Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

MAXXO Roto dry+

Termékkatalógus
MAXXO Roto dry+
4,6 15 értékelés
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 500 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, 5 szárítólemez, szárítólemez átmérője 34,7 cm, digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, átlátszó fedél, függőleges légáramlás, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 35 × 35 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MAXSO669 Termékszám:  806548

Akciós szettek

30 900 Ft
Szett megvásárlása

MAXXO Roto dry+


Az otthoni élelmiszer-szárítás fokozatosan elterjed, és egyre többen használják. A tartósítás és fagyasztás már nem az egyetlen módja a növények tárolásának. Szerezd be a Maxxo Roto Dry + készüléket, hogy egész évben friss készleteket tárolhass. A forgó szárítólemezek egyedi rendszerének köszönhetően garantálható az egységes szárítási folyamata anélkül, hogy a lapok helyzetét rendszeresen megváltoztatnák. Ezenkívül a Roto Dry + kétszer annyi energiával rendelkezik, hogy a szárítást könnyű és kényelmes tevékenységgé alakítsa át, miközben otthonodat finom gyümölcsök és zöldségek illata lengi be.

SZÁRÍTÁS ÉTELSZÁRÍTÓBAN

Nem csak a kertből származó gyümölcsök és zöldségek, hanem a gyógynövények vagy gombák is száríthatók a készülékkel - ráadásul mindezt egész évben élvezheted! Télen semminek sincs kellemesebb illata, mint a citrusfélék vagy a szárított gomba intenzív aromájának. A szárítás útján történő tartósítás az összes vitamint és ásványi anyagot megtartja, éppen ezért igen egészséges módja az ételek konzerválásának. Szeretnéd már ma elkezdeni a kertben megtalálható gyümölcsök és zöldségek szárítását? Hogy állsz a házi joghurt készítéssel? A szárított gyümölcshéjat és az egyre népszerűbb, szárított marhahús falatkákat is szereted? A Maxxo Roto Dry + készülékkel minden könnyen elkészíthető!

EGYENLETES SZÁRÍTÁS 

A Maxxo Roto Dry + legnagyobb előnye, a többi készülékhez képest, az egyedülálló szárító rendszere. A forgás miatt a levegő egyenletesen áramlik az összes tálcára, tehát nem kell rendszeresen cserélni őket a szárítás folyamata során. Így éjszakánként bekapcsolhatod a szárítógépet, és nyugodtan aludhatsz, miközben a készülék dolgozik. Reggeli pedig élvezheted a zabkását a frissen szárított gyümölcsdarabokkal.

EGYSZERŰ ÉS ERŐS SZÁRÍTÓ

Bár a Maxxo Roto Dry + számos tulajdonsággal rendelkezik, könnyen kezelhető. Az átlátszó kijelzőn beállíthatod mind a szárítási időt (beleértve az automatikus kikapcsolást), mind a hőmérséklet tartományt 35–70 °C között. Ezenfelül, az 500 W-os teljesítmény ellenére csendesen működik. A karbantartás szintén nagyon egyszerű, mivel az összes lemezt mosogatógépben lehet mosni.

Minden tálca eltávolítható, a középső rész pedig joghurt készítésére alkalmas. A csomag tartalmaz egy kiegészítő tálcát a gyógynövények szárításához - nem kell többet újságokon tárolni őket.


A SZÁRÍTÓ FŐ JELLEMZŐI

  • Centrifugáló funkcióval is ellátott Élelmiszer-szárítógép az étel szárításához és az ásványi anyagok, illetve vitaminok 100%-ban történő megtartásához
  • A forgó tálcák nem igényelnek rendszeres helyzet változást
  • Az 500 W teljesítmény kétszeresére is képes
  • Csendes működés
  • 5 db forgó tálca + speciális tálca gyógynövények szárításához
  • Lehetőség van a tányérok középső részének eltávolítására a joghurt készítéséhez
  • Elektronikus hőmérséklet-beállítás és szárítási idő, Hőmérséklet-beállítás 35–70 °C között
  • Automatikus leállítás
  • egyszerű karbantartás, Mosogatógépben mosható
  • Tiszta kijelző

Paraméterek

Összehasonlít
Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Légáramlás
Függőleges Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Aszalógép anyaga
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Légáramlás
Függőleges Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Aszalógép anyaga
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Átlátszó fedél Kész!
Teljesítményfelvétel
500 W Kész!

Használat

Szárítási lehetőség
Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet
35 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
70 °C Kész!

Lemezek

Mennyiség
5 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Lemez átmérője
34,7 cm Kész!

Aszalógép méretei és tömege

Magasság
35 cm Kész!
Mélység
30 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Tömeg
4 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem kaptam a "Maxxo Roto dry +" megvásárolt termékhez magyar nyelvű használati utasítást. Honnan tudom ezt letölteni? Köszönöm!

Kérdések és válaszok: MAXXO Roto dry+
Kiegészítők: MAXXO Roto dry+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo Roto dry+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Maxxo Roto dry+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MAXXO Roto dry+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MAXXO Roto dry+.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ