AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Mosh Arcadia - fekete/sárga

Termékkatalógus
Mosh Arcadia - fekete/sárga
4,2 6 értékelés
Gamer szék - hálós anyag huzat, szinkron mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag lábak, műanyag kerekek, fekete és sárga kivitel, terhelhetősége 200 kg
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  MSH667f Termékszám:  MSH-ARC-03
Mosh Arcadia - fekete/sárga 166 790 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Mosh Arcadia - fekete/sárga

Mosh Arcadia - fekete/sárga egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

LÉPJ BE A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI KÉNYELEM VILÁGÁBA

A MOSH Arkadia gamer széket úgy tervezték, hogy kényelmes ülést biztosítson számodra játék vagy számítógépes munka közben. A szék kiemelkedik a nagyszerű ergonómiával és a rugalmas beállításokkal, valamint dizájnelemként is szolgál, mivel a gyártó minden részlet pontos és stílusos kivitelezésére odafigyelt. Győzd le a versenytársakat a virtuális világban, és kényeztesd magad olyan kényelemmel, mint még soha.

IDEÁLIS TÁMOGATÁS JÁTÉK VAGY MUNKA KÖZBEN

A MOSH Arkadia gamer szék hintamechanizmussal van felszerelve, amely három különböző pozícióba állítható. Ez alkalmassá teszi a különböző testalkatú felhasználók számára, és segít fenntartani a helyes testtartást és csökkenteni a gerincre nehezedő nyomást. A MOSH Arkadia játékszék optimális támaszt nyújt, akár előre hajolsz a játékhoz, akár hátradőlsz a pihenéshez.

A MOSH ARKADIA BIZTOSÍTJA A MAXIMÁLIS KÉNYELMET

A megfelelő pozíció fontos a kényelem és a maximális produktivitás szempontjából. Ezért a MOSH Arkadia gamer szék ergonomikus kialakítással rendelkezik a helyes testtartás érdekében. A gamer szék háttámlája teljesen a gerinc görbületéhez igazodik. A magasságában állítható ágyéki támasz támogatja a hát alsó részét, így minimalizálva az erre a területre ható terhelést. A 2D fejtámla magassága akár 50 mm-rel is állítható. A MOSH Arkadia gamer szék 4D karfája finomhangolható, hogy a munkához és a játékhoz ideális pozíciót tudd beállítani.

KIZÁRÓLAG KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT

A MOSH Arkadia modern dizájnjával hívja fel magára a figyelmet, amelyet a kényelmes ülést lehetővé tevő tartós hálós anyag erősít. A gamer szék ülése rugalmas HR-habbal van töltve, amely kiváló méretstabilitással rendelkezik, ennek köszönhetően nem ereszkedik meg. A hálós huzattal ellátott nagyméretű háttámla nagyfokú légáteresztést és hatékony hőelvezetést biztosít. A MOSH Arkadia gamer szék akár 97%-ban újrahasznosított anyagokból készül, és megfelelt a szigorú BIFMA teszteknek a biztonság, a tartósság és a bútorok fenntarthatósága tekintetében. Az EN1335 tanúsítvány megerősíti, hogy a MOSH gamer széket a felhasználók egészségét és kényelmét szem előtt tartva tervezték és gyártották.

A MOSH GAMER SZÉK KIEMELKEDIK A TARTÓS FELÉPÍTÉSÉVEL

A gamer szék a magasabb, nagyobb testsúlyú felhasználók számára is alkalmas, mivel akár 200 kg terhelést is elbír. A MOSH Arkadia masszív felépítésű, 4-es KGS osztályú dugattyúból és ötkarú stabil keresztből áll. Ez 5 tartós gumírozott görgővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a gamer szék bármilyen felületen csendesen és simán mozogjon. A MOSH Arkadia gamer szék dugattyúja kiváló minőségű, megerősített külső acélból készült, és sikeresen megfelelt az SGS vizsgálaton és a BIFMA tanúsításon. Kialakítása stabil használatot és hangtalan 360°-os forgást is lehetővé tesz.

KOMPROMISSZUMMENTES ELLENŐRZÉSI FOLYAMAT

A MOSH gyártója számára a termékek minősége kiemelten fontos, ezért a MOSH Arkadia szigorú ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy tesztelje az anyagok tartósságát. A teszteket egy speciális gép végzi, amely a játékszéket az előírt nyomásnak teszi ki az ülésre, a háttámlára és a karfákra. A MOSH Arkadia játékszék mindenekelőtt átmegy a nemzetközi BIFMA A EN1335 teszteken. A BIFMA (Business and Institutional Furniture Manufacturers Association) részt vesz ezeknek a szabványoknak a kidolgozásában, és biztosítja, hogy csak olyan termékek kerüljenek piacra, amelyek megfelelnek ezeknek a szigorú szabványoknak. A BIFMA tanúsítás többek között speciális stresszteszteket tartalmaz, amelyek garantálják a termékek magas minőségét és biztonságát. A MOSH Arkadia gamer székeket és a gyártó más termékeit e szabványok szerint tesztelték.

A KÉNYELEM ÉS A STÍLUS TALÁLKOZÁSA EGY GAMER SZÉKBEN

A MOSH Arkadia megfelelő kényelmet biztosít a játékhoz és a munkához, ugyanakkor kifejezi egyedi stílusodat is. A gamer szék három szemet gyönyörködtető háttámla színben kapható: piros, fekete és sárga. Válaszd ki azt, amelyik a legjobban illik hozzád.

Paraméterek

Összehasonlít

Konstrukció

Karfa

Kartámaszok beállítása
Magasság, Felső rész elforgatása, Mozgatás előre/hátra, Mozgatás jobbra/balra Kész!

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Műanyag Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga
Műanyag Kész!
Konstrukció anyaga
Műanyag Kész!
Bevonat anyaga
Hálós anyag Kész!
Ülőke töltőanyaga
Hideg hab (HR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
200 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Sárga Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
71 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
44,5 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
51,5 cm Kész!
Ülés szélessége
52 cm Kész!
Háttámla min. magassága
77 cm Kész!
Háttámla max. magassága
81 cm Kész!
Szék/fotel tömege
23 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Gamer Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mosh Arcadia - fekete/sárga
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ