AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Hordozható kiságyak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alak
Ovális
(2)
Kerek
(1)
Szögletes
(137)
Tulajdonságok
Állítható alsó rész
(37)
Összedőlést megakadályozó rendszer
(98)
Összecsukható
(112)
Állítható ágyrács
(3)
Áthelyezhető oldalfalak
(3)
Ágyhoz
(10)
Állítható magasságú
(2)
Felszereltség
Pelenkázó pult
(16)
Tárhely
(19)
Ágyrács
(3)
Matrac
(119)
Szúnyogháló
(11)
Szín
Antracitszürke
(3)
Bézs
(14)
Fehér
(7)
Fekete
(2)
Piros
(2)
Grafit
(1)
Mentol
(1)
Kék
(13)
Rózsaszín
(12)
Ezüst
(1)
Szürke
(82)
Sötétkék
(1)
Sötétszürke
(1)
Türkizkék
(3)
Többszínű
(4)
Zöld
(6)
Sárga
(4)
Oliva
(3)
Szélesség
50 cm
120 cm
-
Hossz
60 cm
129 cm
-
Szűrés

Az utazó kiságy praktikus segítő, amelynek hála a gyerekekkel való utazás gyerekjáték. Nemcsak hosszabb utazásokhoz vagy nyaralásokhoz, hanem látogatások során vagy alkalmi ottalvásokhoz is alkalmas. Milyen paraméterekre kell figyelni a hordozható kiságy kiválasztásakor? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Mi az utazó kiságy és mik az előnyei?

Az utazó kiságy egy nagyon praktikus eszköz, amely nagyban megkönnyíti a kisgyermekekkel való utazást. Nemcsak a külföldi utazásokon vagy nyaralásokon, hanem a kertben vagy a rokonok meglátogatásakor is értékelni fogod. A hordozható kiságy kerekekkel is rendelkezik, így szükség szerint mozgathatod a lakásban.

  • Az utazó kiságyak biztosítják a baba kényelmét.
  • A baba kényelmesen alszik a megszokott környezetben.
  • Nagyon könnyűek, így könnyen hordozhatók.
  • A baba mindig veled van és biztonságban van.
  • Az utazó kiságy általában összecsukható.
  • Otthon játszóházként is használható.
  • Csak alkalmi alvásra alkalmas.
  • A hordozható kiságy nem elpusztíthatatlan.

A csecsemők számára készült utazó kiságy típusok a baba életkorától függően változnak

A hordozható kiságy típusok életkor szerint változnak - egyes modellek újszülöttek, mások idősebb gyerekek számára alkalmasak.

A gyermek életkora Méret Súly Terhelhetőség Tartozékok Egyéb jellemzők
0-6 hónap 50 × 20 × 50 cm 5 kg-ig 10 kg-ig Szúnyogháló, matrac, utazótáska, kosár Bölcsővé alakítható
0-36 hónap 140 × 70 × 80 cm 14 kg-ig 25 kg-ig Kerekek, szúnyogháló, oldalsó ajtó, pelenkázóasztal Állítható padlómagasság

A táblázat csak átlagos, tájékoztató jellegű számadatokat tartalmaz.

Fontos, hogy a hordozható kiságy könnyű legyen és ne legyen túl nagy

Fontos, hogy a hordozható kiságy könnyű legyen és ne legyen túl nagy. Az utazó kiságy szabványos méretei körülbelül 120 × 60 cm, de kaphatók nagyobb és kisebb modellek is. Annak érdekében, hogy legyen szállítani, válassz könnyű típust - a szabványos súly 1-14 kg között mozog.

Kapható mini hordozható kiságy is, amely nagyon könnyű (súlya kb. 1 kg), és a kb. 40 × 90 cm-es méreteinek köszönhetően egy kis táskában is elfér.

Milyen egy összecsukható hordozható kiságy?

Az összecsukható hordozható kiságy típusnak nagyon egyszerű összecsukási és szétnyitási mechanizmussal kell rendelkeznie, hogy egy személy kényelmesen tudja kezelni. Ez az összecsukott méretre is vonatkozik - minél kisebb az összecsukható hordozható kiságy, annál jobban elfér bárhol, így nem kell azon aggódni, hová tedd.

i

Könnyű szállíthatóság

Az utazó kiságy praktikus, fogantyúval vagy pánttal ellátott táskával rendelkezik.

A legjobb utazó kiságy nagy teherbírású

A legjobb utazó kiságy többek között nagy teherbírású. A legkisebb babák esetében néhány kg-os minimális teherbírással is beéri, de minél nagyobbra nő a baba, annál nagyobb teherbírásra van szükség - jellemzően 8 és 15 kg között, ami a gyermek néhány éves koráig elegendő.

  • Kaphatók 20 kg-ig vagy 25 kg megfelelő hordozható kiságy típusok, amelyek több gyermek számára is alkalmasak. Ezenkívül nem kell aggódnod, hogy az ágy egy idő után nem lesz elég a gyermeknek.

Hordozható kiságy: fontos az anyag és a tisztítás is

Az utazó kiságy anyaga különösen fontos a tisztítás és a tartósság szempontjából. Általában fém/alumínium vagy műanyag szerkezettel rendelkezik, amelyet szövet borít, és az oldalán (vagy csak az egyik oldalán) hálóval van ellátva, hogy a baba látható legyen, és a levegő keringhessen a kiságy belsejében.

  • Ideális esetben a hordozható kiságy nem nedvszívó felülettel rendelkezik, így könnyen letörölhető és szárítható.
  • Egyes modellek mosható huzattal is rendelkeznek. Ezt csak le kell venni és bedobni a mosógépbe, általában 40 °C-on moshatók.
  • Mindig győződj meg róla, hogy a hordozható kiságy teljesen száraz és tiszta legyen, mielőtt összecsukod és elrakod.

A biztonság fontos paraméter az utazó kiságy kiválasztásakor

Bizonyára mindannyian egyetértünk abban, hogy a hordozható kiságy legfontosabb tulajdonsága a biztonság, hogy a baba ne essen ki belőle, vagy véletlenül se essen szét. Ezért olyan modelleket keress, amelyek biztonsági zárral rendelkeznek, hogy megakadályozzák a véletlen kinyitást, és nincsenek olyan éles sarkok és szélek, amelyek sérülést okozhatnának. Az utazó kiságy típusnak meg kell felelnie az európai biztonsági tanúsítványoknak.

A baba elalvás előtti/ébredés utáni szórakoztatásához kiságy fölé helyezhető forgók is kaphatók, amelyek többféle változatban vásárolhatók meg.

Az utazó kiságy 4 érdekes funkciót is kínál

Egyes modellek néhány egyéb funkciót is kínálnak, hogy ne csak gyermeked, hanem számodra kényelmes használatot biztosítsanak. Mit szólnál egy pelenkázóasztallal, függőággyal vagy praktikus kerekekkel ellátott utazó kiságy típushoz?

  1. A pelenkázóasztallal ellátott utazó kiságy minden anyukának tetszeni fog, mert segítségével gyakorlatilag bárhol pelenkázhatod a babát. A pultot egy egyszerű mechanizmussal közvetlenül a kiságy szerkezetére lehet erősíteni.
  2. A függőágyas utazó kiságy alkalmas arra, hogy az újszülöttek lássák benne - csak fogd meg az ágyat a felső ágykeretnél. A függőágy típus nem alkalmas nagyobb gyerekek számára.
  3. A kerekes utazó kiságy rendkívül praktikus, mivel lehetővé teszi, hogy a kiságyat gyakorlatilag minden erőfeszítés nélkül bárhová szállíthasd - a kerekes utazó kiságy maga is nagyon könnyű.
  4. Az oldalajtós utazó kiságy alkalmas olyan gyermekek számára, akik már járni is tudnak. Ezek a modellek cipzárral vannak ellátva, amely könnyen lehúzható, így a gyermeknek van helye a be- és kiszálláshoz, és nem érzi szűknek a helyet.

Gondolj az egészségre is az utazó kiságy kiválasztásakor

Az állítható magasságú utazó kiságy az egyik legjobb modell. Különösen azok a szülők értékelik őket, akik már nem akarnak kényelmetlenül mélyre hajolni a gyermekhez, mivel ez egyáltalán nem tesz jót a hátuknak. Ezeknek az utazó kiságy típusoknak általában van egy olyan pozíciójuk, ahol a matracot körülbelül félmagasságba helyezzük. Ez a hátunkat is megkíméli.

A fekvő aljú utazó kiságy alkalmasabb a kisgyermekek számára, akiknél a megemelt alj miatt nem áll fenn a veszélye annak, hogy önállóan kimásszanak.

Egy matraccal ellátott utazó kiságy vagy egy külön matrac megvásárlása a jobb?

Vásárláskor vagy matracos, vagy matrac nélküli utazó kiságy áll rendelkezésre. A jó minőségű matrac nagyon fontos a baba számára, ezért legyél nagyon körültekintő a kiválasztásakor.

  • A matraccal ellátott hordozható kiságy nem igazán minőségi vagy kényelmes matracokkal rendelkezik. Csak egy 1 cm-es alapmatraccal van felszerelve, amely általában túl kemény és nem alkalmas gyakori használatra.
  • Az utazó kiságy matracoknak nem szabad se túl keménynek, se túl puhának lennie, és jól meg kell támasztania a testet a gerinc fejlődése érdekében. Legalább 8 cm vastag, természetes anyagokból készült matracok vásárlása ajánlott.

A hordozható kiságy kialakítása

A hordozható kiságy többféle kivitelben kapható, így minden anyuka kiválaszthatja a neki megfelelőt. A lányok számára klasszikus rózsaszín, a fiúknak pedig kék modell is választható, de számos semleges árnyalatok is rendelkezésre állnak, így mindenkinek megfelelhetnek. Egyes modellek különböző állat-, autó- vagy hercegnős motívumokkal is kaphatók.

i

Olcsóbb utazó kiságy? Hát persze!

Hol lehet olcsón utazó kiságy típust kapni? Outletünk egy nagyszerű hely, ahol igazi gyöngyszemeket találhatsz. Ha más vásárlók véleményére is kíváncsi vagy, nézd meg vélemények rovatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
148 termék
Petite&Mars Nyja Teddy Biker Grey - Utazó kiságy Típusok
5,0
Petite&Mars Nyja Teddy Biker Grey
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga nejlon, mérete 74 × 63 × 125 cm (Ma×Sz×H), tömege 8 kg, szürke kivitel
27 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY14112
Lionelo Sven Plus Grey Scandi - Utazó kiságy Típusok
4,5
Lionelo Sven Plus Grey Scandi
Utazó kiságy - gyerek, pelenkázó pult, pozicionálható, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, útitáska, körforgó, szúnyogháló, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 77 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 24 × 27 × 78 cm (Ma×Sz×H), szürke kivitel
40 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls1024
ZOPA Összecsukható utazóágy Lely Sand Beige - Utazó kiságy Típusok
4,9 23×
ZOPA Összecsukható utazóágy Lely Sand Beige
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 20 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 74,5 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 20 × 75 × 25 cm (Ma×Sz×H), tömege 9,7 kg, bézs kivitel
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY22939
5,0
Kinderkraft Leody Grey
Utazó kiságy - gyerek, szögletes, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, mérete 126 × 65 × 76 cm (Ma×Sz×H), szürke kivitel
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18832
COSING ADAM pozícionálható - Lion Beige - Utazó kiságy Típusok
4,8
COSING ADAM pozícionálható - Lion Beige
Utazó kiságy - gyerek, pozicionálható, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 79 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), tömege 9,8 kg, bézs kivitel
25 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BABY10637
4,5
HAUCK Utazóágy Dream n Play Mickey Stars
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, szögletes, útitáska, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 76 × 69 × 127,5 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 20 × 20 × 75 cm (Ma×Sz×H), tömege 7,5 kg, fekete és szürke kivitel
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18088
Lionelo Luna Grey Concrete - Utazó kiságy Típusok
5,0
Lionelo Luna Grey Concrete
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 50 × 86 cm (Sz×H), terhelhetősége 9 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 87 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), tömege 8 kg, szürke kivitel
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1035
ZOPA Összecsukható kiságy Lely Antracit Grey - Utazó kiságy Típusok
4,9 23×
ZOPA Összecsukható kiságy Lely Antracit Grey
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 20 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 74,5 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 20 × 75 × 25 cm (Ma×Sz×H), tömege 9,7 kg, szürke kivitel
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY22938
NUNA Sena aire charcoal - Utazó kiságy Típusok
NUNA Sena aire charcoal
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, szögletes, útitáska, függőágy, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 73,5 × 74,5 × 107 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 85,5 × 36,5 × 34 cm (Ma×Sz×H), tömege 10 kg, fekete és szürke kivitel
105 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18895
Sensillo Összecsukható matrac kiságyba Erdő 120 × 60 cm - Matrac Típusok
4,5 14×
Sensillo Összecsukható matrac kiságyba Erdő 120 × 60 cm
Matrac kiságyba - 60 × 120 cm, magassága 5 cm, összecsukható, anyaga pamut, lapos, mosható huzat, bevonat anyaga pamut
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169797
MoMi BELOVE zöld - Utazó kiságy Típusok
5,0
MoMi BELOVE zöld
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 78 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 80 × 23 × 21 cm (Ma×Sz×H), tömege 10 kg, szürke és zöld kivitel
22 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY18738
COSING ADAM, állítható - Zebra Grey - Utazó kiságy Típusok
4,8
COSING ADAM, állítható - Zebra Grey
Utazó kiságy - gyerek, pozicionálható, matrac, terhelhetősége 15 kg, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 79 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), tömege 9,8 kg
28 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY10635
COSING ADAM - Lion Beige - Utazó kiságy Típusok
4,9 11×
COSING ADAM - Lion Beige
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 77 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), tömege 8,8 kg, bézs kivitel
21 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BABY10633
4,5
Petite&Mars kiegészítő padló a Koot utazóágyhoz, szürke
Függőágy - Kiegészítő padló a Koot utazóágyhoz, szürke
7 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY169346
JOIE Allura 120 Ember - Utazó kiságy Típusok
4,0
JOIE Allura 120 Ember
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 86 × 72 × 101 cm (Ma×Sz×H), tömege 16,5 kg, szürke kivitel
32 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY3445
Lionelo Stefi Pink Ombre - Utazó kiságy Típusok
5,0
Lionelo Stefi Pink Ombre
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 73 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), tömege 8,5 kg, rózsaszín kivitel
24 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1019
LIONELO Stefi, Yellow Lemon - Utazó kiságy Típusok
5,0
LIONELO Stefi, Yellow Lemon
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 125 × 65 × 73 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 76 × 22 × 21 cm (Ma×Sz×H), tömege 4 kg, sárga kivitel
25 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY167255
Lionelo Leonie Grey Stone - Utazó kiságy Típusok
2,0
Lionelo Leonie Grey Stone
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 50,5 × 83,5 cm (Sz×H), terhelhetősége 9 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, ágyhoz, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 78 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), tömege 9,3 kg, szürke kivitel
44 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls1031
COSING ADAM állítható - Dolphin Blue - Utazó kiságy Típusok
4,8
COSING ADAM állítható - Dolphin Blue
Utazó kiságy - gyerek, pozicionálható, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 79 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), tömege 9,8 kg, kék kivitel
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY10634
HAUCK Utazóágy Dream n Play Plus navy - Utazó kiságy Típusok
4,0
HAUCK Utazóágy Dream n Play Plus navy
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 76 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 24 × 23 × 76 cm (Ma×Sz×H), tömege 9,25 kg, kék kivitel
29 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY18085
LIONELO Theo, Dark Grey - Utazó kiságy Típusok
LIONELO Theo, Dark Grey
Utazó kiságy - gyerek, pozicionálható, matrac mérete 450 × 850 cm (Sz×H), terhelhetősége 9 kg, szögletes, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 81 × 70 cm (Ma×Sz), mérete (összecsukva) 520 × 130 × 940 cm (Ma×Sz×H), tömege 11,5 kg, szürke kivitel
44 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY167261
Lionelo Stefi Plus Grey White - Utazó kiságy Típusok
5,0
Lionelo Stefi Plus Grey White
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 56,5 × 116,5 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 76 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 79,5 × 22,5 × 23,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 10 kg, szürke kivitel
27 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1020
FILLIKID Rome giraffe grey
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 63 × 123 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, mérete 79 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 20 × 21 × 78 cm (Ma×Sz×H), tömege 8,6 kg, szürke kivitel
31 490 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: BABY23041
MoMi BELOVE rózsaszín - Utazó kiságy Típusok
5,0
MoMi BELOVE rózsaszín
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 78 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 80 × 23 × 21 cm (Ma×Sz×H), tömege 10 kg, rózsaszín kivitel
22 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY18737

Hordozható kiságyak

Hordozható kiságyak

A Hordozható kiságyak kategóriában összesen 148 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hordozható kiságyak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hordozható kiságyak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hordozható kiságyak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hordozható kiságyak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ