Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Mini Express - 2 adag

Termékkatalógus
Mini Express - 2 adag
Kotyogós kávéfőző minden típusú fűtési kívül indukció
Kód:  PTKAV034 Termékszám:  8006363012843 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mini Express - 2 adag

Kávéskanna Moka készül a gyűjtemény egyik legsikeresebb olasz tervez. Kávéfőző anyaga alumínium. Hála neki, miután néhány csésze patina, ami jó az íze kávé elengedhetetlen.Modern élénk színeket és a vékony kialakítás bármilyen otthonhoz stílusban. Maker lehetővé teszi, hogy néz ki. ,, A motorháztető alatt ". Egész italok készítése, hogy hogyan teszel folyik csészét ízletes ital. Variant meghatározni két adag kávé térfogata 100 ml legyen.

Legfontosabb jellemzők

  • Úgy tervezték, hogy két adag olasz eszpresszó
  • nagy ellenállás
  • Könnyen hozzáférhető alkatrészek (tömítések, kezelni..)
  • biztonsági szelep
  • Alkalmas mindenféle külső fűtés indukciós

használatának módja

Alsó vízzel teli edénybe, hogy a védjegy és helyezzen be egy szűrőt. Öntsük a szűrő őrölt kávét. Rögzítése után a harmadik része a kávéfőző akkor tegye a tűzhelyen vagy a főzőlap. De olyan helyzetben kannát egy gáztűzhely, győződjön meg arról, hogy a lángok ne haladja meg az alján a kávéfőző. Amikor a víz az edénybe, kilúgozott překape kávéscsésze az Ön által megadott. Akkor már élvezhetik a felejthetetlen íze finom eszpresszó. 

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mini Express - 2 adag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mini express - 2 porce. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mini express - 2 porcie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mini express - 2 Portionen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mini express - 2 Portionen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ