A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

MIDI billentyűzetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Keytar
(1)
MIDI billentyűzet
(58)
Billentyűk száma
13
88
-
Egyensúly
Kiegyensúlyozott (kalapácsos mechanizmussal)
(7)
Félig kiegyensúlyozott
(26)
Kiegyensúlyozatlan
(9)
Billentyűzet dinamikája
Dinamikus billentyűzet
(51)
Dinamika nélkül
(2)
Billentyűk mérete
Szabvány
(45)
Mini
(11)
MIDI
USB
(48)
DIN
(32)
Tömeg
0,45 kg
20,8 kg
-

A MIDI billentyűzetek olyan hangszerek, amelyeken az összes hang előre be van állítva, és számítógép vezérli a hangzást. Végtelen mennyiségű zenét komponálhatsz, és rengeteget szórakozhatsz. A MIDI billentyűzetek különböző számú billentyűvel rendelkeznek, 25-től 61-ig. Vajon melyik a számodra leginkább megfelelő MIDI billentyűzet? Olvass tovább, segítünk dönteni!

Tovább

Valójában mit takar a MIDI billentyűzet kifejezés?

A zenei hangszerek digitális interfésze, azaz röviden a MIDI a hangszerek és az eszközök, mint például a számítógépek, keverőpultok és színpadi berendezések közötti kommunikációt biztosítja. A MIDI billentyűzet egy olyan eszköz, amelyet billentyűs hangszer megszólaltatására használhatsz. Két típusa van: virtuális, zenei programokban használt és hardveres.

i

A MIDI billentyűzet nemcsak arra jó, hogy a zongora hangját megszólaltasd rajta. A programtól függően beállíthatod, hogy milyen hangon játsszon. Egy MIDI billentyűzet lehetőséget kínál arra, hogy megválaszd, milyen hangszer hangján szólaljon meg a billentyűzet - választhatsz orgonát, basszusgitárt, vonósokat vagy ütőhangszereket is.

Hogyan válaszd ki a MIDI billentyűzetek közül a neked leginkább megfelelőt?

A MIDI billentyűzet kiválasztásakor rendkívül fontos, hogy bizonyos paramétereket megvizsgálj, mielőtt leteszed a voksodat a MIDI billentyűzetek közül az egyik, számodra leginkább szimpatikus darab mellett. Talán a legfontosabb dolog, ami segíthet a döntésben, az a billentyűk száma. Továbbá, lényeges figyelembe venni más funkciókat is. Nézzük meg, mire érdemes fókuszálni!

MIDI billentyűzet - melyiket válasszam?

A MIDI billentyűzetek kapcsán két csoportot különítünk el: kalapácsmechanikás és dinamikus billentyűzetet. A kalapácsmechanikás billentyűzet jellemzője, hogy lassúbb a reakciója, és a klasszikus akusztikus zongorák hangzását utánozza. A dinamikus billentyűzet hosszabb, gyorsabb a reakciója és a leütése. Kisebb, könnyebb és simábban kezelhető, ráadásul olcsóbb, mint egy kalapácsmechanikás billentyűzet.

  • A kalapácsmechanikás MIDI billentyűzet a klasszikus zongora hangzását adja vissza, és azok számára alkalmas, akik tudnak zongorázni.
  • A dinamikus MIDI billentyűzet hangja a szintetizátorhoz hasonlít, és elektronikus hangok rögzítésére alkalmas.

A MIDI billentyűzet kiegyensúlyozott, félig kiegyensúlyozott vagy kiegyensúlyozatlan billentyűket kínál?

Választhatsz kiegyensúlyozott billentyűzettel rendelkező MIDI billentyűzetet, amelynek mechanikája megegyezik a zongoráéval, így a billentyűk leütéséhez nagyobb erőre van szükség. A félig súlyozott billentyűzet különböző súlyú rugókat tartalmaz. Ezek a MIDI billentyűzetek megkönnyítik a játékot. A kiegyensúlyozatlan vagy könnyű MIDI billentyűzetek könnyebb játékot kínálnak, ugyanis kisebb erő kell a billentyűk leütéséhez.

i

MIDI billentyűk: billentyű aftertouch-csal vagy anélkül?

Léteznek olyan MIDI billentyűzetek, amelyeket aftertouch funkcióval szerelt fel a gyártó. Lehetővé teszi egy hang mélységének továbbítását, amennyiben a billentyű leütése egy bizonyos szint alá kerül. Szabályozhatja a hang élességét, a hang elhajlását vagy a moduláció mélységét.

MIDI billentyűzet: mini vagy klasszikus méret?

Amikor a MIDI billentyűzetek között válogatsz, fontos, hogy tudd, milyen méretűt szeretnél. A mini MIDI billentyűzetek kisebb méretűek, és általában maximum egy kilogrammot nyomnak. Ez alkalmassá teszi őket utazásra, de ideális választás akkor is, ha gyakran kell áthelyezned a készüléket. Remekül elfér egy hátizsákban vagy akár a táskában is. A mini MIDI billentyűzetek azonban általában csak 25 billentyűt tartalmaznak.

MIDI billentyűzet mini
Mini MIDI billentyűzet

Standard MIDI billentyűzet
Standard MIDI billentyűzet

MIDI billentyűzetek - mennyi legyen a billentyűk száma?

A MIDI billentyűzet kiválasztásakor a billentyűk számát is nézd meg. A 25 billentyűvel rendelkezők között mini változatok is találhatók, amelyek alkalmi használatra vagy egyszerűbb dalokhoz alkalmasak. Elektronikus dalok rögzítéséhez elegendő 32 billentyű, másfél oktávos hangterjedelemmel. Ha azonban összetettebb dalokat szeretnél lejátszani és rögzíteni, akkor a MIDI billentyűzet megfelelő hangtartománya 5 vagy több oktáv, illetve 61 billentyű.

Azt is kiválaszthatod, hogy a MIDI billentyűzet billentyűinek felülete fényes legyen, ami a leggyakoribb, vagy matt, azaz szintetikus elefántcsont.

Milyen egyéb funkciókkal rendelkezhetnek a MIDI billentyűzetek?

A MIDI billentyűzetek további funkciókkal bővülhetnek ki, hogy a zeneszerzés még élvezetesebb legyen. Melyek ezek?

  • A pedálbemenet lehetővé teszi a MIDI billentyűzetek összekapcsolását egy pedállal, ami jól jöhet összetettebb dalok komponálásakor.
  • A Bluetooth csatlakozás remek azok számára, akik nem kábelen keresztül akarják a MIDI billentyűzet számítógéphez való csatlakoztatását megoldani.
  • Egyes MIDI billentyűzetek elemmel is működnek. Azonban ezek általában nem tartozékok, azokat külön meg kell vásárolni.
  • A MIDI billentyűzetek olyan szoftvereket is tartalmazhatnak, mint a hangmodulok, előbeállítások vagy hangbankok.

Ellenőrizd a MIDI billentyűzet kimenetét és méretét is!

A MIDI billentyűzetek különböző méretekben kaphatók. Kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő szélességet, mélységet, magasságot és súlyt. Ez különösen akkor hasznos, ha gyakran viszed magaddal. Javasolt ellenőrizni a MIDI billentyűzet csatlakozásait is. A leggyakoribb típus az USB, de találhatsz a piacon DIN csatlakozással rendelkező MIDI billentyűzeteket is, amelyek MIDI Out és MIDI Thru típusokra oszlanak.

A MIDI billentyűzet mellett szeretnél más hangszereket is vásárolni? A MIDI kontroller vagy a MIDI gitár is hasznos lehet a számodra!

A MIDI vezérlő keveréshez és zene létrehozásához használható. Kifejezetten DJ-k számára készült. Ez a CD-lejátszók és keverőpultok olcsóbb változata. A MIDI gitár ugyanazon az elven alapul, mint egy MIDI billentyűzet, azzal a különbséggel, hogy egy húros hangszeren játszol. A gitárnak azonban más a hangszíne, és másképp fog szólni, mint a billentyűzet.

Szeretnéd, ha minél olcsóbban megúsznád a MIDI billentyűzet megvásárlását? A vásárban új és használt árut is találsz!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AKAI MPK mini MK3 White Szállításra kész > 5 db
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
35 890 Ft

2.
AKAI MPK mini MK3 Kérés esetén megrendeljük 1 db
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
35 890 Ft

3.
AKAI MPK mini MK3 Black Szállításra kész > 5 db
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
35 890 Ft

Még több
59 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8
NOVATION Launchkey 49 MK3
MIDI billentyűzet - 49 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 3,03 kg
83 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NVN004d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
IK Multimedia iRig Keys I/O 49
MIDI billentyűzet - 49 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, USB MIDI, MIDI USB to Host, pedál bemenet, elemes működés, tömege 2,18 kg
133 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: IKM01w08
Arany középút Kiváló ár/érték arány
NOVATION Launchkey 61 MK3
MIDI billentyűzet - 61 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 3,4 kg
116 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NVN004e
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
NOVATION 49SL MKIII
MIDI billentyűzet - 49 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamika nélkül, aftertouch funkció, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out és MIDI Thru, pedál bemenet, tömege 5,4 kg
217 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NVN004g
5,0
M-Audio Oxygen PRO Mini
MIDI billentyűzet - 32 billentyű, mini billentyűk, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, MIDI USB to Host, pedál bemenet, tömege 1,2 kg
41 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAU007h
AKAI MPK mini MK3 White - MIDI billentyűzet Típusok
4,9 35×
AKAI MPK mini MK3 White
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
35 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKI008a1c
3,5
AKAI APC Key 25 MKII
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, USB MIDI, MIDI USB to Host
36 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKI008l1
AKAI MPK mini MK3 Black - MIDI billentyűzet Típusok
4,9 35×
AKAI MPK mini MK3 Black
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
35 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKI008a1b
5,0
NOVATION FLkey Mini
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, mini billentyűk, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 0,69 kg
37 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NVN004l
4,9
NOVATION Launchkey Mini MK3
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,675 kg
Leárazás -5 %
35 890 Ft 37 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOV001a3
4,4
M-Audio Keystation 49 MK3
MIDI billentyűzet - 49 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 2,1 kg
36 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MAU006b
4,6
M-Audio Keystation 61 MK3
MIDI billentyűzet - 61 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 4,1 kg
52 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MAU006m
4,3
Studiologic SL73 STUDIO
MIDI billentyűzet - 73 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzet és billentyűzetmechanika, billentyűzet dinamikával, aftertouch funkció, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI In és MIDI Out, MIDI USB to Host, pedál bemenet, tömege 11,5 kg
159 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: STCh16
5,0
NOVATION FLkey 37
MIDI billentyűzet - 37 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 2,18 kg
79 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NVN004k
5,0
M-Audio Oxygen 49 MK5
MIDI billentyűzet - 49 billentyű, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, billentyűzet dinamikával, USB MIDI, MIDI USB to Host, pedál bemenet, tömege 2,9 kg
56 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MAU007c
5,0
NOVATION Launchkey 37 MK3
MIDI billentyűzet - 37 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 2,18 kg
69 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NVN004c
M-Audio Keystation 88 MK3
MIDI billentyűzet - 88 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, MIDI USB to Host, pedál bemenet, tömege 6,24 kg
82 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MAU006n
5,0
NOVATION Impulse 49
MIDI billentyűzet - 49 billentyű, billentyűzet dinamikával, aftertouch funkció, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 5 kg
92 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NVN004i
NOVATION 61SL MKIII
MIDI billentyűzet - 61 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, aftertouch funkció, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 6,3 kg
Szuper ár
233 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NVN004h
Studiologic MP117
MIDI billentyűzet - 17 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete matt, DIN MIDI, DIN MIDI Out, tömege 7,5 kg
202 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: STCh04
NOVATION Impulse 61
MIDI billentyűzet - 61 billentyű, billentyűzet dinamikával, aftertouch funkció, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 6,5 kg
Leárazás -8 %
108 290 Ft 118 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NVN004j
M-Audio Hammer 88
MIDI billentyűzet - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzet és billentyűzetmechanika, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, MIDI USB to Host, pedál bemenet, tömege 17,5 kg
163 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MAU006u
Alesis Vortex Wireless 2
MIDI billentyűzet - 37 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, aftertouch funkció, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, elemes működés, tömege 2,9 kg
Szuper ár
95 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ALS008i
M-Audio Oxygen 25 MK5
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, billentyűzet dinamikával, USB MIDI, MIDI USB to Host, pedál bemenet, tömege 1,8 kg
38 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MAU007b

MIDI billentyűzetek

A MIDI billentyűzetek kategóriában összesen 59 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó MIDI billentyűzetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább MIDI billentyűzetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb MIDI billentyűzetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: MIDI billentyűzetek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ