30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

LOVELA Starter Pack

Termékkatalógus
LOVELA Starter Pack
4,7 7 értékelés
Drogéria szett tartalmazza: Lovela szalvéták 40 db, Lovela 500 ml-es üvegadagoló, Lovela spray 500 ml, Lovela 3000 ml fehér vászonra, Lovela lágyító 2l
Kód:  PPR482 Termékszám:  5997321713229

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LOVELA Starter Pack

Lovela Color prášek

Lovela Starter Pack
1 × Lovela Szövet lágyító 2 l
1 × Lovela Gel White 3 l
1 × Lovela tisztító szalvéta 40 db
1 × Lovela tisztító spray 500 ml
1 × Lovela mosószer 500 ml

A LOVELA Starter Pack szett érzékeny bőrre és csecsemőkre különösen a kisgyermekek szüleit szolgálja. A speciális csomagolás alapvető bébiápolási termékeket, nevezetesen palacktisztítót, felszíni permetezést, mosó gélt, lágyítószert és tisztító törlőket tartalmaz. Az ebbe a készletbe tartozó összes termék hipoallergén és agresszív és irritáló anyagoktól mentes. Használható csecsemőknek az élet első napjától.

5

Termékek

Promo

csomag

Mit tartalmaz a Lovela Starter Pack?

Lovela aviváž

Lovela Avivage, 2 l

Az univerzális 2L-es lágyító puha és friss. A hipoallergén összetétele születéskor és extra érzékeny bőrű csecsemőknek alkalmas. A textíliák lágyításának köszönhetően a szövetek lágyabbak lesznek az érintésre, bolyhosak és kellemesen semlegesek.

Barevné oblečení

Lovela gél fehér, 3 l

A 3 literes Lovela Color folyékony mosogatószer (32 adag) kifejezetten az érzékeny bébi bőr számára lett kifejlesztve. Nagy hatékonysága ellenére finom összetételű, optikai fényesítők, enzimek és mesterséges színezékek nélkül, így még a legérzékenyebb vagy allergiás bőrt sem irritálja.

Ochrana vláken

Lovela tisztító szalvéták, 40db

A praktikus tisztító törlőkendők Lovela bármikor elérhetők, így könnyen eltávolíthatja a foltokat, mielőtt megszárad. Alkalmazhatók mindenféle felületre, beleértve azokat is, amelyek érzékeny bőrrel érintkeznek. 40 db csomagonként.

Woolite Color Boost

Lovela Cleaner permetező, 500 ml

Az 500 ml-es LoveLs-et tartalmazó hipoallergén spray gyorsan és alaposan eltávolítja az összes szennyeződést a gyerekek által érintkezett felületekről, például székekről, asztalokról, gyermekszékekről, hűtőszekrényekről, alomtartályokról és konyhai mosogatókról. A praktikus permetezőnek köszönhetően az alkalmazás nagyon egyszerű.

Barevné oblečení

Lovela mosószer, 500 ml

A Lovela tiszta géltisztítója hatékonyan eltávolítja a tej, az élelmiszer és egyéb szennyeződéseket. Nem tartalmaz színezéket és parfümöt, és hipoallergén. Óvatosan gondoskodik a bébi eszközökről és kiegészítőkről, mint pl. Palackok, öltönyök, teáskanálok vagy teáskanálok. Térfogat 500 ml.

Fedezze fel a többi Lovela eszközt
Minden csecsemők biztonságosan használhatók az élet első napjától

Mosóporok

Fehér és színes fehérnemű

Woolite Extra Complete

A Lovela mosható porok különböző méretűek és fehér és színes ágyneműváltozatokban kaphatók. Akárhogy is választja, mindig van a hipoallergén összetétele és a magas festési hatékonyság.

Gélek és kapszulák mosása

Fehér és színes fehérnemű

Woolite Delicate

Mosásgélek és Lovela kapszulák a mosás során alaposan feloldódnak , így nem kell aggódnia a szövetekhez való ragaszkodás miatt. A többi Lovela termékhez hasonlóan hipoallergén hatású, ezért alkalmas kisgyermekek és allergiás betegek számára.

Szerelembe esni

Egyetemes

Woolite Pro Care

A szeretted csak a legjobbat érdemli. Jutalmazza őket illatos és mennyei puha fehérneművel. A lágyítószerek lágyítószerei lágyítják és kellemes illatot és frissességet adnak neki. Olyan figyelmesek a bőrre, mint a többi Love termék.

Tisztítószerek

Spray, szalvéták, ételgélek

Woolite Extra White Brilliance

Mivel a háztartásban lévő gyermekérzékeny bőr nem érintkezik csak a ruhával, ugyanezt a figyelmet kell fordítani más területekre is. Nagy tisztításhoz használja a Lovela Cleaner Sprayer-t, majd a kisebb hurkok alkalmasak Lovela szalvétákra. Ő fogja gondoskodni a gyermek ételekről . Szerette a mosogatószert.

A férfiak száma 1.

A Lovela a fogyasztók széles választékára tervezett mosópor: különösen a kisgyermekek, az érzékeny bőrű emberek és a bőrt ápolók számára. Alkalmas mind a kicsik, mind magad számára. A Lovela kifinomult teszteket végzett, amelyek azt mutatják, hogy gyengéd a finom és érzékeny bőrre. Emellett Lovela-t klinikailag tesztelték a finom gyermekbőrön, és azt az Anya és Gyermekgondozási Intézet és a Gyermekegészségügyi Egyesület ajánlja, amely segíti az allergiás gyermekeket.

Összetétel Lovela Wash gél Fehér: 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% anionos felületaktív anyag, kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyagok, foszfonátok, szappanok, Benziszotiazolinon, metil-izotiazolinon, parfüm

Lovela Összetétel : 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% kationos felületaktív anyag, kevesebb mint 5% benzizotiazolinon, metil-izotiazolinon, parfüm

Lovela összetétele: Tisztító spray: kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag, parfüm, limonén

Lovela Összetétel : 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% anionos felületaktív anyag, kevesebb mint 5% amopter felületaktív anyag, enzim (amiláz), tartósítószer Benziszotiazolinon és metil-izotiazolinon

Lovela összetétel Tisztító törlőkendők : Kevesebb mint 5% nemionos felületaktív anyag, parfüm, Limonene

Paraméterek

Ruha típusa
Gyerekruhákhoz Kész!
Ruha színe
Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Színintenzitás megtartása, Érzékeny bőrűeknek Kész!
Mosások száma
32 Kész!

Használat

Ruha típusa
Gyerekruhákhoz Kész!
Ruha színe
Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Színintenzitás megtartása, Érzékeny bőrűeknek Kész!

Mosások száma

Mosások száma
32 Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LOVELA Starter Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOVELA Starter Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LOVELA Starter Pack.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ