Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SONETT Universal 10 kg

Termékkatalógus
SONETT Universal 10 kg
5 3 értékelés
Bio mosószer - univerzális ruhaneműhöz, rendszeres használatra - 93,65 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 2 079 Ft/1 kg
Kód:  PPR693 Termékszám:  4007547101104 Gyártó honlapja:

SONETT Universal 10 kg

Szíveden viseled környezetünk sorsát, törekszel a lehető legkörnyezetbarátabb módon mosni? Ne kutass tovább. Próbáld ki a német Sonett márka termékeit, melyek a legjobb minőségű környezetbarát készítmények közé tartoznak. A Sonett Universal mosópor kímélő,100% -ban természetes összetételének köszönhetően még a legérzékenyebb, allergiával küzdő bőrtípusú személyek számára is kiválóan alkalmas. A mosópor  rendkívül sokoldalú. Fehér, színes, pamut, len, kender és kevert textíliák mosására egyaránt alkalmas. Fő alkotóeleme a természetes növényi olajokból készült szappan bio minőségben, melynek hatását kókuszolaj kivonat, mosószóda és ortoszilikát egészíti ki. A mosópor 40 és 95°C közti hőmérsékleten fejti ki hatását. A Sonett mosóporban található szappan és kókuszolajkivonat  az OECD álláspontja szerint a természetben könnyen lebomlik, egyéb összetevői- mosószóda, ásványi anyagok- pedig olyan szerves anyagok, melyeknek a természetben nem szükséges lebomlaniuk.

A SONETT Universal mosópor legfontosabb jellemzői

  • Tiszta, növényi szappan alapú, környezetbarát mosópor
  • Fehér, színes, pamut, len, kender és kevert textíliák mosására egyaránt alkalmas
  • 40 és 95°C közti hőmérsékleten fejti ki hatását
  • Összetevői 100% -ban természetes eredetűek, a Sonett mosópor nem tartalmaz csomósodást gátló anyagot, optikai fehérítőt, foszfátokat és enzimeket 
  • A Sonett White and Color rendkívül érzékeny és allergiás bőrűek számára is alkalmas
  • A mosópor fő alkotóeleme tiszta növényi szappan, bio minőségben
  • Illatmentes
  • A Sonett mosópor minden összetevője könnyen és gyorsan lebomlik a természetben
  • Gyapjú, selyem és mikroszál mosására nem alkalmas
  • A csomagolás adagolópoharat tartalmaz

A mosópor összetevői

A Sonett mosóporban található szappan különféle növényi olajokból készül (pálma, repce, kókusz, oliva), melyek ökológiai, vagy biodinamikus gazdálkodásból származnak. A szappan készítése során az olajokat lúggal főzik ki. Aktív tisztítószerként feláztatják és feloldják a szennyeződéseket. A mosószóda a konyhasó és a mész elegyéből készül. A kvarchomok és a szóda feloldódása közben ortoszilikát szabadul fel, amely a mosószódával egyesülve különleges zsíroldó hatást fejt ki. A zeolit és a szilikát megkötik a vízben található kálciumot, emellett segítenek a színpigmentek és szerves anyagok megkötésében is, így azok nem tudnak lerakódni le a textilszálakra. A kókuszolaj kivonat erősíti a szappan zsíroldó hatásának érvényesülését.

Környezetbarát mosás: SONETT

A német Sonett vállalat csúcsminőségű környezetbarát illatszereket állít elő. Nem csak a felhasznált alapanyagok minőségére, egészségre és környezetre gyakorolt hatására fektet nagy hangsúlyt, hanem a készítmények előállításának körülményeire is. A vállalat egyedüliként rendelkezik két öko tanúsítvánnyal (CSE a EcoGarantie). Termékei 100% -ban biológiailag lebomlók, néhány óra, vagy nap leforgása alatt természetes összetevőkké alakulnak át a vízben. A felhasznált alapanyagok bio minőségűek. A gyártás során  felhasznált víz biodinamikusan ritmizált, a Sonett termékekhez energetikus gyógynövényeket, drágakövek és fémek esszenciáit adják hozzá. A Sonett termékek hipoallergének, érzékeny és allergiás bőrtípussal rendelkezők számára egyaránt alkalmasak. A vállalat termékei állatokon nem teszteltek, és gyártásuk során nem használnak fel állati eredetű nyersanyagokat.

Adagolás:

4,5 kg ruhaneműre: lágy víz: 50 - 90 ml; közepes keménységű víz: 50- 90 ml; kemény víz: 50 - 90 ml + 60 ml vízlágyító

Figyelem:

A szappan alapú mosószerek hatása lágy vízben tud teljes mértékben érvényesülni, ezért minden egyes mosáshoz használj vízlágyítót.

Összetevők:
szappan BIO olajokból (repce, kókusz, pálma) (> 30 %), aluminátok és  szilikátok (15-30%), szóda (5-15%), kókuszolaj kivonatok (1-5%),növényi alkohol- etanol (1-5%), balzsamok BIO gazdálkodásból, vagy szabad gyűjtésből (< 1 %)


Paraméterek

Tömeg
10 000 g (10 kg) Kész!
XXL balení
Igen Kész!
Ruha típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Rendszeres használatra Kész!
Mosások száma
222 Kész!

Tömeg

Tömeg
10 000 g (10 kg) Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Rendszeres használatra Kész!

Mosások száma

Mosások száma
222 Kész!

Mosószer típusa

Mosószer típusa
Mosópor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SONETT Universal 10 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SONETT Universal 10 kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SONETT Universal 10 kg.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ