A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Dr. Hauschka Szemkörnyékápoló krém 12.5 ml

Termékkatalógus
Dr. Hauschka Szemkörnyékápoló krém 12.5 ml
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 703 200 Ft/1 l
Kód:  KSDH006 Termékszám:  4020829006386 Gyártó honlapja:

Dr. Hauschka Szemkörnyékápoló krém 12.5 ml

Szeretné megadni a lehető legigényesebb ápolást a szemeinek? Elkezdett ráncokat és száraz foltokat látni a szemkörnyék bőrén? Bízzon ebben a professzionális termékben! Ez a Dr. Hauschka hidratáló szemkörnyékápoló krém ananász és mályvacukor-kivonatot tartamaz, és lenyűgözően hidratáló hatású és különösen hatékony a ráncok elleni küzdelemben.

Mik a legelőnyösebb tulajdonságai?

  • Innovatív összetétele bizonyított hatású
  • Érzékeny bőrre is alkalmas
  • Hidratáló és sokoldalúan ápoló formula
  • Minden bőrtípusra alkalmas

Hűséges társ a mindennapi arcápoláshoz

Ha néha úgy érzi, hogy a fáradt szemeinek energiára van szüksége, adja meg azt számukra! A Dr. Hauschka szakértői által kifejlesztett szemkörnyékápoló egyesíti a legjobb, természet adta orvosságok komponenseit - az édes ananász, a mályvacukor és a körömvirág simító és nyugtató hatású, rózsa-, avokádóolaj, homoktövis és makadámiadió-tartalma pedig nyugtató hatású. Ezek az értékes olajok kiváló hidratáló hatással bírnak, mindemellett megszüntetik a száraz foltokat. Élvezze Ön is a puha, ragyogó és egészséges bőrt, akkor is, ha már nem a húszas éveiben jár...

Bőrtípus
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás
Gyengéden masszírozza be vagy vigye fel foltokban a szemkörnyéki, előzetesen megtisztított bőrre.

Összetétel
Water (Aqua), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Alcohol, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Althaea Officinalis Leaf Extract, Beeswax (Cera Alba), Calendula Officinalis Flower Extract, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Hectorite, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Lysolecithin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Chondrus Crispus Extract, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Fragrance (Parfum)*, Geraniol*.

* Természetes illóolaj alapú komponensek

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
12,5 ml Kész!
Használat
Nőknek Kész!
Típus
Krém Kész!
Hatás
Hidratáló, Ránctalanító Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
12,5 ml Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Krém típusa

Típus
Krém Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Ránctalanító Kész!
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dr. Hauschka Szemkörnyékápoló krém 12.5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DR. HAUSCHKA Daily Hydrating Eye Cream 12,5 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dr. Hauschka Daily Hydrating Eye Cream 12,5 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ