AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete

Termékkatalógus
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
4,4 70 értékelés
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SMTR529b1 Termékszám:  PAYM0008PL
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete 99 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete

Ezen Motorola G84 5G mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. 2 hátlapi kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,55" -es kijelzővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok rajongói imádni fognak. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció található. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 695 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával van ellátva. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB integrált tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memória ideális a nagy játékosoknak vagy a szenvedélyes fotósok számára. Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP54 szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a remek Motorola mobiltelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete ...
Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete ...

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Eme Motorola okostelefon 6,55" méretű kijelzővel készült
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal látták el
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapján 2 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon P-OLED 6,55"méretű képernyővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A képernyő 1300 Nits fényerőt biztosít
  • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) és WCDMA (3G)
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 619

Eme Motorola telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Örömteli lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás Motorola telefon használatával töltünk el, mivel 6,55" P-OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a fejlett Motorola okostelefon 1300 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete ...
Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete ...

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a két hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Motorola mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A makrókamera kiválóan megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern Motorola okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak az éles képek készítése során.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró Motorola mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. A töltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete ...

Eme Motorola mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A remek Motorola mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 256 GB belső tárhely biztosított, amely szinte megegyezik a számítógépekkel, így nagy mennyiségű adatot tudunk majd tárolni, még a 4K videók sem jelentenek gondot. Ha még a telefon memóriája sem elegendő bővíteni tudjuk egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ezen Motorola mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen jól jön, ha gyengébb a műholdjel.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. A mobiltelefonnal nem csak a hagyományos telefonhálózaton, de akár az interneten keresztül is kezdeményezhetünk hívásokat. VoWiFi és VoLTE segítségével képes kommunikálni. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, hála a biometrikus arcfelismerésnek. A készülék kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is található. A beépített FM rádió is biztosítja a zenehallgatást. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé térhangzást. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

159,99 × 74,36 × 7,64 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

167 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,55" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,55" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP54 Kész!
Magasság
159,99 mm Kész!
Szélesség
74,36 mm Kész!
Mélység
7,64 mm Kész!
Súly
167 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
6,55" (16,64 cm) Kész!
Kijelző képfrissítési gyakorisága
120 Hz Kész!
Kijelző pixelsűrűség
405 PPI Kész!
Kijelző fényereje
1 300 Nits Kész!
Előlapi kamerasziget formája
Kör Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,88 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,88 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 695 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 619 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Motorola G84 5G termékhez:

99 990 Ft - 99 990 Ft

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB - szürke

Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta

Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete

Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Moto g84 viva magenta készülék dobozában megtalálható e a töltő adapter?

Kérdések és válaszok: Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Több információ

Meglepő felmérési eredmények. Milyen színű telefonokat kedvelünk a legjobban?

A Motorola bejelentette, hogy folytatja együttműködését a Pantone Intézettel. A gyártó 2024 elején két telefont fog piacra dobni az év új színében. Ezzel egyidejűleg felmérést végzett a válaszadók körében, amely az okostelefonok idén népszerű színeit és anyagait vizsgálta. Milyen árnyalatok népszerűek jelenleg a vásárlók körében?

Motorola Moto G84 (TESZT): elegáns dizájn és közel tiszta Android a középkategóriában

A Motorola Moto G84 5G egy új telefon, amely a középkategóriába pozícionálja magát. A gyártó vegán bőrbe öltöztette, és olyan dolgokkal pakolta tele, mint a 12 GB RAM, az ígéretes kijelző és a bőséges felszereltség. Az ára azonban méltányosnak tűnik. Hogyan teljesített a telefon a teszt során?

Snapdragon 8 Gen 3: mesterséges intelligencia, szolid teljesítménynövekedés és még sok más

2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal rendelkezik a legújabb lapkakészlet, és mely telefonokban fog megjelenni?

6G: az 5G utódja utat nyit a jövőbe (AKTUALIZÁLVA)

A 6G hálózatok (hatodik generációs hálózatok) a jelenleg leggyorsabb, de még mindig fejlesztés alatt álló 5G hálózatok utódjai. A jövőben az átviteli sebesség óriási növekedése várható, következésképpen példátlan technológiák várnak ránk. A 6G várhatóan 2028-ban jelenik meg a piacon.
Vélemények: Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Kiegészítők: Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G84 5G 12GB/256GB modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G84 5G 12 GB / 256 GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G84 5G 12GB/256GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G84 5G 12GB/256GB schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ