30 dnů na vrácení Shop roku

Moneual MR6800M (ME685)

Termékkatalógus
Moneual MR6800M (ME685)
3,3 3 értékelés
Robotporszívó - padlómosó- és takarító készülék, 600 ml-es portartály, négyrétegű szűrő, 42 érzékelő, Shadow Cleaning Mode, hangvezérlés, 120 perc töltési idő, akár 120 perc működési idő
Kód:  IC510a Termékszám:  MR6800M

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Moneual MR6800M (ME685)

A felmosó és a porszívó kombinációja robotizált változatban 

Bemutatjuk a robotfelmosóval kombinált Moneual MR6800M hibrid robotporszívót, amellyel felporszívózhat, de akár a padlót is felmoshatja. Választhat a porszívózás, a felmosás vagy a kettő egyidejű kombinációja között. A választás az Öné, attól függően, hogy éppen milyen padlót szeretne feltakarítani. A nagyon alacsony zajszintnek köszönhetően a porszívó éjszaka is működhet anélkül, hogy Önt bármilyen módon zavarná.

Minőségi technológia a tökéletes tisztaság érdekében

A takarítás minőségét a két oldalkefe, a speciális multifunkciós forgókefe és természetesen a nagy teljesítményű BLDC szívómotor biztosítja, amelynek élettartama akár tízszer hosszabb, mint a robotporszívókban leggyakrabban használt szívómotoroké. A speciális felmosóval kombinált porszívó tökéletes segítő a háztartásban. A felmosó különleges szerkezetű szövetből készült (pl. Duo Fact), amelynek köszönhetően a piszok nem tapad a felmosó felületére, hanem az egyes szövetszálak elnyelik azt, ezáltal a nagy alapterületű padlókat is alaposan tisztán tarthatja. A megfelelően nagy méretű víztartály biztosítja azt, hogy a felmosóra elegendő tiszta víz jusson. 

Nehéz helyzetekben is tökéletes

Vékony szerkezetéből adódóan a bútorok alatt is kitakaríthat a speciálisan kifejlesztett Shadow (árnyék) programmal, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a közvetlen napfénytől elzárt helyeken, például ágyak és bútorok alatt vagy akár éjszaka is takaríthasson.

A tökéletes szűrés biztosítja a tiszta levegőt

A négyrétegű szűrőberendezésnek köszönhetően ez a lenyűgöző porszívó a legapróbb porszemeket is felszedi, így allergiában szenvedők és asztmások otthonában is kiválóan használható.

Új generációs akkumulátor

Megkedveli a modern lítium vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátorokat, amelyek élettartama háromszorosa a hagyományos nikkel, Li-Ion vagy Li-polimer akkumulátoroknak A másik előnye az, hogy élettartama több mint 1000 töltési ciklus. A készülék további előnye az, hogy figyelmeztet a portartály ürítésére és a szűrő tisztítására.

Legfontosabb jellemzői

  • Hibrid robotporszívó és robotfelmosó egyben
  • Modern LiFePO4 akkumulátorok
  • A 42 érzékelő segíti a gyors és hatékony padlótisztítást
  • Magassága csupán 8,6 cm
  • A négyrétegű szűrő a legfinomabb port is összegyűjti
  • BLDC erős szívómotor turbó fokozattal

Többszörösen díjnyertes

A Moneual MR6800M számos kategóriában elnyerte a rangos Plus X Award "A 2014-es év legjobb terméke" díjat és a TESTMAGAZIN újság 87,2%-os eredménnyel a nagyon jó termék közé sorolta. A Moneual MR6800M az egyetlen termék, amely egyesíti a minőségi robotporszívó és a felmosórobot előnyeit.

Paraméterek

Töltési idő
1,96 óra Kész!
Működési idő
117,65 perc Kész!
Zajszint
68 dB Kész!
Szín
Fekete Kész!

Tápellátás

Töltési idő
1,96 óra Kész!
Működési idő
117,65 perc Kész!

Zaj

Zajszint
68 dB Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Zajszint

Zajszint
68 dB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Moneual MR6800M (ME685) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moneual MR6800M (ME685). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Moneual MR6800M (ME685). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moneual MR6800M (ME685). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moneual MR6800M (ME685).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ