AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Koreai arcápolási termékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
10 ml
210 ml
-
Szűrés

A koreai arcápolók az innovatív megközelítésnek és a minőségi termékeknek köszönhetően jelenséggé váltak. Fejlett technológiát és természetes összetevőket használva széles termékválasztékot kínál, amely hidratálja, táplálja és javítja a bőr minőségét. A K-Beauty a rendszerességre és a részletes lépések alkalmazására helyezi a hangsúlyt, amelyek ragyogó és egészséges bőrhöz vezetnek. Hogyan néznek ki az ilyen koreai arcápolók? Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan lehet tökéletes a bőröd.

Tovább

A koreai arcápolók rendszeres és következetes bőrápolást biztosítanak

A koreai arcápoló termékek (más néven K-Beauty) a következetesség, a rendszeresség és a hosszú élettartam jegyében készülnek. Bizonyára észrevetted már, hogy a koreai nőknek gyönyörű a bőrük. Ez a több lépésből álló, szisztematikus ápolás eredménye. A koreai arcápoló termékek hangsúlyt fektet a termékek többrétegű alkalmazására, ami végül a tökéletes bőrhöz vezet. Nagy előnyük, hogy a termékkínálat széles, így mindenki a bőrtípusának megfelelően választhat.

A koreai arcápolók egyedülálló összetételük miatt kivételesek. Olyan szokatlan, de nagyon hatékony természetes összetevőket tartalmaznak, mint a csiganyálka kivonat, ázsiai csalánkivonat, propolisz, koreai zöld tea, sáfrányvirágok és még sok más.

Érdekel a koreai arcápolók használata pattanásokra, ráncokra vagy normál bőrre?

Mielőtt a koreai arcápolási termékek használatát beépítenéd a napi rutinodba, tisztában kell lenned a bőrtípusoddal, hogy ki tudd választani a megfelelő terméket.

  • A pattanásos és érzékeny bőrre szánt koreai arcápolók sokkal gyengédebbek, kíméletesebbek és gyógyító hatásúak,
  • a zsíros bőrre olyan termékeket találsz, amelyek megakadályozzák a felesleges szárazságot,
  • a száraz bőr bőr viszont jó adag intenzív hidratálást kap,
  • kombinált bőr esetén az arc minden részéhez más-más terméket használhatsz,
  • a normál bőr esetén csak rendszeresen gondoskodj róla,
  • az érett, ráncos bőrnek öregedésgátló termékekre van szüksége (gyakran peptidekkel),
  • és végül, ha pigmentfoltok nehezítik a napjaid, akkor a bőr textúráját egységesítő termékek segíthetnek.

i

A koreai arcápolók folytonosan megújulnak. A laboratóriumok folyamatosan tesztelnek, szabadalmaztatnak és próbálják megtalálni a legjobb megoldást minden bőr számára.

Hogyan néz ki a koreai bőrápolás vagy a megfelelő ápolás 10 lépésben

A koreai bőrápolás számos különböző terméket tartalmaz. Bár ez a 10 lépés soknak tűnhet, hamar bele lehet tanulni.

1. lépés: Alaposan tisztítsad meg a bőröd

A kulcs a tökéletesen tiszta, szennyeződésektől mentes bőr. Ebben segíthet egy (általában olajos) sminklemosó, vagy sminklemosó kendő, amellyel például a rúzst is eltávolíthatod. A koreai arcápolás termékek képesek dörzsölés nélkül megbirkózni a sminkkel, a szempillaspirállal és minden szennyeződéssel.

2. lépés: Használj tisztító zseléket és habokat a még hatékonyabb tisztítás érdekében

A koreai arctisztítók között főként tisztító gélek és habok találhatók, amelyek alkalmasak a bőr tökéletes megtisztítására - hiszen a sminklemosó sem tud mindent eltávolítani. A megfelelő arctisztító használata után a bőröd tökéletesen tiszta lesz. Rajtad áll, hogy a gélt vagy a habot részesíted előnyben.

3. lépés: A bőrradír mélyen megtisztítja a bőrt

A bőrradírt a bőr mélyreható tisztítására használják. A bőr utána ragyogó, és sokkal jobban felszívja a többi kozmetikum értékes anyagait. De vigyázz, felejtsd el a durva szemcséjű bőrradírokat, amelyek irritálják a bőrt. Ehelyett keresd a hámlasztó géleket, amelyek mélyen hatnak, mégis gyengédek és kíméletesek.


koreai arcápolók - bőrradír
Koreai bőrradír

koreai arcápolók - sminklemosó kendők
Koreai sminklemosó kendő

koreai arcápolók - arctisztító hab
Koreai arctisztító hab

4. lépés: A bőr tonizálás a tisztítási folyamat utolsó lépése

A koreai arctonik és spray az első lépés, amikor a bőr hidratálásáról van szó. Összességében segítenek javítani a bőr állapotán, mivel normalizálják a pH-egyensúlyt. Gazdag természetes összetevőkkel és savakkal gyönyörűen tisztítják, frissítik és nyugtatják a bőrt. A bőr gyönyörűen ragyogó és egészséges lesz.

5. lépés: Az arcápoló esszencia megkönnyíti a többi termék felszívódását

Az arcesszenciák itt Európában nem túl ismertek, de a koreai nők számára ez a lépés nagyon fontos. Ez a termék ugyanis arra hivatott, hogy megkönnyítse a többi termék felszívódását, amelyeket a bőrödre fogsz felvinni. Ezenkívül elősegíti a bőr hidratálását is, ráadásul az arcesszencia szó szerint ragyogóvá teheti a bőröd.

6. lépés: Az arcszérum mélyen táplálja a bőrt

A koreai szérumok pótolhatatlan funkcióval rendelkeznek a koreai bőrápolásban. Formulájuk jellemzően nagyon koncentrált, mivel szó szerint tele vannak olyan tápanyagokkal, amelyeket szeretnénk a bőrünkbe juttatni. Vigyázz azonban, itt igazán fontos, hogy a bőrtípusod alapján válassz szérumot.


koreai arcápolók - arctonik
Koreai arctonik

koreai arcápolók - esszencia
Koreai esszencia

koreai arcápolók - szérum
Koreai szérum

7. lépés: Koreai arcmaszk a jóleső pillanatokért

A koreai arcmaszkok nagyszerűek a relaxációs pillanatokhoz, valamint a bőr táplálásához, ragyogásához és hidratálásához. A szövetmaszkok nagyon népszerűek a koreai kozmetikában, mivel a szövet a maszkot a bőrre fogja, így elősegítve a felszívódást. Választhatsz azonban hab-, gél- vagy buborékmaszkot is. A koreai arcmaszkok cél szerint is különböznek - hidratálásra, ragyogásra, pórustisztításra, rugalmasságra vagy esetleg bőrsimításra vágysz?

8. lépés: A szemeid különleges gondoskodást érdemelnek

A koreai szemkörnyékápolók és szérumok sem maradhatnak figyelmen kívül, mert a szemkörnyék különleges ápolást érdemel. Ne gondold, hogy ha még nincsenek ráncaid, akkor nincs szükséged szemkörnyékápolóra - jobb, ha már most elkezded, és egy kicsit késlelteted a ráncok megjelenését. Egy szemkörnyékápoló krém a finom vonalakkal, a szem alatti karikákkal is megbirkózik, ráadásul élénkít is.

9. lépés: Az arckrém a hidratálás utolsó lépése

A koreai arckrémek a bőr általános hidratálásában amolyan befejező lépést jelentenek, mert céljuk, hogy a bőröd a lehető legjobban hidratált maradjon, a lehető leghosszabb ideig. Ismét a bőrtípusodnak megfelelően válassz arckrémet, hogy az a lehető legjobban tudjon teljesíteni. Azt is kiválaszthatod, hogy egy tégely vagy egy tubus kényelmesebb-e számodra.

10. lépés: Az SPF-védelemről gyakran megfeledkezünk

Az SPF védelemmel ellátott krémeket gyakran figyelmen kívül hagyjuk, pedig igazán nagy szerepük van. Ne gondold, hogy csak napsütéses időben fontosak, hiszen a legjobb, ha egész évben használod őket, bárhol is vagy. Az arcra 50-es vagy annál magasabb SPF ajánlott, de a 30-as legyen a minimum.


koreai arcápoló termékek - arcmaszkok
Koreai arcmaszk

koreai arcápolás termékek - szemkörnyékápoló
Koreai szemkörnyékápoló

koreai arcápolás termékek - arckrém
Koreai arckém

koreai arcápolási termékek - SPF fényvédő
Koreai fényvédő

A koreai kozmetikumok elsősorban a BB-krémekről ismertek

A koreai dekorkozmetikumok az exkluzív BB-krémeikről váltak híressé, amelyeknek nincs párjuk. Ezek nagyon könnyű krémek, amelyek természetes tónust biztosítanak a bőrnek, és elfedik a bőrhibákat. Ezen kívül a BB krém SPF védelmet is nyújt, rendszeres használat mellett pedig gyönyörűen ragyogóvá és világossá teszi a bőrt. Ideális azok számára, akik nem szeretik a hagyományos sminket, vagy bőrük állapota miatt nincs rá szükségük.

i

A koreai BB krém azonban még nem minden

A koreai dekorkozmetika sokkal többet tud nyújtani. A kínálatukban minden olyan termék megtalálható, amire szükséged lehet a hibátlan sminkhez. Találsz szempillaspirálokat, pirosítókat, szemceruzákat és szemhéjfestékeket, szájfényeket és rúzsokat, alapozókat, barnítókat, szem- és szemöldökceruzákat stb. Ha tökéletes megjelenésre vágysz, a koreai arcápolók a megfelelő választás.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
113 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
HOLIKA HOLIKA Clearing Petit BB krém SPF 30 30 ml
BB krém - zsíros és problémás bőrre, hatás: mattító és fényvédős - 86 333,33 Ft/1 l
2 590 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4633
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
BEAUTY OF JOSEON Glow Serum Propolis + Niacinamide 30ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, regeneráló és ragyogó bőr, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 229 666,67 Ft/1 l
6 890 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4640
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
BEAUTY OF JOSEON Green Plum Refreshing Cleanser, 100ml
Tisztító hab - női, 100 ml, minden bőrtípusra bőrre - 55 900 Ft/1 l
5 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4644
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 11×
MIZON All In One Snail Repair Cream 75 ml
Arckrém - női, nappali és éjszakai, bőrtípus: problémás, hatás: hidratáló és ránctalanító, 75 ml - 125 200 Ft/1 l
Leárazás -11 %
9 390 Ft 10 590 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK495
9 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4793
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Snail 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, problémás, kevert bőrre, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK627
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Aloe 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, kevert bőrre, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik aloe vera, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK618
3,5
MIZON Collagen Power Firming Eye Cream 10 ml
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 509 000 Ft/1 l
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK506
5,0
COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion (with Birch Sap) 100 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: érzékeny, zsíros, problémás, kevert és minden bőrtípusra, hatás: hidratáló, bőrnyugtató és regeneráló, 100 ml - 73 900 Ft/1 l
7 390 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4417
MIZON Hyluronic Acid 100 30 ml - Arcápoló szérum Típusok
4,8
MIZON Hyluronic Acid 100 30 ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, regeneráló és hidratáló, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 323 000 Ft/1 l
9 690 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL323
BEAUTY OF JOSEON Calming Serum Green Tea 30 ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, regeneráló és hidratáló, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 142 250 Ft/1 l
5 690 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4652
5,0
MIZON Collagen Power Lifting Cream 75 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: normál, hatás: hidratáló, világosító és ránctalanító, 75 ml - 139 866,67 Ft/1 l
10 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK507
4,7
MIZON Snail Recovery Gel Cream 45 ml
Hidratáló gél - bőrnyugtató, természetes kozmetikum és koreai kozmetikumok, nappali, női, problémás és kevert bőrre, 45 ml - 113 111,11 Ft/1 l
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK498
5,0
MIZON Collagen Power Lifting Emulsion with Collagen 120 ml
Hidratáló arckrém - kikapcsol, hidratál, stimulálja a sejtek regenerálódását és a természetes kollagén termelést - 82 416,67 Ft/1 l
9 890 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2377
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Rose 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható érzékeny, normál, száraz bőrre, pórusösszehúzó, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik rózsa, tömege 23 g - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK622
MIZON Hyaluronic Acid Eye Gel Patch 60× 1,5 g - Arcpakolás Típusok
4,4
MIZON Hyaluronic Acid Eye Gel Patch 60× 1,5 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület szem, használható érzékeny, normál, száraz bőrre, hidratáló, bőrfinomító revitalizáló, szem alatti duzzanatok/karikák ellen, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik hialuronsav, málnamag-olaj és b3-vitamin, tömege 90 g - 124 333,33 Ft/1 kg
11 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL320
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Cucumber 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, kevert bőrre, hidratáló, bőrnyugtató, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK621
MIZON Collagen Eye Gel Patch 60× 1,5 g - Arcpakolás Típusok
4,4
MIZON Collagen Eye Gel Patch 60× 1,5 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület szem, használható érzékeny, normál bőrre, világosító, ránctalanító, tápláló, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik hialuronsav, panthenol és csiganyálka, tömege 90 g - 116 555,56 Ft/1 kg
10 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL321
4,8 11×
MIZON All In One Snail Repair Cream 35 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: hidratáló, ránctalanító és regeneráló, 35 ml - 168 285,71 Ft/1 l
5 890 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK496
5,0
COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Mask 60 ml
Arcpakolás - lemosható, női, alkalmazási terület arc, használható minden bőrtípusra, hidratáló, tápláló,, hatóanyagai közé tartozik niacinamide és napraforgóolaj, űrtartalma 60 ml
7 890 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4413
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Green Tea 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, kevert bőrre, hidratáló, bőrnyugtató, bőrfinomító revitalizáló, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik zöld tea, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK616
4,8 11×
MIZON All In One Snail Repair Cream 120 ml
Arckrém - női, nappali és éjszakai, bőrtípus: normál és problémás, hatás: hidratáló, tápláló és ránctalanító, 120 ml - 133 250 Ft/1 l
15 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2383
5,0
PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream 25 ml
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 451 600 Ft/1 l
11 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4782
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Strawberry 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK623

Koreai arcápolási termékek

Koreai arcápolási termékek

A Koreai arcápolási termékek kategóriában összesen 113 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó koreai arcápolási termékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb koreai arcápolási termékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: koreai arcápolási termékek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ