló toknak köszönhetően bárhová magaddal viheted a hajvasalót. A finom fogazatú fésű ideális az egyenes és a hullámos hajhoz. A közepesen széles fogazatú fésű különösen alkalmas a göndör hajra, a szélesfogazású fésű pedig a nagyon göndör és afro hajra.

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló

Akár 3x gyorsabb, akár 2x simább és akár 95%-kal kevesebb hajtöredezés

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasalóval akár 3x gyorsabb1 és akár kétszer simább hajat érhetsz el 1. Ugyanakkor akár 95%-kal kevesebb hajkárosodás 2 és tartósabb frizura is lehetséges.

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló új külső rendszerrel

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló első látásra lenyűgöz elegáns és ergonomikus kialakításával, amely kényelmessé teszi kézben tartását. Az új, ívelt kialakítású külső rendszer akár 100°C-ra is felmelegszik, hogy minden alkalomra természetesebb és merészebb hullámokat hozzon létre.


¹Műszeres vizsgálat, SteamPod 4 a SteamPod 4 gőz és fésű nélküli SteamPod 4 készülékkel összehasonlítva. V típusú hajon tesztelve (göndör haj).
²V. típusú (göndör haj) könnyített haj ismételt fésülése után mért hajtöredezés a SteamPod 4 15 mozdulat után, összehasonlítva a SteamPod 4 gőz és fésű nélküli SteamPod 4-el. 
³Műszeres vizsgálat: A SteamPod 4 hatékonysága a SteamPod 4 gőz és fésű nélküli SteamPod4-hez képest.
⁴ Érzékszervi vizsgálat 38 alanyon. SteamPod 4 a Steampod 3-hoz képest.
⁵Érzékszervi vizsgálat 30 személyen. Steampod 4 a Steampod 3-hoz képest.


Paraméterek

Összehasonlít
Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
28 mm Kész!
Max. hőmérséklet
210 °C Kész!
Min. hőmérséklet
180 °C Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
28 mm Kész!
Max. hőmérséklet
210 °C Kész!
Min. hőmérséklet
180 °C Kész!
Teljesítmény
165 W Kész!
Bemelegedési idő
75 s Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,5 m Kész!
Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
USA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: L'ORÉAL Professionnel SteamPod 4.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PROFESSIONNEL SteamPod 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L'Oréal SteamPod 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte L'Oréal SteamPod 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte L'Oréal SteamPod 4.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ