Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Mele PCG03 Apo

Termékkatalógus
Mele PCG03 Apo
5 1 értékelés
Mini PC - Intel Celeron N3450 négymagos max.2,2GHz GHz, 4 GB DDR3, 32GB eMMC, 3xUSB 3.0, 1x USB 2.0, 3.0, 1xUSB C típusú, M.2 SSD, 2280 Gbit LAN, SD, Dual AC Wifi, BT 4.0, audio kimenet, HDMI 2.0, VGA, a Windows 10 (64-bit)
Kód:  MELMi001 Termékszám:  PCG03 Apo

Mele PCG03 Apo

A Mele PCG03 Apo egy csendes, takarékos mini számítógép, melyet használhatunk otthoni vagy irodai számítógépként, valamint multimédia központként is. Minden fontos csatlakozóval fel van szerelve, ezek segítségével csatlakoztatható monitor, televízió vagy akár USB eszköz is (beleértve 3x USB 3.0-t és C típusú USB-t is). Az internethez való csatlakozást a GBit LAN és kettős AC Wifi biztosítja. A VGA és 4K HDMI kimenet lehetővé teszi a Mele PCG03 Apo csatlakoztatását két monitorhoz egyidejűleg. A tárolási kapacitás növelésére két lehetőség van, a Mele PCG03 APO M.2 SSD nyílás, valamint egy további nyílás az SD kártya számára. A számítógép Windows 10 Home operációs rendszerrel van ellátva. 

A Mini PC Mele PCG03 Apo főbb jellemzői

  • Gazdaságos és csendes 
  • Modern C típusú USB csatlakozó
  • Alkalmas irodai és otthoni használatra
  • Előre telepített Windows 10 Home
  • Mini PC Mele PCG03 Apo kompakt méretek

Új Intel Apollo Lake N3450

A Mele PCG03 Apo számítógép lelke a legújabb Intel Apollo Lake processzor, melyet 14 nm TDP 6W gyártási technológiával készült, és Intel 9. generációs grafikával van kiegészítve, mely a Skylake processzor egyik ismertetőjegye. Az új Apollo Lake gazdaságos üzemeltetést, valamint 30%-kal nagyobb teljesítményt ígér, mint a korábbi generációs processzorok. A rendszer memóriája 4 GB-os, a processzorral együtt zavartalan és hatékony működét biztosít. Multimédiás eszközként képes kezelni 4K felbontású és minden formátumú videót, valamint DTS és Dolby Digital térbeli hangzást. 

 

Egyedi Mini PC Mele PCG03 Apo design mindennapi használatra

A Mele PCG03 Apo szabadalmaztatott hűtési rendszere csendes, ventilátor nélküli, melynek köszönhetően még igényes feladatok mellett sem okozhat gondot a mindennapi használat. Hatékony komponensek biztosítják az alacsony energiafogyasztást, amely max. 20 W-os, szemben a hagyományos számítógépekkel és laptopokkal, melyek energiafogyasztása 200 W.

Előre telepített Windows 10 Home

A Windows 10 ismerős környezetet kínál és könnyen kezelhető. Sok szempontból, beleértve a Start menüt is, hasonlít a Windows 7 operáció rendszerhez. Gyorsan felfut, valamint gyorsan felébred a hibernált üzemmódból, több integrált biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek védeni fogják a számítógépét, és úgy lettek tervezve, hogy a már meglévő szoftveren és hardveren is működjenek. A Windows 10-ben remek előre telepített alkalmazások találhatóak, mint például a Térkép, a Képek, a Posta és naptár, a Zene és Filmek és a Tévéműsorok. Ezek az alkalmazások a OneDrive szolgáltatást használják, melyre biztonsági másolatot hoznak létre, valamint zökkenőmentesen szinkronizálható a Windows 10-el. Minden, amire szüksége lehet, kéznél van.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Celeron Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Processzor modell
Intel Celeron N3450 Kész!
Processzor frekvencia
1,1 GHz (1 100 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Celeron Kész!
Processzor modell
Intel Celeron N3450 Kész!
Processzor frekvencia
1,1 GHz (1 100 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor gyorsítótár
2 MB Kész!
Core boost frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Max TDP
6 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 500 Kész!

Videókártya

Videókártya memória mérete
0,01 GB Kész!
Stream processzorok száma
12× Kész!

Alaplap

További kártyafoglalatok
M.2 Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac/b/g/n Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Kimenetek

USB 2.0
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!
Grafika
VGA D-SUB, HDMI Kész!
Egyéb
LAN, USB-C, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!

Szekrény

Szélesség
15 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
12 cm Kész!
Tömeg
0,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mele PCG03 Apo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mele PCG03 Apo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mele PCG03 Apo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ