Shop roku 30 dnů na vrácení

Maxxo Chamber Line 70

Termékkatalógus
Maxxo Chamber Line 70
1,0 2 értékelés
Vákuumozó gép - hegesztőfólia, 350 W teljesítmény, forrasztási szélesség 30 cm, 30 role fólia a csomagolásban, led-jelző, olvadóbiztosíték, hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), automata működés, pulzáló levegőszívás és állítható szívási sebesség
Kód:  MAXVA132 Termékszám:  8595235807132

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Maxxo Chamber Line 70

A Maxxo Chamber line 70 egy magas minőségű vákuumfóliázó gép, amely ideális az élelmiszerek széles körének vákuumzására, beleértve a folyadékokat is. A kamra kapacitása 7 liter, így nagy mennyiségű tartalom könnyen elfér benne. A Maxxo Chamber line 70 vákuumfóliázó géppel való munka során értékelni fogod az állítható programokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a vákuumfóliázót pontosan az ízlésednek megfelelően használd. A rozsdamentes acél szerkezetet edzett üveg egészíti ki, amely garantálja a nagyfokú tartósságot és megbízhatóság. A négy nagy teljesítményű, 72 l/perc teljesítményű vákuumszivattyúnak köszönhetően a vákuumfóliázó gép használata nagyon gyors és kényelmes. A Maxxo Chamber line 70 akár 30 cm-es vákuumfólia-tekercsek befogadására is alkalmas.

A Maxxo Chamber line 70 vákuumfóliázó gép legfontosabb jellemzői

  • Edzett üveg a nagy tartósság érdekében
  • A Maxxo Chamber line 70 akár 30 cm-es tekercsek tárolására is alkalmas.
  • Állítható programok a kényelmes vákuumfóliázás érdekében
  • A Maxxo Chamber line 70 vákuumfóliázó gép 7 literes kamratérfogattal rendelkezik
  • A vákuumfóliázó gép rozsdamentes acél szerkezete hosszú élettartamot biztosít
  • Maxxo Chamber line 70 4 nagy teljesítményű vákuumszivattyúval működik

Maxxo Chamber line 70 30 cm széles tekercsekhez

A Maxxo Chamber line 70 kényelmesen használható 30 cm szélességig terjedő vákuumfólia-tekercsekkel.  Könnyedén vákuumozhatod a tartalmat közvetlenül a kamrában, a nagyobb élelmiszerek a kamrán kívül is vákuumozhatók. A vákuumozásnak ez a változata például nagyobb húsdarabok vagy egész sajtok esetében használható.

Nagy teljesítményű szivattyúk

A Maxxo Chamber line 70 vákuumfóliázó gép 4 vákuumszivattyút használ, amelyek nagyszerű, 72 l/perc szívóteljesítményt biztosítanak. Ezenkívül a dupla hegesztőszál rendkívül szoros hegesztést biztosít, amely megbízhatóan védi a lezárt tartalmat a levegő bejutásától.

A Maxxo Chamber line 70 állítható programmal rendelkezik

Több beállítható programjával a Maxxo Chamber line 70 széles körű alkalmazást kínál. Létezik program a lezárásra, az automatikus vákuumozásra majd a lezárásra, a megszakításra és a gyors pácolásra. A vákuumozási idő és a fóliazárási idő könnyen beállítható.

Minőségi konstrukció edzett üveggel

A Maxxo Chamber line 70 készülék rozsdamentes acél szerkezetű, átlátszó edzett üveggel rendelkezik, amely garantálja a nagy tartósságot és a maximális megbízhatóságot. Értékelni fogod a digitális kijelzőt és a kézi fóliavágót is, amely minden helyzetben gyors és egyszerű használatot tesz lehetővé.


Paraméterek

Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Teljesítmény
350 W Kész!
Szívóerő
72 l/m Kész!
Funkciók
Hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), Automata, Pulzáló levegőszívás, Állítható szívási sebesség Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Teljesítmény
350 W Kész!
Szívóerő
72 l/m Kész!
Funkciók
Hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), Automata, Pulzáló levegőszívás, Állítható szívási sebesség Kész!
Fóliák száma a csomagban
30 db Kész!
Csomag része
Vágókés, Zacskók Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Maxxo Chamber Line 70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo Chamber line 70. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Maxxo Chamber line 70.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ