Shop roku Shop roku

Pelenkázók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A pelenkázó alapvető bútordarab minden kisgyermekes háztartásban. Modern jellemzőinek köszönhetően bármelyik helyiségben elhelyezhető, van olyan pelenkázó, amely falra szerelhető, de olyan is, amelyet egyszerűen az ágyra vagy a fürdőszobába tehetsz. A pelenkázó komód nagy előnye, hogy tárolóhelyet is biztosít és jobban beleillik a belső térbe. A pelenkázók egy része könnyen mozgatható. Vajon melyik pelenkázó lesz a megfelelő számodra? 

Tovább

Pelenkázó típusok

Pelenkázó többféle változatban kapható. Vannak olyanok, amelyek bárhol elhelyezhetők, ezen kívül összecsukható vagy falra szerelhető pelenkázók is léteznek, de a pelenkázó komód is jó megoldás lehet. Melyik változatot válasszuk?

A pelenkázó állvány sokféleképpen használható

A pelenkázó asztal klasszikus megoldásnak számít. Elhelyezhető például a gyerekszobában, a hálószobában vagy a fürdőszobában, vagy szükség szerint át is lehet vinni egyik szobából a másikba. Ez a fajta pelenkázó sok kényelmes megoldást kínálhat. Milyen tulajdonságai lehetnek?

  • A gurulós pelenkázó asztal nagyon praktikus, ha a pelenkázót gyakran kell átvinni egyik helyről a másikra, például a hálószobából a fürdőszobába.
  • A pelenkázó állvány káddal szintén hasznos, mert a baba fürdetéséhez is használhatod.
  • Az összecsukható pelenkázó állvány nagy segítség, ha nem áll rendelkezésre túl sok hely. Használat után egyszerűen csukd össze, majd nyisd szét újra, amikor szükség van rá.
  • A lehajtható pelenkázó feltéttel rendelkező állvány pelenkázáshoz és a baba fürdetéséhez is használható. Így mindig minden kéznél lesz.
  • A tárolóhelyekkel ellátott pelenkázók bőséges helyet biztosítanak a pelenkázáshoz szükséges dolgok tárolásához.

Ha a babával együtt utazol, érdemes megfontolni egy utazó pelenkázó lap beszerzését is, amely könnyen tárolható és gond nélkül elfér az autóban.

A pelenkázó komód esetében a design sem mellékes

A fiókos pelenkázó komód egy hagyományos megoldás, amely jól beilleszthető a meglévő belső térbe. A pelenkázó komód nem más, mint egy klasszikus komód, amelyen egy külön pelenkázó feltét található és jó sok tárolóhelyet biztosít nem csak a piperecikkek tárolásához. Bármit tárolhatsz benne, még a babaruhákat is. Egy kis extra tárolóhely mindig jól jön, amikor bővül a család.

A pelenkázó feltét segítségével helyet takaríthatsz meg

Pelenkázó feltét külön is vásárolható, amelyet aztán többféleképpen elhelyezhetsz, például a komódra, a kiságyra vagy a kádra is teheted.

  • A pelenkázó keret komódhoz bármely komódra rátehető. Ezzel pénzt takaríthatsz meg.
  • A kiságyra helyezhető pelenkázó kényelmes megoldás, elsősorban éjszakai pelenkázáskor. Van olyan kiságy, amely pelenkázó is egyben.
  • A kádra helyezhető pelenkázó rátét szintén hasznos lehet, fürdetés után azonnal megtörölheted, bepelenkázhatod és fel is öltöztetheted rajta a picit.

i

A pelenkázó feltét mellé pelenkázó lap is szükséges

A pelenkázó feltétek általában pelenkázó lap nélkül kaphatók, amelyet külön kell megvásárolni. Ellenőrizd a méretét, hogy a pelenkázó lap biztosan jó legyen a pelenkázó rátéthez. Némelyik pelenkázó lap mércével is rendelkezik, így napról napra megfigyelheted, hogyan növekszik a baba.

Falra szerelhető pelenkázó - praktikus és modern megoldás

A falra szerelhető, lehajtható pelenkázó egy modern megoldás, amellyel sok helyet takaríthatsz meg. A pelenkázó bárhol elhelyezhető, ahol van elegendő falfelület. Használat után egyszerűen hajtsd fel, így nem lesz útban. A lehajtható pelenkázó is számos rekesszel rendelkezik a pelenkázáshoz szükséges holmik tárolásához.

!

A falra szerelhető pelenkázók esetében ellenőrizd a terhelhetőségüket, amely kisebb, mint a hagyományos pelenkázóké. Egy 3 év körüli gyermeket már nem biztos, hogy elbír egy lehajtható pelenkázó.

Mi alapján döntsünk a megfelelő pelenkázó kiválasztásakor?

Van valamiféle elképzelésed arról, milyen legyen a pelenkázó, de nem vagy benne biztos, hogy minden szempontból meg fog-e felelni az igényeidnek? Ha tovább olvasol, megtudhatod, mit kell figyelembe venned.

Hol fogod elhelyezni a lakáson belül?

Fontos, hogy gondold alaposan végig, mennyi hely áll rendelkezésedre, és hova kerüljön a pelenkázó, hogy az ne legyen útban. A pelenkázós komód akkor jó, ha van gyerekszoba vagy extra hely a lakásban. Egy lehajtható vagy összecsukható pelenkázó állvány azoknak praktikus, akiknek kevés helyük van. A pelenkázó feltét olyan esetben használható, ha van egy tartalék komód, asztal vagy extra hely a fürdőszobában.

Méret és terhelhetőség

Minden pelenkázó más-más méretű. Nemcsak a baba, hanem a te számodra is kényelmesnek kell lennie. A pelenkázó állvány magasságát úgy kell beállítani, hogy pelenkázáskor számodra az a lehető legkényelmesebb legyen. Ellenőrizd a terhelhetőségét is, a pelenkázó állványok teherbírása általában nem olyan nagy, mint például a pelenkázó komódé.

Egyes pelenkázók magassága állítható, ami jól jön, ha mindkét szülő kiveszi a részét a baba körüli tennivalókból.

Tárolóhely

Kevés tárolóhelyed van otthon? Akkor neked inkább olyan pelenkázó állvány vagy pelenkázó szekrény lenne a legjobb, amely több tárolóhellyel rendelkezik, ahova könnyen beteheted az összes pelenkázáshoz szükséges dolgot, ráadásul így mindig minden kéznél lesz.

Egy baba születésekor elég sok mindent kell beszerezni, pelenkázó vásárlásakor pénzt takaríthatsz meg, csak nézd meg pelenkázó outlet kínálatunkat, ahol felbontott vagy használt, de tökéletesen használható pelenkázók között válogathatsz, még használt pelenkázó komód is kapható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
12 termék
CAM Volare Pelenkázóasztal - barna - Pelenkázó Típusok
3,0
CAM Volare Pelenkázóasztal - barna
Pelenkázó - összecsukható és masszív konstrukció, biztonsági formájú, felhajtható pelenkázó alátét, kád leeresztőnyílással és tömlővel, tárolóhely, piperecikk-állvány, könnyen összeszerelhető, mosható, barna színű, a szétnyitott pult méretei: 78 × 66 × 103 cm, az összehajtogatott pult méretei: 78 × 22 × 110 cm, tömege: 8,1 kg
49 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls160
CAM Volare Bear Pelenkázóasztal - sötétszürke - Pelenkázó Típusok
3,0
CAM Volare Bear Pelenkázóasztal - sötétszürke
Pelenkázó - összecsukható és masszív konstrukció, biztonsági formájú, felhajtható pelenkázó alátét, kád leeresztőnyílással és tömlővel, tárolóhely, piperecikk-állvány, könnyen összeszerelhető, mosható, sötétszürke színű, mackós dizájn, a szétnyitott pult méretei: 78 × 66 × 103 cm, az összehajtogatott pult méretei: 78 × 22 × 110 cm, tömege: 8,1 kg
49 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls161
BADABULLE összecsukható pelenkázóasztal Plouf
Pelenkázó - kis területű helyiségekbe, könnyen nyitható/zárható 1 kézzel is, a polcokat tartalmazza, amelyek lehetővé teszik, hogy minden, a napi higiéniához szükséges dolgot kéznél tarts - ha a pultot üsszecsukod, minden biztonságosan a helyén marad, puha, mosható pelenkázó alátét. Kiváló minőségű anyagokból készült (pult: fa + fém, párna: poliészter, méret: szélesség 57 cm x magasság 67 cm x mélység 13 cm, alkalmas gyermekeknek születéstől max. 11 kg-ig, összeszerelve szállítva, könnyen felszerelhető a falra, tömege: 9 kg, szín: fehér
58 290 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY4909
Petite&Mars Spa 3in1 Mint
Pelenkázó - tartalma: pelenkázó alátét újszülött és 12 hónapos (11 kg) kor közötti gyermekek számára és babakád leeresztőszeleppel (15 kg-ig), tároló polc, fékkel ellátott kerekek, összecsukható váz, polc mérete: 82×68×102 cm, kád belső hossza 58 cm, tömege 8,5 kg
52 990 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BABY14115
CAM Volare Pelenkázóasztal - világosbarna - Pelenkázó Típusok
3,0
CAM Volare Pelenkázóasztal - világosbarna
Pelenkázó - összecsukható és masszív konstrukció, biztonsági formájú, felhajtható pelenkázó alátét, kád leeresztőnyílással és tömlővel, tárolóhely, piperecikk-állvány, könnyen összeszerelhető, mosható, világosbarna színű, a szétnyitott pult méretei: 78 × 66 × 103 cm, az összehajtogatott pult méretei: 78 × 22 × 110 cm, tömege: 8,1 kg
49 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls159
BADABULLE összecsukható pelenkázóasztal Plouf
Pelenkázó - kis területű helyiségekbe, könnyen nyitható/zárható 1 kézzel is, a polcokat tartalmazza, amelyek lehetővé teszik, hogy minden, a napi higiéniához szükséges dolgot kéznél tarts - ha a pultot üsszecsukod, minden biztonságosan a helyén marad, puha, mosható pelenkázó alátét. Kiváló minőségű anyagokból készült (pult: fa + fém, párna: poliészter, méret: szélesség 57 cm x magasság 67 cm x mélység 13 cm, alkalmas gyermekeknek születéstől max. 11 kg-ig, összeszerelve szállítva, könnyen felszerelhető a falra, tömege: 9 kg, szín: fehér
49 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY4909
CAM Cambio Deluxe Pelenkázóasztal - barna
Pelenkázó - puha pelenkázó alátéttel, vízelvezető tömlővel ellátott káddal, tárolóhellyel és palacktartóval rendelkező tárolórekesszel, ideális kisebb fürdőszobákba
58 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls158
Cam Stand Kit Bagno
Pelenkázó - egy babakádból és egy praktikus állványból áll, csúszásgátló kezelés, tárolóhely, leeresztő szelep, a szétnyitott pult méretei 94 × 65 × 86 cm (magasság × szélesség × hosszúság), az összecsukott pult méretei 109 × 14 × 86 cm (magasság × szélesség × hosszúság), súly 5,5 kg
36 090 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABYls44
3,0
CAM Volare Pelenkázóasztal - világosbarna
Pelenkázó - összecsukható és masszív konstrukció, biztonsági formájú, felhajtható pelenkázó alátét, kád leeresztőnyílással és tömlővel, tárolóhely, piperecikk-állvány, könnyen összeszerelhető, mosható, világosbarna színű, a szétnyitott pult méretei: 78 × 66 × 103 cm, az összehajtogatott pult méretei: 78 × 22 × 110 cm, tömege: 8,1 kg
46 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls159
Cam Stand Kit Bagno
Pelenkázó - egy babakádból és egy praktikus állványból áll, csúszásgátló kezelés, tárolóhely, leeresztő szelep, a szétnyitott pult méretei 94 × 65 × 86 cm (magasság × szélesség × hosszúság), az összecsukott pult méretei 109 × 14 × 86 cm (magasság × szélesség × hosszúság), súly 5,5 kg
34 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABYls44
Přebalovací pult bílý
Pelenkázó - fiókos komód bővíthető, könnyen össze- és szétszerelhető, az előlap 4 cm-rel meghosszabbítható, méretek 80 × 78 × 10 cm
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls2473
55 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY14114
pelenkázásA textilpelenka mosása és gondozása A textilpelenka, tehát mosható pelenka használata manapság könnyebb, mint valaha. Régebben a szövetpelenkákat kézzel kellett mosni, kifőzni, fehéríteni, szárítani, majd alaposan kivasalni. Ma már összehasonlíthatatlanul könnyebb a mosásuk és gondozásuk - a textilpelenka...
Nemrég vitted haza pici újszülöttedet a kórházból? Akkor gondolom, ki se látszol a kakis pelenkákból. Nemcsak a baba kényelme, hanem a fertőzések megelőzése érdekében is a lehető leggyakrabban tisztába kell tenni egy újszülöttet. Olvashatsz arról, hogyan kell pelenkázni...
Pelenkatesztünk eredménye alapján könnyedén megtudhatod, hogy melyik a legjobb pelenka a kisbabád számára. Cikkünkben a baba súlya szerint külön kategóriákat találsz, így könnyen megtudhatod, akár azt is, hogy melyik a legjobb pelenka újszülötteknek, valamint azt, hogy...

Pelenkázók

A Pelenkázók kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pelenkázók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pelenkázók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pelenkázók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pelenkázók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ