Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

PAMPERS Premium Care kezdőcsomag

Termékkatalógus
PAMPERS Premium Care kezdőcsomag
5 4 értékelés
Pelenka készlet - tartalma: 1 × PAMPERS Premium Care újszülött 1-es méret (78 db), 2 × PAMPERS Premium Care Mini 2-es méret (68 db), 1 × PAMPERS Aqua Pure nedves törlőkendő (48 db)
Kód:  BABY9196 Termékszám:  8001841397542 Gyártó honlapja:
PAMPERS Premium Care kezdőcsomag Megszűnt

PAMPERS Premium Care kezdőcsomag

Bizonyára minden édesanya díjjazni fogja a PAMPERS Premium Care kezdőcsomagot. Ez az indulókészlet olyan termékekből áll, amelyeket biztosan használsz majd a baba életének első hónapjaiban. A csomag tartalmazza a PAMPERS Premium Care Newborn 1-es méretű, (78 db), PAMPERS Premium Care Mini 2-es méretű, (68 db) és Aqua Pure nedves törlőkendő csomagot.


PAMPERS Premium Care 1-es és 2-es méret

A baba bőre a Pampers Premium Care pelenka első érintéséből érezni fogja a törődést, amely a bőrnek a legjobb védelmet nyújtja. Selymesen puha és azonnal száraz. A pelenkát kifejezetten újszülöttek bőréhez fejlesztették ki. Selymesen puha felületű bevonattal és 3 nedvességfelszívó csatornával rendelkezik, amelyek gyorsan elnyelik a nedvességet, így az azonnali szárazság érzetét biztosítják. Ahhoz, hogy a baba bőre lélegezhessen, a pelenka légáteresztő anyagokból készült, amelyek lehetővé teszik a friss levegő beáramlását és a nedves levegő kiáramlását. A pelenkán található nedvességjelző megváltoztatja a színét, ha a babát tisztába kell tenni. A kifejezetten a baba köldökéhez igazított kialakítás védi a csöppség érzékeny hasát.

Pampers Premium


3 nedvességfelszívó csatorna


Tartsd szárazon gyermekedet az egyedi nedvességfelszívó csatornáknak köszönhetően, amelyek gyorsan felszívják a nedvességet, így a baba azonnal száraznak érezheti a pelenkát.
Pampers Premium


3 nedvességfelszívó csatorna


Tartsd szárazon gyermekedet az egyedi nedvességfelszívó csatornáknak köszönhetően, amelyek gyorsan felszívják a nedvességet, így a baba azonnal száraznak érezheti a pelenkát.
Pampers Premium

A folyékony széklet felszívódását elősegítő bevonat

Fontos, hogy a pelenka elvezesse a folyékony székletet az újszülött bőréről. A folyékony széklet felszívódását elősegítő bevonatnak köszönhetően a baba kényelemben érezheti magát, ezáltal boldogabb lehet.

Pampers Premium

100%-os védelem a Pampers-től

Nem kell kompromisszumot kötnöd. A Pampers Premium Care pelenka 5 csillagos szivárgásvédelmet és nedvességjelzőt kínál a nagyobb biztonság érdekében.

Részletes
jellemzők

  • 3 nedvességfelszívó csatorna: Az egyedülálló nedvességfelszívó csatornáknak köszönhetően a pelenka szárazon tartja a baba bőrét, hiszen gyorsan felszívja a nedvességet az azonnali szárazság érzetéért.
  • Légáteresztő anyagok: A lélegző anyagok lehetővé teszik a levegő keringését és segít frissen tartani a baba bőrét.
  • Nedvességjelző: jelzi, ha tisztába kell tenni a babát. Nem kell többet találgatnod, a baba pedig kényelemben érezheti magát, ezáltal boldogabb lehet.
  • A folyékony széklet felszívódását elősegítő felület: Fontos, hogy a pelenka elvezesse a folyékony székletet az újszülött bőréről

A nedves Aqua Pure törlőkendő puhasága

A nedves törlőkendő a legtöbb szülő nélkülözhetetlen segítsége. Nemcsak akkor használjuk, amikor tisztába tesszük a babát, hanem a kéz vagy az arc törléséhez, de akár evés vagy játék közben is jó szolgálatot tehet. A Pampers kifeljesztette az Aqua Pure nedves törlőkendőt, amely BIO pamutból készült, és amely nem tartalmaz parfümöt vagy alkoholt. 99%-ban csak tiszta vízzel impregnálták, a fennmaradó 1%-ot szigorúan ellenőrzött, kímélő összetevők alkotják, amelyek nem befolyásolják a baba bőrének pH-ját.


A Pampers nedves törlőkendő előnyei

  • Parfüm- és alkoholmentes
  • 99%-ban tiszta vízzel impregnálva
  • BIO pamut
  • 1%-ban ellenőrzött, kímélő összetevők
  • Alkalmas újszülöttek számára és érzékeny területeken

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Méret
1, 2 Kész!
Gyermek min. súlya
2 kg Kész!
Gyermek max. súlya
5 kg Kész!
Tulajdonságok
Nedvességjelző Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Méret

Méret
1, 2 Kész!

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya
2 kg Kész!
Gyermek max. súlya
5 kg Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Nedvességjelző Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Illatanyag

Illat
Illatosított Kész!

Típus

Típus
Hagyományos pelenka Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PAMPERS Premium Care Starter Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PAMPERS Premium Care Starter Pack.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ