30 dnů na vrácení Effaclar

ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave 100 ml

Termékkatalógus
ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave 100 ml
Aftershave - normál bőrre, nyugtatja az irritált arcbőrt
2 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOL996 Termékszám:  3616304474859 Gyártó honlapja:
ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave 100 ml 2 590 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave 100 ml

ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave
ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave

Az ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave friss és üdítő érzést nyújt. A sport és a győzelem szellemét megtestesítve remek módja a nap indításának vagy az edzés utáni felfrissülésnek. A legjobbat igénylő férfiak számára az ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave nélkülözhetetlen kiegészítő a mindennapokban.

Alapvető információk
Az illat típusa: Fűszeres
Rendeltetése:Férfiaknak
Illatanyag összetevők: Levendula, gyömbér, menta

ADIDAS UEFA IX A legjobbak legjobbja After Shave

fej

FEJILLAT

Levendula
szív

SZÍVILLAT

Gyömbér
Test

ALAPILLAT

Menta

ADIDAS UEFA IX Best of The Best vegán formulával

Az ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave teljesen mentes az állati eredetű összetevőktől,így ideális választás vegánok számára. Az ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave nemcsak egy illat, hanem egy nagyszerű ajándéktipp is, amely garantáltan örömet okoz minden férfinak, aki értékeli ennek az illatnak a minőségét és egyedi jellegét.

ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave

Az ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave legfontosabb jellemzői

  • ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave tiszta, friss illat, borotválkozás után ajánlott
  • Fűszeres illat jellemzi
  • Az aktív, energiával teli férfiak körében népszerű
  • Alkalmas mindennapi viseletre
  • ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave levendula, gyömbér és menta illattal, borotválkozást követően használd
  • Térfogat: 100 ml

Fűszeres illat, tele energiával

Az ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave összetételében levendulát, gyömbért és mentát találsz, amelyek fűszeres illatot biztosítanak, egyúttal friss és könnyed benyomást keltenek. Különösen népszerű az aktív, energikus férfiak körében. Örömet szerez minden sportolás után.

Mindennapi viselethez

Az ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave az aktív, energikus férfiaknak készült, akik egy kellemes, kifinomult, mindennapi viseletre alkalmas illatot keresnek. Tiszta, friss illatával és fűszeres jegyeivel nagyszerű kiegészítője minden alkalomnak.

ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave

Az Adidas, a sportruházat, a lábbelik és az illatok világában az egyik vezető márka, az innováció és a minőség terén hosszú múltra tekint vissza. Az alapítók, Adolf "Adi" Dassler és testvére, Rudolf 1949-ben alapították a vállalatot. Azóta a márka ikonikussá vált, és a sportfelszerelések világában vezető szerepet tölt be. Az Adidas az innováció és a technológiai fejlődés iránti elkötelezettségéről ismert. A vállalat folyamatosan fejleszti és javítja termékeit, hogy a sportolók és a szurkolók számára világszerte a legjobb felszerelést nyújtsa. A márkát számos sportcsillaggal és csapattal hozzák kapcsolatba, ami a termékek presztízsét és hitelességét növeli. Az Adidas nem korlátozódik a sportfelszerelések gyártására, hanem társadalmi és környezetvédelmi kezdeményezésekben is részt vesz. A vállalat elkötelezett a fenntarthatóság és az ökolábnyom csökkentése mellett, így a márka nemcsak a sportrajongók, hanem a felelősségteljes vállalkozásokat támogatni kívánók számára is remek választás. A parfümök gyártásával az Adidas friss és dinamikus illatokat kínál, amelyek az aktív életmódot és a magabiztosságot hangsúlyozzák.

Összetétel

Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, Parfum/Fragrance, Limonene, Linalool, Allantoin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linoleamidopropil Pg-Dimonium-klorid-foszfát, Coumarin, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Citronellol, Geraniol, Linoleic Acid, Kálium-glükonát, Citral, Olajsav, Palmitic Acid, Sztearinsav, Linolénsav, Tocopherol, Ext. Ibolya 2 (Ci 60730), Kék 1 (Ci 42090), Sárga 5 (Ci 19140).

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Arcvíz borotválkozás után Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Típus

Típus
Arcvíz borotválkozás után Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ADIDAS UEFA IX Best of The Best After Shave 100 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ