Shop roku AlzaBoxy Q1

DR. BECKMANN Higiénikus tisztítószer mosógépre 250 g

Termékkatalógus
DR. BECKMANN Higiénikus tisztítószer mosógépre 250 g
4,6 7 értékelés
Mosógéptisztító - eltávolítja a szennyeződéseket és a szagokat, és belülről tisztítja a mosógépet, a higiénikus tisztaságért és a frissítő illatért
Kód:  CIS387 Termékszám:  4008455433110 Gyártó honlapja:

DR. BECKMANN Higiénikus tisztítószer mosógépre 250 g

Ruháid csak akkor lesznek tökéletesen tiszták és illatosak, ha a mosógéped is tiszta és higiénikus. A német Dr. Beckmann tisztítószer használatával biztosíthatod a tökéletes tisztaságot.  A por állagú tisztító tisztítja a mosógép belsejét és eltávolítja a kellemetlen szagokat. A gép használata során szennyeződés és mosószer lerakódások képződhetnek a gép belsejében, ami kellemetlen szagot okozhat. Ezenkívül nemkívánatos mikroorganizmusok fordulhatnak elő a vízdob nedves környezetében. A mosógéptisztító azonban a dobot, a melegítőt és a gép nehezen elérhető helyeit higiénikusan tisztítja, így nemcsak a szennyeződést, hanem a kellemetlen szagokat is eltávolítja. A Dr. Beckmann márka garantálja a hatékonyságot és a minőséget.

A DR BECKMANN - Higiénikus mosógép tisztító legfontosabb jellemzői

  • A Dr. Beckmann márka német minőségbiztosítást kínál minden termékére
  • A mosógép portisztítója biztosítja a ruhanemű higiénikus tisztaságát és frissességét
  • A mosógép tisztító alaposan megtisztítja, eltávolítja a szennyeződéseket és a lerakódásokat
  • Tökéletesen tisztítja a mosógép belsejét, ideértve a nehezen hozzáférhető helyeket is
  • Eltávolítja a szagokat és a mosószer-maradványokat a gépből
  • A Beckmann mosógéptisztító hozzájárul a mosógép hosszú élettartamához
  • Tisztán tartja a mosógépet, ami mikroorganizmusoktól és kellemetlen szagoktól mentes lesz
  • A mosógép kellemes citrus illatú lesz a gép tisztítása után

Összetétel:
15-30% oxigén alapú fehérítőszerek, <5% zeolitok, parfümök (Hexyl Cinnemal, Limonen, Butylfenyl metilpropional)


Használati útmutató:
1) Öntsd a csomagolás tartalmát (250 g) közvetlenül a dobba.
2) Indítsd el a fő mosási programot (min. 60 ° C) előmosás, mosópor és ruhák nélkül.
3) A gép tisztítása után a szokásos módon moshatsz.

Tipp:
A gép védelme és karbantartása érdekében 2-3 havonta rendszeresen használd a szert (a mosás gyakoriságától függően). A géptisztító használatával megelőzheted a kellemetlen szagokat, a dobban lévő mikroorganizmusokat és meghosszabbíthatod a gép élettartamát.


Figyelem:
Tartsd távol gyermekektől. Nátrium-kovasavat tartalmaz.
Súlyos bőr- vagy szemirritációt okozhat. Használat után alaposan moss kezet szappannal és vízzel. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítsd le vízzel néhány percig. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, fordulj orvoshoz.


Paraméterek

Konzisztencia alapján
Por Kész!

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján
Por Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

A mosógépek leggyakoribb meghibásodásai és azok elhárítása

A mosógép nem ereszti le a vizet, nem forog vagy kilazult a mosógép dob? Mielőtt szerelőhöz fordulnál, próbálj meg utánajárni, hogy nem csak egy egyszerű hibáról van-e szó, amelyet magad is helyrehozhatsz. Milyen mosógéppel kapcsolatos problémákat oldhatsz meg te is, és mikor jobb, ha inkább egy profi szervizre bízod a dolgot? A mosógépek leggyakoribb meghibásodásait és azok lehetséges megoldását alábbi cikkünkben találod.

Hogyan csatlakoztassuk a mosó- és szárítógépet (ÚTMUTATÓ)

Új mosógép vagy szárítógép telepítése? Mindenképpen képes vagy rá! Tanácsot adunk a mosógép lépésről lépésre történő csatlakoztatásához, a szárítógép csatlakoztatásához a szennyvízcsatornához való csatlakozás nélkül, valamint a mosógép és a szárítógép egy lefolyócsőre való csatlakoztatásához.

Hogyan tisztítsuk ki a mosógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A mosógép tisztítását nem érdemes elhanyagolni, ha azt akarjuk, hogy a mosógép megfelelően és hosszú ideig működjön, és hogy ruhaneműink mosás után valóban tiszták és illatosak legyenek. Cikkünkben azzal kapcsolatban adunk tanácsot, hogyan tisztítsuk meg a mosógépet a mosószer- és ruhamaradványoktól, különböző szennyeződéseitől, hogyan távolítsuk el a vízkövet a mosógépből, vagy hogyan távolítsuk el a mosógép kellemetlen szagát. És ha régi mosógéped elhasználódott, és azon gondolkodsz, melyik mosógépet válaszd, akkor ajánlatunk is van a számodra - hogyan és hol lehet megtudni, mire kell összpontosítanunk a választás során, és mely mosógépek a legmegbízhatóbbak.

Vélemények: DR. BECKMANN Higiénikus tisztítószer mosógépre 250 g
Kiegészítők: DR. BECKMANN Higiénikus tisztítószer mosógépre 250 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DR. BECKMANN Hygienický čistič pračky 250 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DR. BECKMANN Hygienický čistič práčky 250 g.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ