Shop roku AP+ plus nový vizuál

MONIX Eterna M630010 - 10 adagos

Termékkatalógus
MONIX Eterna M630010 - 10 adagos
Kotyogós kávéfőző - Alumíniumból készült, kotyogós kávéfőző, az alsó víztartály tapadásmentes anyagból készült, 10 csésze nagyon erős kávé készíthető vele, víztartály speciális vízkő-taszító anyagból készült
Kód:  MON027 Termékszám:  M630010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONIX Eterna M630010 - 10 adagos Megszűnt

MONIX Eterna M630010 - 10 adagos

A Monix Eterna kávéfőző tradicionális olasz kávé készítésére szolgál. Rozsdamentes acélból (18/10) készült, extra sima felülettel. Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, a fedelén található dekoratív és praktikus gomb pedig hőálló műanyagból készült. Minden fajta tűzhelyhez használható, beleértve az indukciós főzőlapot is. A kávéfőző tömítése cserélhető, és távtartó szűrőjének köszönhetően a beletöltött kávé mennyiségét is megfelezheted. A Moka kávéfőző ideális az erős olasz kávé minden szerelmesének, akik nem tudnak elszakadni az összetéveszthetetlen aromától, és csodálatos ízvilágtól. Ennél a készüléknél nincs is többre szükséged a tökéletes kávé elkészítéséhez!

Legfontosabb jellemzők

  • 10 csésze kávé - 0,50 liter
  • Ergonómikus fogantyú
  • Rozsdamentes acélból
  • Biztonsági szelep
  • Elektromos, gáz- és kerámia tűzhelyen és indukciós főzőlapon is használható
  • Hagyományos kávékészítés

Hogyan kell elkészíteni a kávét?

Nem kell aggódnod a bonyolult szabályok miatt. Az alsó tartályt töltsd tele vízzel, a tölcsért pedig kávéval. Ne felejtsd el a szűrőt behelyezni a készülékbe. Ezt követően a kávéfőző minden részét csavard egymásba, majd várj körül-belül 4 percet, és a csodálatos aromájú kávét máris fogyaszthatod.

 
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONIX Eterna M630010 - 10 adagos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONIX Kávovar Eterna pro 10 šálků M630010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONIX Eterna pre 10 šálok M630010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONIX Eterna pro 10 šálků M630010 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONIX Eterna pro 10 šálků M630010 .
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ