Shop roku Akvizice ApF HU

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

Több, mint 20 tipp hogyan jöjjön formába akár 57%-os kedvezményeinkkel

Valami baj van az e-maillel? Tekintse meg az online verziót itt »

Az év legcsodálatosabb időszaka után természetes érzés lehet, hogy szeretnénk leadni a karácsonyi vacsora és édességek után keletkezett súlyfölösleget. Dobja le a felesleges kilókat a high-tech és modern fitness gépekkel! A fitness karkötőktől az otthoni berendezésekig bármit beszerezhet nálunk, amit csak szeretne.

Smart Rope S

Díjnyertes okos ugrókötél kifinomult dizájnnal, ami rögzíti az ugrások, az elégetett kalóriák számát és az edzésidőt. 23 LED segítségével minden fontos információt egyszerű formában biztosít az ön számára. Könnyen tölthető USB-ről és egy feltöltéssel akár 36 órán át keresztül használhatja.

Buy
Xiaomi
12 220 Ft
-48%

Xiaomi MiBand

Ellenőrizze a tevékenységi szintjét, a megtett távolságot és az elégetett kalóriák számát. Érje el az ön által kitűzött napi célokat, és törekedjen egy egészségesebb életmódra!

Sigma
13 440 Ft
-18%

Sigma Activo

Egy elegáns, két tónusú csuklópánt. Az ACTIVO pontos információval fogja ellátni önt. Számolni fogja a lépéseit, a megtett távolságot és az elégetett kalóriák számát. 

Jawbone
40 360 Ft
-20%

Jawbone UP2

Az UP2 világszinvonalú technológia nyomonköveti az alvási és táplálkozási szokásait és egyéb tevékenységeit. A Smart Coach rendszer ösztönözni és tájékoztatni fogja önt, hogy megtudja hozni egészsége számára legfontosabb döntéseket.

Adidas
28 490 Ft
-9%

Adidas Essential Ab Bench

Egy alapvető tréning eszköz, ami  biztosítja a teljeskörű mozgást, és követi a test görbületeit. 

Adidas
2 070 Ft
-23%

Adidas Performance Bottle

Moshatja mosogatógépben ezt
a palackot, ami az edzés alatt megfelelően hidratálja önt és
oltja a szomját.

acra
61 150 Ft
-12%

Brother BC 222

Sosem volt könnyebb dolga, ha formába akart jönni. Mindeki számára megfelelő és bármikor igényei szerint használhatja ezt a szobakerékpárt. 

Escape
29 590 Ft
-5%

Escape Gripr

A GRIPR Resistance Trainer úgy készül, hogy ellenálljon a legkeményebb igénybevételnek is. Ehhez van a duplán varrott neoprén táskában mikro-nemesacél homok.

Jordan

Jordan Power Wheel

A Power Wheel egy sor gyakorlattal teszi próbára a has, hát, csípő és fenékizmokat. A hatás szemmel látható lesz a mallkason, a karokon és a vádlikon is.

Jordan

Jordan Powerbag

A funkcionális edzés ideális kiegészítője. A Powerbag egy alternatív és átfogó testedzési mód, amivel erősítheti a testét, az izmait és fejlesztheti a dinamikáját.

Lifefit
15 890 Ft
-18%

Lifefit Kettlebell Steel

Ez a háromszög markolattal ellátott harang alakú súlyzó lehetővé teszi, hogy különböző gyakorlatok végezhessen el csoportban vagy egyénileg.

Reebok
20 670 Ft
-46%

Reebok Medicine Ball

4 kg tömegű Reebok medicin labda alkalmas a funkcionális edzések vagy különböző fitness és koordinációs gyakorlatok elvégzésére.

Lifefit
11 850 Ft
-33%

Lifefit Dumbbell Master

Megfizethető súlyzó cementtel töltött súlyokkal és minőségi dizájnnal és csúszásmentes felülettel.

TRX
91 690 Ft
-9%

TRX Pro Kit

Teljesen állítható és párnázott lábak, egyedi antimikrobális gumi fogantyúk, korszerűsített hevederek,  kereskedelmi minőségű alkatrészek és 3 különböző típusú rögzítő megoldás jellemzik a TRX Pro Kit-et.

Gun-ex
131 690 Ft
-9%

Gun-ex Cobra Basic Kit

Egy elasztikus kötél, nagyobb edzési hatékonysággal, tartós és választékos testmozgási lehetőséggel. A kötél minden mozdulathoz hozzáadja az kifejtett ellenállást, és ezt használja fel a gyakorlat intenzitásának növeléséhez. Dolgozza meg az alap és a felsőtest izmait.

Sharp Shape
12 220 Ft
-41%

Suspension Training System

Ezzel az egyedülálló felfüggesztési rendszerrel könnyen és hatékonyan erősítheti a test minden izomcsoportját, a saját testsúly felhasználásával. A hevedereknek, csatoknak és karabélyoknak köszönhetően szinte bárhol használhatja a terméket.

Powerball
8 650 Ft
-26%

Powerball 250Hz Pro

Erősítse a karizmait az új innovatív Powerball-val. Végezze el a gyakorlatot kényelmesen a TV nézés,  olvasás vagy munkába menet közben.

Powerball
3 260 Ft
-57%

Powerball Carry Case

Speciális tok a Powerball biztonságos szállításához és tárolásához. A tároló tok edzett, és dupla cipzárat és egy kurkot tartalmaz.

Powerball
4 920 Ft
-39%

Powerball Arm Stik

A Powerball Arm Stik egy teljesen új testedzési módot kínál, különféle mozgásokkal és gyakorlatokkal, és így az izmok nagyobb körét képes megerősíteni.

Powerball
10 450 Ft
-33%

Powerspin EVO

A fitnesz gép alkalmas a bicepsz, a tricepsz, az alkar, a csukló és a hasizmok könnyű és hatékony  feszesítéséhez és formálásához.

Reebok
52 480 Ft
-43%

Reebok EasyTone Step

Az EasyTone alkalmas kezdő és haladó sportolók számára is, kiváló segítség az átfogó gyakorlatok végézéshez, a az álóképesség és a koordináció javítására.

Born to swim
6 110 Ft
-41%

Born To Swim Microfiber Towel

Kiváló minőségű mikroszálas anyagból készül a Born to Swim, és így válik kiválóan nedvszívó és nagyon gyorsan száradó törülközővé, így különösen alkalmas sport és egyéb tevékenység végzésére.

Sissel
12 220 Ft
-10%

Sissel Pilates Roller Pro

A Pilates Roller Pro Soft több lehetőséggel látja el az edzéstervét.
A puha anyagok keveréke azonnal reagál a nyomásra, így teszi a terméket kényelmesen használhatóvá és stabillá.

Boll
4 030 Ft
-31%

Boll Litetrek Towel

A speciális szintetikus mikroszálas rendszernek köszönhetően ez a törülköző gyorsan szárad és nagy abszorpciós képességgel rendelkezik.

Prana
29 960 Ft
-6%

Prana Revolution Mat

A szezon Prana Revolution szőnyegjei új rétegelési technikával készültek, így azok lényegesen könnyebbek, miközben ugyanazt a tartást és stabilitást biztosítják.

Az árak forintban vannak feltüntetve, amik tartalmazzák az Áfát, és 2017.1.5-től érvényesek. A jelen árak mindig elérhetőek a www.alza.hu webáruházban. A webáruházban és a reklámokban feltüntetett termékárak előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak, és a termékár csak a vásárlási szerződésben kerül megerősítésre. Kérjük, ne válaszoljon erre az e-mailre, mert nem fogjuk megkapni.  

Ha bármilyen kérdése van és kapcsolatba szeretne lépni velünk, kattintson IDE.

© 2016 Alza.hu

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ