A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Liip Smart Monitor - intelligens karkötő

Termékkatalógus
Liip Smart Monitor - intelligens karkötő
2,0 10 értékelés
Alvásfigyelő - figyeli viselője alapvető életfunkcióit, nevezetesen a pulzusszámot, a vér oxigéntartalmát és hőmérsékletét
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABY11547 Termékszám:  8437016850015
Liip Smart Monitor - intelligens karkötő 74 790 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Liip Smart Monitor - intelligens karkötő

Liip Smart Monitor - intelligens karkötő egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
Megjegyzés:

Az Önök honlapján (Alza.hu) megjelent egy termék Cicret Bracelet néven, "Sajnáljuk, de az értékesítés már véget ért" felírattal. Volt egy videó is róla, de itt nem tudok sem képet sem videót küldeni, viszont a Youtubon ott van Külsős link Kérdésem ezt tényleg Önök voltak, vagy ez egy fakenews?

Kiegészítők: Liip Smart Monitor - intelligens karkötő
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ