AlzaBoxy Q1 Shop roku

TrueLife NannyCam R5

Termékkatalógus
TrueLife NannyCam R5
4,8 9 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, alacsony energiaszint kijelzése, vox funkció, éjjellátás, alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) és etetés emlékeztető riasztás, szülői és gyerek egység hálózati tápellátású (230 V)
49 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAls3783 Termékszám:  8594175359343 Gyártó honlapja:
TrueLife NannyCam R5 49 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

TrueLife NannyCam R5

TrueLife NannyCam R5 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

TrueLife NannyCam R5: A családi szoba forradalmi őre

Minden szülő arra vágyik, hogy gyermekét mindig szem előtt tartsa, legyen szó akár újszülöttről, akár idősebb gyermekről. A 360°-ban forgatható TruLife NannyCam R5 kamerával tökéletes szövetségest kapsz a folyamatos felügyelethez. A 720p felbontású, kiváló képminőségű kamera kristálytiszta képátvitelt biztosít közvetlenül a szülő 5"-os LCD-képernyőjére, akár 300 méteres hatótávolsággal. A NannyCam automatikus éjjellátóval van felszerelve, így még az éjszaka legsötétebb óráiban is képben maradsz. Az intuitív angol nyelvű menüt kínáló szülői egység segítségével könnyen vezérelhető a kamera forgása, így a szoba egyetlen szeglete sem marad rejtve, különösen, ha a LED-es hangjelzés figyelmeztet a gyerekszobában zajló bármilyen tevékenységre. A TrueLife bébiőr hőmérsékletérzékelővel, nyolc altatódallal, kétirányú kommunikációval és etetési emlékeztetővel is rendelkezik. Az akkumulátor kímélése érdekében pedig van VOX üzemmód, amely kíméli az akkumulátort, és hozzájárul a hosszan tartó használathoz, folyamatos újratöltés nélkül. Ajándékozd meg csecsemőidet a legjobb gondoskodással.

Tökéletes áttekintés bárhonnan

A TrueLife NannyCam R5 kamerával tökéletes rálátásod lesz gyermekedre bárhol az otthonodban, köszönhetően annak, hogy akár 300 méteres távolságot is képes lefedni. Ezzel a TrueLife bébiőrrel bármilyen szögből figyelheted gyermekedet, mivel 330°-os vízszintes és 135°-os függőleges elforgatásával hihetetlen rugalmasságot kínál. A széles látószögű objektívnek köszönhetően akár teljes 360°-os kilátást is elérhetsz. A legjobb az egészben, hogy mindent a NannyCam nagy, 5 hüvelykes LCD-kijelzőjén figyelhetsz, amely a kamera 720p felbontásának köszönhetően éles képet biztosít. Ráadásul az infravörös LED-eknek köszönhetően még éjszaka is tökéletes képet kaphatsz a babádról.

Több mint egy bébiőr

Ez a NannyCam R5 bébiőr számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a kicsik gondozását. Amint a legkisebb zizegés is hallatszik a gyerekszobában, az élénk színű LED jelzés a szülői egységen azonnal figyelmeztet téged. A TrueLife bébiőr egy hőmérővel is fel van szerelve, amely figyeli az optimális szobahőmérsékletet, és figyelmeztet, ha az ingadozik. Amikor a babát meg kell nyugtatni, használhatod a kétirányú kommunikációt vagy a 8 gyönyörű altatódal egyikét, amelyek biztosan álomországba ringatják a babát. És hogy még könnyebbé tegye a szülők életét, a TrueLife Szoptatási emlékeztető is elérhető.  


A NannyCam R5 hosszú élettartama és rugalmassága

Ez a NannyCam R5 kényelmet és rugalmasságot biztosít számodra, mivel még négy kamera csatlakoztatható, így az egész házat szemmel tarthatod. A TrueLife szülői egység akkumulátorának élettartama akár 8 óra aktív kijelzőműködést is kibír, sőt 16 órát is kibír a VOX energiatakarékos üzemmódban, amely intelligensen csak akkor aktiválja a képernyőt, ha hangot érzékel. A bébiőr a mellékelt rögzítőkészlettel egyszerűen a falra szerelhető, vagy használd a praktikus TrueLife NannyCam tartóját, amely fúrás nélkül, egyszerűen a kiságy keretéhez rögzíthető - tökéletes megoldás az útközbeni használathoz.

A TrueLife NannyCam R5 legfontosabb jellemzői

  • Betekintési szög 100°
  • Automatikus éjjellátó
  • Hatótávolság akár 50 m beltéren / 300 m kültéren
  • Videó felbontás HD, Full HD vagy VGA
  • Kijelző mérete 5" IPS LCD
  • Kijelző felbontása HD-ben
  • Szülői egység akkumulátora 3050 mAh
  • Tápfeszültség bemenet 5 V, 1,2 A
  • A bébiőr méretei71 x 71 x 116 mm
  • A szülői egység méretei162 x 86 x 22 mm
  • Opcionális tartozékok: tartó, további bébiőr egység

Csomag tartalma:kamera, szülői egység, 2× adapter USB-C, pfalra szerelhető tartozékok, kézikönyv + biztonsági utasítások



Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Alacsony energiaszint kijelzése, Vox funkció, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), Etetés emlékeztető riasztás Kész!

Elemek

Elemek száma
1 db Kész!
Elemek mellékelve
Igen Kész!
Akkumulátor-kapacitás
3 050 mAh Kész!
Akkumulátor üzemideje
16 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueLife NannyCam R5
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ