A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

25˝- 27˝ monitorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Képátló
25 "
27,17 "
- 63,5 cm 69 cm
Felbontás
Quad HD
(230)
Full HD
(214)
Ultra Wide FHD
(2)
4K
(87)
5K
(8)
Panel
OLED
(11)
QD-OLED
(2)
IPS
(404)
TN
(8)
VA
(104)
Csatlakozás
HDMI
(529)
USB-C
(158)
DisplayPort
(458)
VGA
(81)
ThunderBolt
(12)
DVI
(29)
Mini DisplayPort
(7)
Funkciók
Hangszórók
(308)
Állítható magasság
(341)
HDR
(186)
Pivot
(268)
Flicker-free
(430)
Szín
Fehér
(34)
Fekete
(478)
Piros
(12)
Ezüst
(48)
Szürke
(16)

A 25˝, 26˝ vagy 27˝ monitor alkalmas irodai, gamer, kereskedelmi vagy grafikai célokra, valamint általános otthoni használatra.

Tovább

A 25-27 colos monitorok csoportja tartalmazza a legtóbb terméket, mindenki számára megfelelően széles választékot kínál.

25˝, 26˝ vagy a 27˝ monitor választása a felhasználási terület függvényében

27˝ monitorok irodai vagy általános otthoni használatra

Ha tudod, hogy rendszeresen sok időt töltesz a monitor előtt, válassz egy állítható magasságú és szemfáradást minimalizáló technológiával rendelkező modellt (Flicker Free, Flicker-safe és mások).

A kisebb képátlójó kijelzőkkel szemben egy 27 colos monitor egyedül is képes ellátni a legtóbb irodai munkafolyamatot, nem szükséges két monitor egyidejű használata. Otthoni szórakoztatási célból is remek választás egy 27˝ monitor, mind böngészés, mind filmnézés során.

27˝ monitorok gamer használatra

A gamer monitornál fontos a frissítési gyakoriság. Válassz egy olyan monitort, amelynek válaszideje legfeljebb 5 ms, és legalább 75Hz frissítési frekvencia áll rendelkezésre a videójátékhoz. Egy ilyen LED monitor gyorsan tud reagálni a képváltozásokra. Folyamatos és éles képet fog nyújtani még akciójelenetekben is.

A 27 colos gamer monitorok kínálata is rendkívül széles, 75 Hz és 280 Hz között rengeteg modell közül válogathatunk, hasonló a helyzet a válaszidő terén is. A tervezett PC videójáték típusa szerint ajánlatos megfelelő megjelenítőt beszerezni.

144Hz 27˝ monitor

A 144Hz képfrissítési gyakoriság a legtöbb videójáték esetében minimalizálja a képtörések és egyéb képhibák előfordulását. Ha a 144Hz 27 colos képátlóval párosul, kapunk egy csúcsminőségű gamer kijelzőt, amely elég nagy felületet biztosít az élményteli játékhoz.

Professzionális grafikai 27˝ monitorok

A legalább 10 bites színmélységű LED monitor alkalmas képek, videók és CAD szerkesztésére. A grafikai monitor széles színtérleképzéssel és látószögekkel kell, hogy rendelkezzen.

A professzionális grafikus monitorok esetében lényeges szempont a képátló, a 27 colos monitorok ebből a szempontból az arany középutat jelentik. Minden plusz hüvelyk kényelmesebbé teszi a munkavégzést és a 27˝ monitorok ára megfizethető a hobbi fotósok és grafikusok számára is.

Kereskedelmi 27˝ monitorok

Reklám-kioszkként, pénztárgép-monitorként vagy önkiszolgáló rendszerként megfelelő az érintőképernyős monitor. Lehetővé teszi számítógéped billentyűzet vagy egér nélküli működtetését.

A 27 colos érintőképernyős monitorok viszonylag ritkák, egyfajta átmenetet képeznek a pénztárgép-monitorok és a nagyformátumú információs kijelzők között. Viszont használatuk a legkényelmesebb, nagy, könnyen kezelhető ikonok vannak a képernyőn, gyorsítva így a vendéglátóipari kiszolgálást.

Mire figyelj a 25˝, 26˝ vagy 27˝ monitor kiválasztásakor

Felbontás és méretek

Képátló (1"=2,54 cm) 25"-27" (cca 63-69 cm)
Megfelelő képminőséget biztosító felbontás
Full HD (1 920 × 1 080 pixel) vagy magasabb

1080p 27 colos monitor

27 colos képátlónál a Full HD felbontást tekintjük az ajánlott minimális felbontásnak. Magasabb képernyőméretnél az alacsony pixelsűrűség már zavaró lehet, de 27˝ monitor esetében a Full HD teljes mértékben megfelelő. Elsősorban gamer és az otthoni-irodai monitorok esetében ajánlott az 1080p felbontás.

1440p 27 colos monitor

Az 1440p felbontás 27 col képátló mellett a grafikus és fotós monitorok esetében ajánlott, ahol a részletgazdagabb megjelenítés a fontos. A nagyobb képkocka-sűrűségnek hála élesebb lehet a kép, az élek nem lesznek elmosódottak.

4K 27 colos monitorok

A QHD 1440p felbontás mellett, a 4K szabvány is egyre népszerűbb és elterjedtebb a 27˝ monitorok között. A Full HD-vel szemben négyszeres felbontás elsősorban 4K tartalmak szerkesztésénél hasznos, zoomolás után, nagyobb képkivágás esetén is éles képet kapunk. Multimédia-szerkesztéshez ajánlottak elsősorban a 27 colos 4K monitorok, gamer felhasználáskor győződjünk meg róla, hogy a videókártyánk bírni fogja a megnövekedett terhelést.

Ívelt 27˝ monitor

A 27˝ monitorok között már több ívelt kijelző található, szinte kivétel nélkül gamer monitorokról van szó. Az ívelt kialakítás fokozza a játékélményt és a fej elfordítása nélkül látjuk a LED monitor széleit is, így gyorsabban tudunk videójáték során reagálni.

Dupla 27˝ monitor

Dupla 27˝ monitor konfigurációval helyettesíteni tudunk egy 32:9 képarányú monitort is

27˝ monitor panel típusok

Az összes lényeges paneltípus előfordul a 27 colos monitorok között, mindenki megtalálhatja a számára ideális megjelenítő fajtát.

IPS paneles 27˝ monitor

Az IPS panel teljesen mértékben uralja a 25˝-27˝ monitorok családját. Ez mindenki számára örvendetes, mind otthoni, mint professzionális használatra számos modell közül válogathatunk. A gamer társadalomnak sem kell így nélkülöznie a tökéletes képminőséget.

i

A monitorok esetében igen népszerű IPS technológiáról az alábbi szótárcikkben olvashatsz: IPS monitor képfeldolgozási technológia.

Egyéb panel típusok 27˝ monitor esetében

  • TN – egyértelműen az olcsóbb, 27˝ gamer monitorokra jellemző, ahol nem elvárás a tökéletes szín-megjelenítés. A TN paneles modellek ára sokkal alacsonyabb az IPS panellel szerelt monitorokkal szemben.
  • VA – szintén a gamer monitoroknál fordulnak elő, a megnövekedett kontrasztarány és a mély fekete szín jelenti a különbséget a TN és IPS monitorokkal szemben.

i

A QLED technológia lassan begyűrűzik a 27 colos monitorok közé is, a QLED sajátossága a magas fényerő, nagy kontrasztarány és tökéletes színhűség. Ezek a tulajdonságok immár a 27˝ monitorok esetében is elérhetőek.

A képernyő felülete

  • Matt – nem tükrözi vissza a fényt a környezetből. Kevésbé telített színvisszaadást biztosít.
  • Fényes – élénk és reális színeket kínál. Éppen ellenkezőleg, jobban tükrözi a környezetből származó fényt, ezért nehezebben olvasható, ha a nap rávilágít.
  • Tükröződésmentes – (fényes kijelző antireflexiós felületkezeléssel) – kompromisszumot jelent a fényes és matt képernyő között. A fényes kijelzőhöz képest könnyebben olvasható közvetlen napfényben, de nem biztosít olyan jó színvisszaadást.

27˝ monitor konnektorok

A széles termékpaletta miatt szinte az összes csatlakozó típus megjelenik a 27˝ monitorok között. Leggyakrabban a HDMI szabvány biztosítja a jelátvitelt. Egyre több kijelzőnél fordul elő az USB-C csatlakozó, amivel vékony ultrabookokat is köthetünk a monitorhoz, és az USB-C kábel a laptop töltését is megoldja.

D-SUB (VGA)
D-SUB (VGA)

HDMI
HDMI

DVI
DVI

DisplayPort
DisplayPort

USB-C
USB-C

TV tuneres 27˝ monitor

A TV tuneres monitorok között is találunk 27 colos modellt, amely segítségével mindenféle egyéb hardveres modul nélkül élvezhetjük a TV-közvetítéseket. A 27 colos képátlónak hála nagyobb távolságból is nézhető az adás, de a minőségi megjelenítő panelnek köszönhetően, ha közvetlenül a munkaasztalunkon van a kijelző, akkor is minőségi képet ad.

Hasznos technológiák, funkciók és tulajdonságok egy 27 colos monitor esetében

  • A szem fáradását minimalizáló technológia – szemkímélő Flicker Free, Flicker-safe stb.
  • Az állítható magasságnak köszönhetően könnyen állíthatod a monitort olyan helyzetbe, ahol neked kényelmes
  • Hangszórók – mivel egy 27˝ monitor már önmagában is elég nagy helyet igényel az asztalon, hasznos, ha rendelkezik beépített hangszórókkal, így a külső hangfalak nem csökkentik tovább asztalunk felületét.
  • Web kamera a monitorban hasznos lehet, ha videótelefonálni szeretnél.
  • USB-hub - lehetővé teszi az adatok lejátszását hordozható eszközökről, de csatlakoztathatsz hozzá billentyűzetet vagy egeret is.
  • Pivot - lehetővé teszi a képernyő elfordítását függőleges helyzetbe. Alkalmas egyes irodai munkákhoz és szövegek olvasásához a számítógépről.
  • HDR – magas dinamikatartományú megjelenítést jelent, lényege, hogy élénkebbek lesznek a világos és sötét árnyalatok közti különbségek
  • 3D támogatás – érdekes kiegészítő funkció, megfelelő videókártya és speciális szemüveg segítségével a monitor képes megjeleníti 3D tartalmakat.

i

A monitorok esetében is előforduló HDR technológiáról az alábbi cikkben olvashatsz: Mi a HDR és hogyan működik.

Használt 27˝ monitor

A 27˝ monitorok között egyébként is rengeteg modell szerepel, így széles a Használt 27 colos monitorok termékpalettája is. Több garanciális prémium gamer vagy professzionális grafikus monitor is értékesítésre kerül itt kedvezményes vételár mellett.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
544 termék
4,8 25×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Dell S2721HS Style
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA
75 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u31o
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" ASUS VY279HGE
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA, Power Delivery akár 16 W
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA041s9c2
4,7 31×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" ASUS VG279QM Gaming HDR
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 280Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, hangszórók, VESA
Szuper ár
118 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA043k7a3
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" LG 27MR400-B
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 1300:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1e01
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Acer Nitro Gaming VG270Ebmi
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 6bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 100000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA
51 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WO097h8c2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Dell SE2722H Style Energy
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 8 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, tükröződésmentes kijelző, VESA
62 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u36e
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Acer Nitro Gaming VG270M3
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 180Hz képfrissítési gyakoriság, 6bit színmélység, HDR, 250 cd/m2 fényerő, 100000000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, hangszórók, VESA
66 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WO097h8c6
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Lenovo L27e-40
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, tükröződésmentes kijelző, VESA
57 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WM232k7f5a
4,3 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" ASUS TUF Gaming VG27AQA1A
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 170Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, hangszórók, VESA
Szuper ár
98 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA043v27
4,7 62×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Philips 273V7QDSB
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DVI, HDMI 1.4, VGA, VESA
54 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC120a5b2
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
25" Dell Alienware AW2523HF
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 360Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
168 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL24u47d
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" AOC CQ27G2S / BK Gaming
LCD monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 4000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, VESA
Leárazás -5 %
96 590 Ft 101 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK227w9d
4,6 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" ASUS TUF Gaming VG279Q1A
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, hangszórók, VESA
80 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA042b1b4
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Dell S2721QSA
LCD monitor - 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9 képarány, 8 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 350 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, hangszórók, VESA
144 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u36c9
27" Samsung Smart Monitor M50C fekete - LCD monitor
Típusok
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Samsung Smart Monitor M50C fekete
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, Smart funkciók, HDMI 1.4, USB, WiFi, hangszórók, VESA
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G6c1
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" AOC Q27B3MA
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, hangszórók, VESA
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK227v9d
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" GIGABYTE G27F 2
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, VESA
76 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CGG27QGc
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Samsung Odyssey G51C
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
91 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G5a10
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" iiyama G-Master G2770HSU-B1
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 0,8 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 1100:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, hangszórók, VESA
84 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA840t28e
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" AOC 27V5C/BK
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB-C, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, hangszórók, Power Delivery akár 65 W
78 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK227z8b
4,8 22×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" LG 27GR75Q-B
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA
108 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i62b
4,6 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Samsung Odyssey G40B
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
Szuper ár
88 270 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605e1g4
4,9 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Dell P2723DE Professional
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 350 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 1.4, USB-C, USB, LAN, állítható magasság, pivot, VESA, Power Delivery akár 90 W
139 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27p24g4
4,6
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" MSI Modern MD2712PW
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, HDMI 1.4, USB-C, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, hangszórók, VESA, Power Delivery akár 15 W
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WQ27o5o6b3

25˝- 27˝ monitorok

A 25˝- 27˝ monitorok kategóriában összesen 544 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 25˝- 27˝ monitorok
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ