Akvizice ApF HU Shop roku

Minisütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Minisütő
(24)
Főzőlapokkal
(5)
Pizzához
(19)
Elektromos
(45)
Űrtartalom
9 l
60 l
-
Teljesítményfelvétel
800 W
4250 W
-
Funkció
Főzőlap
(3)
Termosztát
(48)
Öntisztítás
(6)
Időzítő
(51)
Jelzőfény
(29)
Csúszásgátló lábak
(15)
Sütőprogramok
Felső sütés
(50)
Alsó sütés
(48)
Grill
(25)
Pizza-fokozat
(14)
Légkeverés
(11)
Szín
Fehér
(6)
Fekete
(42)
Piros
(6)
Inox
(2)
Ezüst
(11)
Szürke
(2)
Arany
(1)
Sárga
(1)
Szűrés

A minisütők teljes értékű helyettesítői a helyigényesebb változatuknak. Kompakt méretük mellett nagy előnyük a hagyományos sütőkkel szemben a nagyobb energiahatékonyság. Tudd meg, hogy milyen funkciókat és felszereltséget kínálnak a minisütők, milyen kivitelben kaphatók, és melyiket válaszd.

Tovább

Minisütő - sütéshez, melegítéshez és grillezéshez

A minisütő nagyszerű megoldás nyaralóba, garzonlakásba, kollégiumba és minden olyan helyre, ahol a hagyományos sütő nem férne el vagy anyagi okokból nem éri meg. A kialakítástól, a fűtés típusától és a berendezés szélességétől függően nemcsak melegíteni és sütni, hanem ételeket kiengedni, grillezni, sőt főzni is lehet vele.

  • Kevés helyet foglal el, mégis elegendő térfogatot kínál a nagyobb húsdarabok vagy pizza stb. elkészítéséhez.
  • A hagyományos sütőkhöz hasonló sütési lehetőségeket kínál.
  • Az elektromos minisütő előnye a mobilitás is, bármikor könnyen áthelyezheted.
  • A régebbi hagyományos sütőkhöz képest a minisütők energiatakarékosabbak.
  • A minisütő főzőlappal nemcsak sütéshez, hanem főzéshez is használható.

A minisütő méretét az alapján válaszd ki, hogy hány személyre szeretnél főzni

A minisütő méretének kiválasztásakor azt vedd figyelembe, hogy hány főre fogsz főzni. Azt is mérlegeld, hogy mekkora húst szeretnél sütni, például a szeletelt baromfit részesíted-e előnyben, vagy egész csirkét, vagy kacsát szeretnél sütni. A minisütők mérete jelzi a térfogatot, amely általában 30-40 liter körül mozog.

Ha sokszor sütsz süteményt, vagy ha gyakrabban szeretnéd használni a készüléket, akkor egy 45 literesnél nagyobb űrtartalmú minisütő jó választás. De ne feledd, ha nagyobb a térfogat, a minisütő mérete is nagyobb lesz.

A minisütők kialakítása: főzőlappal vagy anélkül?

A minisütők teteje főzőfelületként is szolgálhat. Kialakítása szerint kapható minisütő főzőlappal vagy anélkül. Milyen előnyei és hátrányai vannak az egyes típusoknak?

  1. A főzőlap nélküli minisütők nem teszik lehetővé a főzést, csak a hagyományos sütést. Első pillantásra úgy néz ki, mint egy mikrohullámú sütő. Az ára alacsonyabb, mint a másik típusé, és mérete is valamivel kisebb.
  2. A minisütők főzőlappal két-három főzőzónával rendelkeznek, így a sütés mellett a főzést is lehetővé teszik, szinte, mint egy teljes értékű tűzhely. Több funkciót kínálnak, de figyelembe kell venni a nagyobb méretet és a magasabb árat.

Minisütő üvegkerámia főzőlappal vs. vasmagos főzőlappal

Kínálatunkban leggyakrabban vasmagos főzőlappal ellátott minisütők találhatók, amelyek manuális vezérléssel rendelkeznek, és alacsonyabb az áruk. A kerámia főzőlappal ellátott minisütők digitális vezérlést kínálnak, és jobban illeszkednek egy modern otthonba. A szabadon álló főzőlapos minisütő esetében ne felejtsd el figyelembe venni a hőmérséklet szabályozási lehetőségeket. Általában 3-4 fokozat áll rendelkezésre, de léteznek szabályozás nélküli változatok is.

i

Indukciós főzőlappal ellátott minisütők is kaphatók. Ha úgy döntesz, hogy beruházol egy ilyen darabba, ne feledd, hogy speciális, indukciós főzőlaphoz alkalmas edények szükségesek.

tefal minisütő főzőlap nélkül
Minisütő főzőlap nélkül

orava minisütő főzőlappal
Minisütő főzőlappal

Milyen fűtési móddal rendelkeznek a minisütők?

A fűtés típusától és elhelyezésétől függően ezerféleképpen süthetsz a sütőben.

  • Az alsó fűtés csak a minisütő alsó részén található. A hő tehát a melegítés, sütés és más konyhai folyamatok során alulról éri az ételt.
  • A felső fűtést a minisütő felső részéből érkező hő biztosítja, ahol a fűtőelem is található. A hagyományos sütőhöz hasonlóan a felső és alsó fűtés kombinációja előnyös.
  • A forró levegő nagyszerű fűtési mód, amely minőségi ételkészítést biztosít. Ezt kínálják az úgynevezett légkeveréses minisütők, ami a mikrohullámú fűtéssel kombinálva sem kivétel.
  • A grill funkciónak köszönhetően a minisütők praktikus, többfunkciós eszközzé válnak. Az alap változat egy felső fűtőszállal rendelkezik, míg a korszerűbb modellek még forgó nyársat is kínálnak a hús grillezéséhez.

A légkeveréses minisütő gyorsan és egyenletesen süti meg az ételt.

A pizzasütő tökéletesen kezeli ennek az olasz ételnek a készítését

A pizzasütő a legjobb választás azok számára, akik otthon szeretnék elkészíteni ezt az olasz ételt. A hagyományos sütőben készült pizza egyszerűen nem lehet tökéletes. Egy háztartási sütő általában csak 230 °C körüli maximális hőmérsékletet biztosít, míg egy speciális mini pizzasütő a 300-400 °C-ot is elérheti. Általában felső és alsó fűtést is kínál.

A minisütők teljesítménye befolyásolja a fűtési sebességet

A minisütő kiválasztásakor ne felejtsd el figyelembe venni a teljesítményt. Befolyásolja, hogy a sütő milyen gyorsan tudja felmelegíteni a benne lévő egyes összetevőket és elkészíteni az egész ételt. 500 és 3500 W közötti változatok állnak rendelkezésre. Ne feledd, hogy miközben a minisütő hatékonysága a teljesítmény növekedésével nő, az energiafogyasztás is növekszik.

A minisütő típusától függően a teljesítményt a grill, a sütő vagy a főzőlap esetében külön tüntetik fel.

Milyen tulajdonságokra lesz szükség a minisütők esetében?

A minisütők számos praktikus funkcióval rendelkezhetnek. Ezek megkönnyíthetik a készülék kezelését és általános használatát, ezért érdemes ezeket figyelembe venni a vásárláskor.

  • Az időzítő segítségével beállíthatod azt az időtartamot, amely után a minisütő kikapcsol. Az automatikus időzítő, amely általában az előre beállított programok része, sem ritkaság.
  • A jelzőfény tájékoztat a minisütő működéséről.
  • A hangjelzés figyelmeztet, ha a minisütő befejezte a kiválasztott programot, vagy az időzítőn beállított idő letelt. Így nem kell aggódnod, hogy odaég az étel, ha nem figyelsz.
  • A 6. érzék technológiát a modernebb minisütők kínálják, amelyek képesek meghatározni a bennük lévő étel állapotát, és az eredmény alapján kiválasztani a megfelelő hőmérsékletet és sütési időt.
  • A belső világítás lehetővé teszi a készülő ételek megfigyelését.

i

A minisütők által kínált programok megkönnyítik az ételkészítést

A korszerűbb minisütők általában előre beállított programokkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az ételkészítést. Találhatsz például sütemények sütésére, kiolvasztásra szolgáló programot, de vannak minisütők pizzakészítő programmal is.

asztali pizzasütők - minisütők

Egyes asztali pizzasütők vendéglátóipari létesítmények számára is alkalmasak. Többek között egy speciális grillrácsot kínálnak.

Milyen tartozékokkal és kiegészítőkkel rendelkezhetnek a minisütők?

Milyen sütési kiegészítők és tartozékok lehetnek hasznosak az ételek készítésekor? A mindennapi használathoz szükséges kiegészítőkön kívül a minisütők a következőkkel is rendelkezhetnek:

  • Különböző méretű sütőtálcák,
  • sütőedények,
  • grillrács,
  • pizzakő,
  • tálca a lecsöpögő zsír vagy a lehulló morzsák felfogásához.

Mi a helyzet a karbantartással? A minisütők rendszeres tisztítását nem szabad elhanyagolni

A rendszeres karbantartás meghosszabbítja a minisütők élettartamát, ráadásul a készülék megjelenése tovább marad újszerű. A zsírt és morzsákat felfogó, időről időre tisztítandó cseppfogó tálcák nagyban megkönnyítik a karbantartást. A minisütők belseje, ahol a zsír felgyülemlik, szintén figyelmet igényel. Kezelheted szappanos vagy ecetes vízzel, de használhatsz speciális sütőtisztító szereket is.

Az öntisztító minisütők megkönnyítik a karbantartást

Kapható gőztisztítás móddal ellátott minisütő is. A program kiválasztása után a sütő gőzzel, vegyszerek használata nélkül megtisztítja magát. Ha a folyamat befejeződött, már csak ki kell törölni a belső teret.

i

Korlátozott a költségvetésed egy minisütő megvásárlására? Outlet kínálatunk az ideális hely, ahol felbontott, újszerű vagy használt termékeket vásárolhatsz az eredeti ár töredékéért. És ha nem tudsz dönteni, olvasd el más minisütő felhasználók véleményét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
66 termék
HISENSE HOM30M
Mini sütő - 1600 W teljesítmény, 30 l-es űrtartalom, termosztát, időzítő és csúszásgátló lábak, grill rács, grill nyárs, fogó, tepsi, morzsatálca és fogantyú a csomagban, fekete kivitel, méretei 31,7 × 52 × 40,6 cm (H×Sz×Mé)
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSNmin15
HISENSE HOM45M
Mini sütő - 2000 W teljesítmény, 45 l-es űrtartalom, időzítő, jelzőfény és csúszásgátló lábak, grill rács, grill nyárs, fogó, tepsi, morzsatálca és fogantyú a csomagban, fekete kivitel, méretei 35,6 × 56,8 × 42,1 cm (H×Sz×Mé)
57 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HSNmin94
HISENSE HOM45D
Mini sütő - 2000 W teljesítmény, 45 l-es űrtartalom, időzítő, jelzőfény és csúszásgátló lábak, grill rács, grill nyárs, fogó, tepsi, morzsatálca és fogantyú a csomagban, fekete kivitel, méretei 35,6 × 56,8 × 42,1 cm (H×Sz×Mé)
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HSNmin00
Ariete Pizzeria 927/01, fekete
Mini sütő - 2300 W teljesítmény, jelzőfény és csúszásgátló lábak, méretei 32,5 × 43 × 42 cm (H×Sz×Mé)
92 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIPE928
Ariete Bon Cuisine 450, 986, 45l
Mini sütő - 1800 W teljesítmény, 45 l-es űrtartalom, termosztát, jelzőfény és csúszásgátló lábak, grill nyárs, tepsi és morzsatálca a csomagban, méretei 38 × 40 × 58 cm (H×Sz×Mé)
65 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ARImtr01
DOMO DO1107GO
Mini sütő - 1500 W teljesítmény, 28 l-es űrtartalom, termosztát, időzítő és jelzőfény, grill rács, tepsi és morzsatálca a csomagban, fekete kivitel, méretei 30 × 52,4 × 42,7 cm (H×Sz×Mé)
40 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DOMmtr23
CASO TO 26
Mini sütő - 1500 W teljesítmény, 26 l-es űrtartalom, időzítő, grill nyárs a csomagban, fekete kivitel, méretei 30 × 48 × 40 cm (H×Sz×Mé)
66 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAMT007
5,0
Sage SOV860BSS
Mini sütő - 2400 W teljesítmény, 22 l-es űrtartalom, csúszásgátló lábak, hasábburgonya kosár, pizza serpenyő és tepsi a csomagban, ezüst kivitel, méretei 28 × 47 × 41 cm (H×Sz×Mé)
157 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 4 db
Várható 2024. 05. 17.
Termékkód: SAGMT510
4,5
Guzzanti GZ 3601
Mini sütő - 1650 W teljesítmény, 37 l-es űrtartalom, termosztát, öntisztítás és időzítő, grill rács és tepsi a csomagban, fehér kivitel, méretei 35,4 × 55,2 × 45,9 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -11 %
35 690 Ft 39 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: GUZMT207
5,0
SOGO SS-10545
Mini sütő - 1800 W teljesítmény, 48 l-es űrtartalom, termosztát és időzítő, grill rács, grill nyárs és tepsi a csomagban, fekete és szürke kivitel
84 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SOGMT087
5,0
Severin TO 2052
Mini sütő - 800 W teljesítmény, 9 l-es űrtartalom, termosztát, grill rács a csomagban, ezüst kivitel, méretei 38 × 33 × 22 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SEVMT955
3,0
Beper 90882 12l
Mini sütő - 1050 W teljesítmény, 12 l-es űrtartalom, termosztát, időzítő és jelzőfény, grill rács és tepsi a csomagban, fekete kivitel, méretei 20 × 34 × 28 cm (H×Sz×Mé)
24 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BEPMT209
5,0
Clatronic MPO 3520
Mini sütő - 1000 W teljesítmény, 12 l-es űrtartalom, időzítő, fekete kivitel, méretei 22 × 37,5 × 33 cm (H×Sz×Mé)
44 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CLAII367
G3FERRARI G1000606
Mini sütő - teljesítmény 1200 W, termosztát, időzítő és jelzőfény, recept könyv a csomagban, ezüst kivitel
47 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: G3FMT868
Severin TO 2068
Mini sütő - 1500 W teljesítmény, 20 l-es űrtartalom, termosztát és időzítő, grill nyárs, pizza kő, tepsi és morzsatálca a csomagban, fekete kivitel, méretei 39 × 44 × 29,5 cm (H×Sz×Mé)
47 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SEVMT961
1,0
SEVERIN TO 2070
Mini sütő - 1380 W teljesítmény, 20 l-es űrtartalom, időzítő és jelzőfény, grill rács és tepsi a csomagban, fekete kivitel, méretei 30 × 46 × 39 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -11 %
36 990 Ft 41 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SEVMT262
2,3
Orava Elektra X1
Mini sütő - 3600 W teljesítmény, 34 l-es űrtartalom, főzőlap, termosztát és jelzőfény, grill rács és tepsi a csomagban, fekete kivitel, méretei 35,5 × 52 × 37 cm (H×Sz×Mé)
56 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORAMT752
G3FERRARI G1000605
Mini sütő - 1200 W teljesítmény, termosztát, időzítő és jelzőfény, recept könyv a csomagban, sárga kivitel
51 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: G3FMT851

Minisütők

Minisütők

A Minisütők kategóriában összesen 67 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó minisütők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább minisütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb minisütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: minisütők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ