A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

LTE WiFi modem G415

Termékkatalógus
LTE WiFi modem G415
LTE WiFi modem - WiFi átviteli sebesség 1500Mb/s, LAN átviteli sebesség 1 Gbit, LAN konnektor 3×, WAN konnektor 1×, Kétsávos (2,4 + 5 GHz), Gigabit LAN, QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), Firewall, IPv6 Ready, Guest Zone, MU-MIMO, Szülői felügyelet, Wi-Fi Mesh és Hangvezérlés - Amazon Alexa/Google Asszisztens, Szerver és Client, WiFi 6, (szabványok 802,11a,802,11b,802,11g,802,11n,802,11ac és 802,11ax ), SIM-kártya nyílások száma 1
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Dlink22_11 Termékszám:  G415/E Gyártó honlapja:
LTE WiFi modem G415 56 590 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

LTE WiFi modem G415


D-Link G415 - soha nem maradsz internet nélkül

A D-Link G415 kétsávos LTE WiFi modemmel, amely a WiFi 6, AI és 4G Cat 4 technológiákat kombinálja, sohasem maradsz többé internetkapcsolat nélkül - amikor internetkimaradás van, egyszerűen helyezd be a SIM-kártyát, és oszd meg 4G LTE mobilinternet-kapcsolatodat akár 150 Mbps sebességgel egy biztonságos vezeték nélküli hálózaton vagy három gigabites porton keresztül. A tartalék hálózat nem csak csúcssebességet, hanem folyamatosan javuló és racionalizálódó lefedettséget is kínál a zökkenőmentes internetkapcsolat érdekében. Ha a modemet hagyományos internetkapcsolathoz csatlakoztatod, akkor az 5 GHz-es sávban akár 1 201 Mbps, a 2,4 GHz-es sávban pedig 300 Mbps sebességet élvezhetsz. Az internetkapcsolat meghibásodása esetén a mobilkapcsolatra való átállás automatikusan történik.



Automatikus átkapcsolás és maximális biztonság a WPA3 segítségével

A D-Link G415 nagyszerű megoldás minden olyan helyen, ahol a vezetékes szélessávú internet nem megbízható vagy nem áll rendelkezésre - faházakban, kempingekben, hegyvidéki tanyákon vagy eldugott területeken. A két nagy teljesítményű antennával a modem mindig erős és megbízható kapcsolatot biztosít, akár egyszerre több eszköz számára is. Dolgozz, streamelj videókat, játssz játékokat vagy ossz meg fájlokat anélkül, hogy pufferelés, kimaradások vagy interferencia miatt kellene aggódnod. A fejlett WPA3 biztonsági szabvány titkosítja az összes hálózati forgalmat, és védelmet nyújt a külső fenyegetésekkel szemben.

A D-Link G415 segítségével WiFi Mesh hálózatot is létrehozhatsz

Ha véletlenül a D-Link G415 modem lefedettsége nem lenne elegendő, egyszerűen használd aD-Link E15WiFi extender-t, hogy egy intelligens Mesh hálózatot hozz létre a zökkenőmentes, nagysebességű WiFi lefedettséghez az egész otthonodban. A fejlett felhasználói felülettel a hálózaton lévő összes csatlakoztatott eszköz felett kézben tarthatod az irányítást. Még egy erős szülői felügyelet, illetve vendéghálózati beállítások is rendelkezésre állnak.Az ingyenes EAGLE PRO AI alkalmazással még egyszerűbbé válik - az AI folyamatosan figyeli a hálózati forgalmat és automatikusan küld intézkedési javaslatokat.



Hálózatának vezérlése telefonon vagy hangvezérléssel

Nemcsak egy okos AI-asszisztenssel ellátott mobilalkalmazást használhatsz a WiFi-hálózat vezérlésére, hanem hangutasításokat is. A D-Link G415 LTE WiFi modem kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatással. Ez megkönnyíti a hálózati frissítésekről szóló hangjelzések fogadását, a biztonsági állapot ellenőrzését és még sok mást. A Target Wake Time (TWT) funkció automatikusan csökkenti az összes csatlakoztatott eszköz akkumulátor-fogyasztását azáltal, hogy kiszámítja, mikor és milyen gyakran van szükség átvitelre, és így az összes eszköz akkumulátorát kíméli.

A D-Link G415 LTE WiFi modem főbb jellemzői

  • A 3G/4G kapcsolat megosztása más eszközökkel
  • A D-Link G415 támogatja a 4G LTE Cat 4-et akár 150 Mbps letöltési sebességgel
  • AX1500 WiFi 6 kétsávos működés
  • 2,4 GHz (legfeljebb 300 Mbps), 5 GHz (legfeljebb 1,201 Mbps)
  • Integrált, feloldott SIM-kártya foglalat
  • Feladatátvételi mód internetkapcsolat meghibásodása esetén
  • MU-MIMO és OFDMA technológia
  • Kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérléssel
  • A legújabb WPA3 biztonsági szabvány támogatása
  • Egyszerű beállítás és működtetés

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Dual-band Kész!
Titkosítás
WPS, WPA, WPA2, WPA3 Kész!
Külső antennák száma
2 × Kész!
Antenna típusa
Nem levehető Kész!
Mélység
6,62 cm Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WPA, WPA2, WPA3 Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
2 × Kész!
Antenna típusa
Nem levehető Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
6,62 cm Kész!
Súly
400 g Kész!
Szélesség
19,8 cm Kész!
Magasság
17,01 cm Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
1 500 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
WAN port átviteli sebesség
1 Gbit Kész!
Sebesség 2,4 GHz-en
300 Mb/s Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax Kész!
WiFi típus
WiFi 6 Kész!
WiFi sávok
5 GHz Kész!

Csatlakozók

LAN
3 × Kész!
WAN
Kész!

SIM-kártya nyílások száma

SIM-kártya nyílások száma
1 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LTE WiFi modem G415 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTE WiFi modem G415. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LTE WiFi modem G415. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTE WLAN Modem G415. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTE WLAN Modem G415.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ