AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

TEPE Extra Soft 0,7 mm sárga 8 db

Termékkatalógus
TEPE Extra Soft 0,7 mm sárga 8 db
4,7 163 értékelés
Fogköztisztító kefe - ISO méret 1 (0,7 - 0,8 mm), 8 db darabos csomag - 423,75 Ft/kefe
Kód:  ZUB612 Termékszám:  7317400002354

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TEPE Extra Soft 0,7 mm sárga 8 db

Speciálisan a fogköz tisztításra tervezett TePe márkájú kefekészlet összesen 8 db 0,7 mm átmérőjű, rendkívül gyengéd, hosszú és puha sörtékkel ellátott kefével. Ezt a készletet vezető svéd szakemberekkel együttműködve fejlesztették ki az olyan ételmaradék, lepedék és egyéb szennyeződés nagyon kíméletes eltávolításához, amely beszorult a fogak közé és emiatt a hagyományos fogkefékkel nem lehet ezt eltávolítani. A kefe finom sörtéi alkalmasak a fájdalommentes lepedékeltávolításra még érzékeny, traumatizált íny esetében is. Ugyancsak alkalmasak a sebészetibeavatkozások utáni használatra és a fájdalmas ínygyulladás esetén is. A kefe felülete műanyaggal szigetelt huzal, amely gyengéd a fogakhoz, használatakor nem jelentkezik a kellemetlen galvanikus hatás az amalgám töméssel történő érintkezéskor. Tisztítsd meg a fogaidat a fogköztisztító kefével, hogy megakadályozd az ínygyulladást, a fogszuvasodást és a fogágybetegségeket!

A Tepe Extra Soft 0,7 mm fogközi fogkefe szett, 8 db szett tulajdonságai

  • A szett 8 db 0,7 mm átmérőjű, rendkívül puha kefét  tartalmaz
  • A kefék hosszú és nagyon puha sörtékkel rendelkeznek, amik megtisztítják a fogak közötti réseket
  • Megelőzésként használhatod a fogínygyulladás, fogszuvasodás és a fogágybetegségek ellen
  • Úgy tervezték, hogy az érzékeny és traumatizált fogínyhez is alkalmas legyen
  • Használhatod őket sebészeti műtétek után és fájdalmas ínygyulladás esetén is
  • A kefék huzala műanyag szigetelésű
  • Remekül behatolnak a fogak közötti résekbe és alkalmasak a fogpótlások és fogszabályozók tisztítására is
  • A kefék hatékonyak, és könnyebb a használatuk, mint a fogselyemnek vagy fogpiszkálónak
  • 1 kefe maximális élettartama 2 hét
  • Fehér szín

A fogak szépségéért és egészségéért

Szeretnél szép és egészséges fogakat? Nem szeretnéd megtapasztalni az ínygyulladást vagy a szájszagot? Tegyél meg mindent a szád egészségéért! A megfelelő fogmosáshoz nem elég a klasszikus fogkefe. Ugyan megtisztítja a fogak felületét illetve a fogakat elöl és hátul, de nem fér oda a fogak közti szűk helyekre. A legtöbb ételmaradék, fogkő és más szennyeződés pedig itt található. Ha nem tisztítod ki ezeket a részeket, az ínygyulladást, fogszuvasodást és kellemetlen szájszagot okozhat. Egy jól kiválasztott fogközi fogkefe megtisztítja ezeket a területeket és kiegyensúlyozza abaktériumokat a szájban. A fogközi kefék használatát még a nagyobb gyermekeknek is meg kell tanulniuk annak érdekében, hogy a rendszeres fogápolás egészséges és erős fogakat eredményezzen.
Biztosíts egészséges fogakat magadnak és gyermekeidnek!

Mindennapi fogmosás a fogköztisztító kefével

Úgy tűnhet, hogy a fogak tisztítása a fogköztisztító kefével sok időt és pénzt igényel. Ennek pont az ellenkezője igaz! Az idő és a pénz, amelyet a speciális fogköztisztító kefére szánsz több százszorosan megtérül az egészséges és gyönyörű fogak formájában, így nem kell gyakran a fogorvosodhoz fordulnod. Ha rendszeresen és felelősen gondoskodsz a fogaidról, néhány perc alatt távozhatsz a megelőző vizsgálatokról azzal a felemelő érzéssel, hogy erőfeszítéseid elnyerték jutalmukat. Az első néhány fogmosás az interdentális fogkefével körülményesnek tűnhet, de biztosannapról napra gyorsabban és rutinszerűbben megy majd.
Gondoskodj rendszeresen és felelősen a fogaidról minden nap!

Használat:
Helyezd az fogközi fogkefe csúcsát átlósan a fogíny szélére. Keresd meg az ideális szöget, amelyben a kefe behelyezése erőfeszítés nélkül lehetséges és finoman férkőzz be a fogközi területekbe. Néhány mozdulattal mozgasd a kefét előre-hátra. Ezen a módon tisztítsd meg a kefe méretének megfelelő fogközi területeket. Használj különböző méretű keféket az eltérő méretű területekhez.


Paraméterek

Darabszám
8 db Kész!
ISO méret
1 (0,7 - 0,8 mm) Kész!

Darabszám

Darabszám
8 db Kész!

Kefe nagysága

ISO méret
1 (0,7 - 0,8 mm) Kész!
Termékek: TEPE Extra Soft 8 ks 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TEPE Extra Soft 0,7 mm sárga 8 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEPE Extra Soft 0,7 mm žlutý 8 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TEPE Extra Soft 0,7 mm žlté 8 ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ