AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Bundazsákok babakocsiba

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Elhelyezés
Babakocsiba
(119)
Autósüléshez alkalmas
(42)
Évszak
Tavaszi
(10)
Nyári
(2)
Őszi
(50)
Téli
(112)
Tulajdonságok
Gyerek méretéhez igazítható
(29)
Steppelt
(69)
Szorító
(37)
Vízálló
(43)
Mosógépben mosható
(73)
Motívum
Motívum nélkül
(100)
Állatok
(12)
Virágok
(1)
Geometrikus formák
(4)
Feliratok
(1)
Világűr
(1)
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(9)
Fehér
(8)
Fekete
(26)
Lila
(2)
Barna
(6)
Mustársárga
(2)
Champagne
(1)
Khaki
(3)
Krémszínű
(3)
Kék
(9)
Rózsaszín
(18)
Rózsaarany
(1)
Ezüst
(1)
Világoskék
(1)
Világosszürke
(9)
Szürke
(20)
Sötétkék
(1)
Sötétszürke
(5)
Többszínű
(11)
Zöld
(11)
Arany
(4)
Anyag
Pamut
(19)
Polár
(34)
Poliészter
(114)
Mikroplüss
(4)
Poliamid
(3)
Szűrés

Előbb vagy utóbb szükség lesz bundazsák beszerzésére, függetlenül attól, hogy a baba nyáron vagy a tél közepén született. Vajon melyik jobb neked, a téli, szőrmés bundazsák vagy az egész évben használható bundazsákok közül szeretnél választani? Segítünk a döntésben.

Tovább

Babakocsi bundazsák választása az évszaknak megfelelően

A különböző évszakokhoz alkalmas bundazsákok általában anyagukban, de kialakításukban is különböznek. Az is szerepet játszik, hogy a bundazsák hogyan van varrva, és hány rétegből áll.

Tavaszi bundazsák babakocsiba

A tavaszi bundazsákok változékony időjáráshoz alkalmasak, nem fúj át rajtuk a szél, és nem áznak át, de könnyebb anyagból készülnek, mint a meleg téli bundazsákok. Az anyagnak lélegzőnek kell lennie, hogy a baba ne izzadjon bele túlságosan. Ezeket gyakran friss tavaszi színek és motívumok jellemzik.

Nyári bundazsák

Ez nem olyan bundazsák babakocsiba, amely szőrmebundával rendelkezik, és melegen tartja a babát. A nyári bundazsákok esetében inkább egy könnyű pólyát képzelj el, amelyet otthon és a babakocsiban is használhatsz. A pici baba biztonságban érzi magát benne, és különösen az újszülötteknél a nyári bundazsák egy pólya formájában segít szabályozni a testhőmérsékletüket, ha kint szeles az idő.

Őszi bundazsákok

Az őszi bundazsákok ugyanolyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint a tavaszi bundazsákok. A baba nem fog benne izzadni, de nem lesz úgy bebugyolálva, mint egy hóember. Egyes gyártók kínálatában külön tavaszi és őszi bundazsákok találhatók, de ezek általában csak az anyag kialakításában vagy színében különböznek, a funkciójuk ugyanaz.

Téli bundazsák

A téli bundazsákok jól tartják a hőt és nem fúj át rajtuk a szél. Nagyon népszerűek a szőrmés téli bundazsákok is, amelyek még nagy hidegben és rossz időben is védik a babát. Gyakran egynél több szövetrétegből állnak, a bélés melegebb szövet, a külső réteg pedig eső- és szélálló. A téli bundazsákok többsége robusztus és meglehetősen nehéz.

i

A téli bundazsák általában nagyobb beruházás, ezért sok szülő aggódik, hogy a baba gyorsan kinövi. Az ideális megoldás egy hosszabbítható téli bundazsák, amelynek hossza változtatható.

Egész évben használható bundazsák babakocsiba

Ez persze nem jelenti azt, hogy még nyáron is bundazsákba kell bugyolálni a babát. A négyévszakos bundazsákok több évszakban használhatók. Általában két szétválasztható rétegből állnak. Anyuka tavasszal és ősszel csak a könnyebb változatot használja, télen pedig a téli változatot veszi elő. Vigyázz, nehogy kinője a baba a négyévszakos bundazsákot, mielőtt használni tudná.

Szőrmés bundazsák babakocsiba
Szőrmés bundazsák

Gyapjú bundazsákok
Gyapjú bundazsák

egész évben használható bundazsák babakocsiba
Négyévszakos bundazsák

Hosszabbítható bundazsák
Hosszabbítható bundazsák

A kivágás megmondja, hogy melyik babakocsiba illik a bundazsák

A bundazsákok szabása gyakran különbözik, ami támpontot adhat ahhoz, hogy milyen típusú babakocsihoz és milyen időjáráshoz alkalmas.

A bundazsák elengedhetetlen felszerelés a mély babakocsiban utazó baba számára

A bundazsák mély babakocsihoz a legelterjedtebb megoldás újszülött kortól körülbelül egyéves korig. A baba hasonlóan fekszik benne, mint egy pólyában, mert úgy van varrva, mint egy kapucni vagy egy kis hálózsák. Amikor a baba kinövi, hasznos lesz egy nagyobb, amelyet aztán sport babakocsiban használhatsz.

Bundazsák sport babakocsihoz a nagyobbacska gyerekeknek

A bundazsák sport babakocsihoz népszerű megoldás a három év alatti gyermekek számára, akik már tudnak ülni a babakocsiban. A sport babakocsi bundazsák körülbelül hat hónapos kortól hasznos, különösen hidegebb időben.

A bundazsák autósülésbe megkönnyíti az utazást

A bundazsák hordozóba nem különbözik jelentősen a babakocsis változattól. De van rajta kivágás az autósülés biztonsági övének is, így a baba számára egyszerre lehet meleg és biztonságos. A legtöbb babakocsi bundazsák az autósüléshez is alkalmas, de nem minden esetben. Ezért jobb, ha külön figyelsz erre a paraméterre.

i

A levehető rétegeknek köszönhetően az univerzális bundazsák egész évben használható, és mély babakocsiba, valamint sport babakocsiba vagy autósülésbe is behelyezhető.

Bundazsákok
A bundazsák rögzítése

Bundazsákok
Bundazsák hordozóba

Összehúzható vagy steppelt legyen a bundazsák babakocsiba?

Babakocsi bundazsák választásánál azt is el kell dönteni, hogy húzózsinóros vagy inkább steppelt változatot szeretnél-e.

  • Szeles időben nagyon hasznos lehet az összehúzható bundazsák, amelyet a baba aktuális igényeihez igazíthatsz. A fejrésznél lévő nyílást a hálózsákhoz hasonlóan meghúzhatod vagy meglazíthatod. A baba mindig melegben lesz.
  • A steppelt bundazsák igazi design kiegészítő. Könnyűnek tűnik, és egy téli tollkabátra emlékeztet. Pehely toll bundazsák is készül steppelt változatban, de a steppelés a funkcionalitását nem befolyásolja különösebben.

Különböző méretű bundazsákok közül választhatsz

A bundazsákok esetében nincs univerzális méretezés, így annak mérete elsősorban a gyermek magasságától függ. A bundazsákok újszülötteknek általában körülbelül 90 cm hosszúak, és körülbelül egy évig jók a picikre. A nagyobb gyermekek esetében a hossz 110 cm vagy annál több.

Egy kicsit nagyobb bundazsák hosszabb ideig fogja szolgálni gyermekedet.

Mit kell még figyelembe venni a bundazsák kiválasztásakor?

A kiválasztási folyamat legfontosabb paraméterei egyértelműen a méret, a kivágás és a felhasználás. Annak érdekében, hogy a bundazsák a lehető legjobb szolgálatot tegye, ne felejtsd el megvizsgálni az anyagot, a rögzítést és azt, hogy mennyire vízálló.

Milyen anyagokból készülnek bundazsákok?

A bundazsákok különböző anyagokból készülhetnek, és annak kiválasztása gyakran attól függ, hogy milyen évszakra szánják.

  • A bundazsákok felső része leggyakrabban poliészterből készül, amelyet vízállóság, könnyű karbantarthatóság és nagy tartósság jellemez. A poliamid és a nylon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.
  • A belső rész általában pamut, plüss vagy gyapjú. Minden anyag kényelmes a baba számára, és kellően meleg is. Ha a természetes anyagokat kedveled, akkor a bárány gyapjú bundazsák lehet jó választás.

Hogyan záródnak a bundazsákok?

A bundazsákok leggyakrabban cipzárral záródnak, ami praktikus és megbízható. Egy másik népszerű választás a tépőzáras és a gombos rögzítés. Mindkettő nagyon gyors és kényelmes, de csak a legkisebb babák számára alkalmas.

A design sem mellékes. Válassz úgy, hogy a bundazsák passzoljon a babakocsihoz

A bundazsák elég hosszú ideig fog elkísérni, ezért a kiválasztásakor gondosan mérlegelni kell a kinézetét is. Előfordulhat, hogy egy sport vagy egy golf babakocsi esetében más designt választasz, mint az első mély babakocsihoz. Sok anyuka azt is értékeli, ha a bundazsák, a pelenkázó táska és a többi kiegészítő is összeillik. Ezért a bundazsákok legtöbbször olyan színekben készülnek, amelyek könnyen kombinálhatók más színekkel.

i

A bundazsákok nem számítanak éppen kis befektetésnek. Akár nyári, akár téli bundazsák érdekel, az Outlet kínálatára érdemes egy pillantást vetni. Itt jobb áron kaphatsz bundazsákot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
119 termék
45 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3959
Bjällra of Sweden White Gold dust kis bundazsák
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, csúszásgátló réteg és pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 37 × 80 cm (Sz×Ma), fehér és arany kivitel
45 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3958
52 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3951
62 390 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls3953
Bjällra of Sweden Bundazsák Snowy white - Babakocsi bundazsák Típusok
Bjällra of Sweden Bundazsák Snowy white
Babakocsi bundazsák - téli, mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, csúszásgátló réteg és pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 53 × 100 cm (Sz×Ma), fehér kivitel
49 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3954
57 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3952
Bjällra of Sweden Fusak Solid Khaki - Babakocsi bundazsák Típusok
Bjällra of Sweden Fusak Solid Khaki
Babakocsi bundazsák - téli, mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, csúszásgátló réteg és pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 53 × 100 cm (Sz×Ma), khaki kivitel
62 190 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls3947
62 190 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3949
Bjällra of Sweden Fusak Solid Black - Stroller Footmuff Típusok
62 190 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3946
49 090 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3942
62 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls3943
Leokid Transformer Forest Bathing - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Transformer Forest Bathing
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, gyerek méretéhez igazítható, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, csúszásgátló réteg a felszerelés része, mérete 50 × 115 cm (Sz×Ma), állatok motívum
50 290 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3112
Leokid Eddy Sea Moss - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Eddy Sea Moss
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, szorító, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, csúszásgátló réteg a felszerelés része, mérete 55 × 95 cm (Sz×Ma), kék kivitel
36 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls3111
Leokid Eddy Lilac Gray - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Eddy Lilac Gray
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, szorító, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, csúszásgátló réteg a felszerelés része, mérete 55 × 95 cm (Sz×Ma), lila kivitel
36 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls3110
Leokid Eddy Gray Mist - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Eddy Gray Mist
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, szorító, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, csúszásgátló réteg a felszerelés része, mérete 55 × 95 cm (Sz×Ma), világosszürke kivitel
41 890 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls3109
Leokid Classic Wonder - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Classic Wonder
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, szorító, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, csúszásgátló réteg a felszerelés része, mérete 50 × 105 cm (Sz×Ma)
45 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3104
Leokid Classic Vincent - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Classic Vincent
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, szorító, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, csúszásgátló réteg a felszerelés része, mérete 50 × 105 cm (Sz×Ma), állatok motívum
40 490 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3103
Leokid Transformer I`m Going to Search - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Transformer I`m Going to Search
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, gyerek méretéhez igazítható, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, csúszásgátló réteg a felszerelés része, mérete 50 × 115 cm (Sz×Ma), állatok motívum
50 290 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3113
Leokid Classic Old Friends - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Classic Old Friends
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, szorító, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 50 × 105 cm (Sz×Ma), állatok motívum, szürke kivitel
40 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3101
Leokid Classic Village - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Classic Village
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, szorító, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, csúszásgátló réteg a felszerelés része, mérete 50 × 105 cm (Sz×Ma)
45 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3102
Leokid Classic Morris - Babakocsi bundazsák Típusok
Leokid Classic Morris
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, szorító, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 50 × 105 cm (Sz×Ma), állatok motívum
45 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3100
Bomimi Flint Premium silver - Babakocsi bundazsák Típusok
Bomimi Flint Premium silver
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , szorító és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, mérete 46 × 100 cm (Sz×Ma), világosszürke kivitel
21 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2511
Bomimi Flint Premium silver-pink - Babakocsi bundazsák Típusok
Bomimi Flint Premium silver-pink
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , szorító és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, mérete 46 × 100 cm (Sz×Ma), rózsaszín és világosszürke kivitel
20 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2510
Bomimi Flufig Premium - bővíthető, silver - Babakocsi bundazsák Típusok
Bomimi Flufig Premium - bővíthető, silver
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , szorító és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, hossza 110 cm, világosszürke kivitel
25 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2508

Bundazsákok babakocsiba

Bundazsákok babakocsiba

A Bundazsákok babakocsiba kategóriában összesen 119 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bundazsákok babakocsiba Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bundazsákok babakocsiba A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bundazsákok babakocsiba A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bundazsákok babakocsiba vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ