30 dnů na vrácení Shop roku

Pampers Premium Care

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
PAMPERS
(25)
Méret
1
(4)
2
(5)
3
(4)
4
(4)
5
(4)
Gyermek min. súlya
0 kg
17 kg
-
Gyermek max. súlya
2,5 kg
16 kg
-
Darabszám
23 db
224 db
-
Típus
Hagyományos pelenka
(23)
Bugyipelenka
(2)
XXL balení
Igen
(8)
Nem
(17)
Szűrés
Pampers Premium Care pelenka

Pampers Premium Care a tökéletes kényelemért

Biztosítsd gyermekednek a maximális kényelmet a Pampers Premium Care segítségével. Prémium ápolást nyújtanak - egyedülálló pelenkák, egyedülálló nedvszívó bevonattal, amely selymesen puha tapintású a baba bőrével, és a szárazság és tisztaság tökéletes érzését nyújtja. A köldök körüli különleges forma, a gyengéd oldalsó szárnyak és a nedvességjelző biztosítja, hogy babád arcáról mindig boldogság tükröződjön.

Pampers Premium Care pelenka

Kiemelkedően puha Pampers Premium Care az érzékeny bababőrre

A Pampers Premium Care pelenka az érzékeny bababőr számára a gyengéd ápolás csúcsa, amely egész napos szárazságot biztosít. Ez az egyedülálló DermaComfort rétegnek köszönhető, amelynek nedvszívó pórusai azonnal elszívják a nedvességet és a szennyeződéseket a bőrről, és a pelenkába zárják azokat. Ezáltal a baba bőre száraz és tiszta marad. A Pampers Premium Care előállításához használt válogatott anyagok is hozzájárulnak a pelenkák kellemes érzéséhez, amelyek olyan puhák, mint a toll.

Biztosíts maximális kényelmet babádnak a Pampers Premium Care segítségével

A Pampers Premium Care használatával a baba mindig kényelemben lesz. Kifejezetten az újszülöttek érzékeny pocakjához igazodnak a köldök tájékán. Az oldalsó szárnyak tökéletesen és gyengéden alkalmazkodnak a pocakhoz, és puhaságuknak köszönhetően nem irritálják a bőrt. A Pampers Premium Care termékekkel minden méretben (0-6) megadható ez a kényelem a piciknek és a kisgyermekeknek.

Pampers Premium Care pelenka
Pampers Premium Care pelenka

Pampers Premium Care Moisture Indicator a babával töltött békés pillanatokért

Nem vagy biztos benne, hogy mikor kell pelenkát cserélni? A Pampers Premium Care ebben is segít, így a te és a babád kényelme egy következő szintre lép. Nem kell levetkőztetned és kibontanod a baba pelenkáját, hogy ellenőrizd a tartalmát, ezáltal tudhatod, hogy a kellemetlenséget valószínűleg valami más okozza. A pelenka alján lévő sárga csík kékeszöldre változik, így azonnal tudni fogod, hogy továbbra is élvezheted-e a nyugodt pillanatokat a babával, vagy itt az ideje egy új Pampers Premium Care pelenkának.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
25 termék
4,9 76×
PAMPERS Premium Care Maxi 4-es méret (68 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 4, gyermek súlya 9 - 14 kg, 68 darab a csomagban, rugalmas szalag, anyaga pamut, Pampers Premium Care sorozat - 120,44 Ft/db
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PLN045

Pampers Premium Care

A Pampers Premium Care kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pampers Premium Care Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pampers Premium Care A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pampers Premium Care A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pampers Premium Care vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ