Shop roku AlzaBoxy Q1

BODY NATUR Szőrtelenítő gyantacsíkok arcra édesmandula olajjal 12 csík

Termékkatalógus
BODY NATUR Szőrtelenítő gyantacsíkok arcra édesmandula olajjal 12 csík
Szőrtelenítő csík - - 140,83 Ft/db
Kedvezmény
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag
1 690 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag
1 620 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag
1 520 Ft/csomag
-
+
Megtakarítás: 0 Ft
1 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOL686 Termékszám:  8414719407043
BODY NATUR Szőrtelenítő gyantacsíkok arcra édesmandula olajjal 12 csík 1 690 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

BODY NATUR Szőrtelenítő gyantacsíkok arcra édesmandula olajjal 12 csík

A Body Natur édesmandula olajjal készült gyantacsíkjai könnyű és tökéletes szőrtelenítést biztosítanak az arcon! A csíkok egyszerűen elválaszthatók egymástól, így nem kell a kezeddel dörzsölnöd őket. Az édesmandula olaja segít hosszan tartó eredményt elérni, amely akár 4 hétig is kitart. Az arc szőrtelenítésére szolgáló gyantacsíkok még a rövid szőrszálakkal is megbirkóznak. Ha még jobb hatásra vágysz, használd az 5 az 1-ben szőrtelenítés utáni törlőkendőt, amely tisztít, nyugtat, hidratál, ragyogóvá varázsolja a bőrt és lassítja a szőr növekedését is. Normál bőrre tervezték. A csomagban 12 db csíkot és 2 db 5 az 1-ben szőrtelenítés utáni törlőkendőt találsz.

A szőrtelenítő gyantacsíkok arcra édesmandula olajjal legfőbb jellemzői

  • Könnyű és tökéletes arcszőrtelenítés
  • A Body Natur gyantacsíkok használatra készek és könnyen szétválaszthatók
  • Akár négy héten át tartó eredmény
  • Megbirkózik a rövid szőrszálakkal is
  • A csomag 2 darab szőrtelenítés utáni törlőkendőt tartalmaz, amelyek tisztítanak, nyugtatnak, hidratálnak, ragyogóvá varázsolják a bőrt és lassítják a szőr növekedését
  • Normál bőrre alkalmas
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Használat: 
Válaszd szét a csík két felét, majd illeszd a száraz és tiszta bőrre. Szőrtelenítsd a felső ajak feletti terület mindkét oldalát külön-külön. Vidd fel a csíkot az orrtól az ajak széléig a szőrnövekedés irányában. Ezután az egyik kezével tartsd feszesen a bőrt, a másik kezeddel pedig gyorsan húzd a szalagot a szőrnövekedés irányával ellentétesen. Minél gyorsabban távolítod el a csíkot, annál jobb eredményt érhetsz el. A csíkokat többször is használhatod, amíg el nem veszítik szőrtelenítő hatékonyságukat. A bőr megnyugtatása érdekében kezeddel nyomd meg gyengéden a kezelt területet, vagy alkalmazz hideg borogatást közvetlenül a szőrtelenítés után. Használd az 5 az 1-ben szőrtelenítés utáni törlőkendőket is. 


Összetétel

Ingredients wax Strips: Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Elaeis Guineensis Oil, Tocopherol, PEG-8 Dioleate, Parfum, CI 77891, CI 75130 Ingredients wipes : Isopropyl Myristate, Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Behenate, Arnica Montana Flower Extract, Gymnema Sylvestre Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Mica, CI 77891

Paraméterek

Típus
Szíj Kész!

Használat

Típus
Szíj Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BODY NATUR Szőrtelenítő gyantacsíkok arcra édesmandula olajjal 12 csík Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BODYNATUR Epilační voskové pásky na obličej s olejem ze sladkých mandlí 12 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BODY NATUR Epilačné voskové pásiky na tvár s olejom zo sladkých mandlí, 12 pásikov.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ