Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

TrueLife NannyCam R3 Smart

Termékkatalógus
TrueLife NannyCam R3 Smart
3,8 27 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hangátvitel digitális jelként, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), kijelző, WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, full HD, duplex átvitel, rezgő figyelmeztetés, hangszabályozás, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) (Beépített újratölthető - a csomagban)
25 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABYtl0001 Termékszám:  8594175357721 Gyártó honlapja:
TrueLife NannyCam R3 Smart 25 090 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

29 490 Ft
Szett megvásárlása

TrueLife NannyCam R3 Smart

TrueLife NannyCam R3 Smart egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

TrueLife NannyCam R3 Smart - okos bébiőr korlátlan hatótávolsággal

Élvezd a nyugalom pillanatait, tudva, hogy a baba biztonságban van. A TrueLife NannyCam R3 Smart rotációs bébiőr folyamatosan szemmel tartja a csecsemőket és az idősebb gyermekeket, és gondoskodik arról, hogy mindig szemmel tarthasd őket. A bébiőr egyszerűen párosítható egy okos eszközzel a TrueLife Smart alkalmazás telepítésével. Ott könnyedén beállíthatod az okos funkciókat, vagy Full HD-ben nézheted, hogy mit csinál a kisgyermeked. Az okos mozgás-, hang- és hőmérséklet-érzékelő funkciók a megfelelő időben figyelmeztetnek, ha valami baj van. A TrueLife NannyCam R3Smart segítségével altatódalokkal próbálhatod elaltatni a babádat.

A TrueLife bébiőrrel nem maradsz le semmiről sem

A TrueLife NannyCam R3 Smart bébiőr a forgatási funkciónak köszönhetően képes követni a mozgást, és forgásával követni azt. A széles látószögű lencse minden sarkot lát, és ha a szoba túl sötét, a TrueLife bébiőr automatikusan aktiválja az éjjellátó funkciót. Az internetre csatlakoztatva a bébiőr hatótávolsága gyakorlatilag korlátlan. Amint a TrueLife NannyCam R3 Smart mozgást vagy hangot észlel, értesítést küld az okos eszközödre. Egy SD-kártya behelyezésével kihasználhatod a 24/7 felvétel előnyeit.

A kifinomult TrueLife Smart alkalmazással mindenről tudni fogsz

Egyszerűen párosítsd a TrueLife NannyCam bébiőrt mobiltelefonoddal vagy más okoseszközzel a TrueLife Smart alkalmazáson keresztül. Magyar nyelven is elérhető, így még könnyebb használni és beállítani. Megoszthatod az alkalmazásfiókodat másokkal, például a partnereddel vagy a nagyszüleiddel. Az adatok biztonságát ötrétegű biztonsági technológia garantálja katonai szintű AES adattitkosítással.

A TrueLife NannyCam R3 Smart bébiőr egyszerre figyeli és vigasztalja a babát

A TrueLife Smart alkalmazás segítségével beállíthatod a TrueLife NannyCam R3 Smart bébiőr készüléket a te és a gyermeked igényeinek megfelelően. A bébiőrbe épített intelligens érzékelő reagál a hangra, a mozgásra és a hőmérsékletre. Bármilyen változásról mobiltelefonos értesítést kapsz. A TrueLife NannyCam R3 Smart bébiőr 5 altatódallal képes megnyugtatni a babát, és képes utánozni a nyugtató szívverést. Ha a baba hozzászokott a hangodhoz, akkor kétirányú kommunikációval tudsz vele kommunikálni.

TrueLife Smart alkalmazás

Egyszerűen párosítsd okoseszközödet a bébiőrrel a TrueLife Smart alkalmazásban található QR-kód segítségével. A magyar nyelvi támogatásnak köszönhetően minden szükséges beállítás egyszerű lesz. Az alkalmazásban lévő fiókodat megoszthatod a háztartás többi tagjával.

Részletes kép Full HD minőségben

A TrueLife NannyCam R3 Smart akár Full HD felbontásban is képes videót rögzíteni, így mindent kiváló minőségben, gazdag részletességgel láthatsz.

Korlátlan hatótávolság a Wi-Fi segítségével

A TrueLife NannyCam R3 Smart gyakorlatilag korlátlan hatótávolsággal rendelkezik, amennyiben csatlakozik az internethez. Így bárhol is tartózkodsz, mindig szemmel tarthatod, mi történik.

A TrueLife NannyCam altatódalokkal rendelkezik

Az 5 altatódallal és a szívdobogást imitáló dallamokkal megnyugtathatod a babádat.

Automatikus éjjellátó

Amikor besötétedik, a TrueLife bébiőr automatikusan átvált éjjellátó üzemmódba.

TrueLife bébiőr kétirányú kommunikációval

A kétirányú hangátviteli lehetőségnek köszönhetően a szomszéd szobából is megpróbálhatod megnyugtatni a babádat a saját hangoddal.

Mozgás-, hang- és hőmérséklet-érzékelés

Amikor a TrueLife NannyCam R3 Smart bébiőr mozgást, hangot vagy nem kívánt hőingadozást észlel, értesítést küld a mobiltelefonodra.

A bébiőr a mozgással együtt forog

A TrueLife NannyCam R3 Smart a forgási funkciónak köszönhetően képes érzékelni a mozgást és elfordulni a mozgás irányába.

NannyCam R3 Smart felvételek 24/7

Ha microSD kártyát helyeznek be, a TrueLife NannyCam R3 Smart a 7 nap 24 órájában képes felvételt készíteni.

Korlátlan számú felhasználó

Az alkalmazás fiókját több családtaggal is megoszthatod. Így hozzáférést adhatsz a partnerednek, a nagyszülőknek vagy bárkinek, akit megfelelőnek találsz.

Babafigyelő biztonsági technológiával

A megbízható ötrétegű biztonság technológia minden adatot megvéd a hackertámadástól.

Készíts képeket és videókat

Fényképeket vagy videókat készíthetsz a TrueLife Smart alkalmazáson keresztül, és megtekintheted azokat az alkalmazás galériájában.

Függőleges és vízszintes forgatás

A széles látószögű objektív 100°-os betekintési szöggel rendelkezik. Ez tökéletes rálátást biztosít arra, hogy mi történik a szobában. A TrueLife NannyCam R3 Smart vízszintesen és függőlegesen is forog.

A bébiőr falra szerelése

A TrueLife NannyCam fali rögzítő készletet is tartalmaz.

A TrueLife NannyCam felszerelhető a kiságyra

A bébiőr az opcionális konzollal a kiságy keretéhez rögzíthető.

Felhőalapú tárolás

A felhőalapú tárolásra való előfizetéssel az összes felvételt a felhőben tárolhatod, és nem kell a teljes tárolással foglalkoznod.

Több kamera összekapcsolása az alkalmazásban

Az alkalmazásban akár 16 kamerát is kombinálhatsz, hogy saját felügyeleti rendszert hozhass létre.

Tápfeszültség power bankról

Ha a TrueLife bébiőrét útközben is használni szeretnéd, értékelni fogod a power bank tápellátási opciót.


A bébiőr csomagolás tartalma 

  • TrueLife NannyCam R3 Smart kamera
  • Micro USB kábel + adapter
  • Tartozék a falra szereléshez
  • Használati útmutató

Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Ország
Csehország Kész!
Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), Kijelző, WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Full HD, Duplex átvitel, Rezgő figyelmeztetés, Hangszabályozás, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Funkciók

Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), Kijelző, WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Full HD, Duplex átvitel, Rezgő figyelmeztetés, Hangszabályozás, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

Elemek

Elemek típusa
Beépített újratölthető Kész!
Elemek mellékelve
Igen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueLife NannyCam R3 Smart
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ