Shop roku AlzaBoxy Q1

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta

Termékkatalógus
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta
4,4 75 értékelés
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SMTR529b3 Termékszám:  PAYM0009PL
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta 99 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta

Eme Motorola G84 5G mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. 2 kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,55" -es kijelzővel rendelkezik, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 695 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók tárolására 256GB integrált tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memóriának a nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP54 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a remek Motorola okostelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta ...
Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta ...

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta okostelefon alapvető jellemzői

  • Eme Motorola okostelefon 6,55" méretű képernyővel készült
  • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 2 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon P-OLED 6,55"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A képernyő 1300 Nits fényerővel rendelkezik
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • Lehetséges bővíteni a belső memóriát Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 619

Ezen Motorola telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden perc, amit ezzel a csodás Motorola telefon használatával töltünk el, mivel 6,55" P-OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A kijelző könnyebb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ez a remek Motorola mobiltelefon 1300 Nits mértékű fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta ...
Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta ...

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a két hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Motorola mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A makrókamera ideális választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózással feltárhatjuk az apró struktúrákat, és nagyfokú részletességet érhetünk el. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Eme Motorola okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen Motorola mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja két vagy akár több napig is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. A töltésre USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta ...
Mobiltelefon Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta ...

Ezen Motorola okostelefon megbízható teljesítményt garantál

A nagyszerű Motorola mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB rendszermemóriával van ellátva, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB belső memória van biztosítva, amely összehasonlítható még a laptopokkal is, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk képesek vagyunk bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern Motorola mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni. A hagyományos telefonhálózaton kívül, a mobiltelefon képes az interneten keresztül is hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE segítségével képes kommunikálni. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. Az okostelefon kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is található. A beépített FM rádió is lehetővé teszi a zenehallgatást. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt térhangzást. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

159,99 × 74,36 × 7,64 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

167 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,55" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,55" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP54 Kész!
Magasság
159,99 mm Kész!
Szélesség
74,36 mm Kész!
Mélység
7,64 mm Kész!
Súly
167 g Kész!
Szín
Piros Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
6,55" (16,64 cm) Kész!
Kijelző képfrissítési gyakorisága
120 Hz Kész!
Kijelző pixelsűrűség
405 PPI Kész!
Kijelző fényereje
1 300 Nits Kész!
Előlapi kamerasziget formája
Kör Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,88 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,88 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 695 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 619 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Motorola G84 5G termékhez:

99 990 Ft - 99 990 Ft

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB - szürke

Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta

Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete

Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Moto g84 viva magenta készülék dobozában megtalálható e a töltő adapter?

Kérdések és válaszok: Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta
Több információ

Meglepő felmérési eredmények. Milyen színű telefonokat kedvelünk a legjobban?

A Motorola bejelentette, hogy folytatja együttműködését a Pantone Intézettel. A gyártó 2024 elején két telefont fog piacra dobni az év új színében. Ezzel egyidejűleg felmérést végzett a válaszadók körében, amely az okostelefonok idén népszerű színeit és anyagait vizsgálta. Milyen árnyalatok népszerűek jelenleg a vásárlók körében?

Motorola Moto G84 (TESZT): elegáns dizájn és közel tiszta Android a középkategóriában

A Motorola Moto G84 5G egy új telefon, amely a középkategóriába pozícionálja magát. A gyártó vegán bőrbe öltöztette, és olyan dolgokkal pakolta tele, mint a 12 GB RAM, az ígéretes kijelző és a bőséges felszereltség. Az ára azonban méltányosnak tűnik. Hogyan teljesített a telefon a teszt során?

Snapdragon 8 Gen 3: mesterséges intelligencia, szolid teljesítménynövekedés és még sok más

2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal rendelkezik a legújabb lapkakészlet, és mely telefonokban fog megjelenni?

6G: az 5G utódja utat nyit a jövőbe (AKTUALIZÁLVA)

A 6G hálózatok (hatodik generációs hálózatok) a jelenleg leggyorsabb, de még mindig fejlesztés alatt álló 5G hálózatok utódjai. A jövőben az átviteli sebesség óriási növekedése várható, következésképpen példátlan technológiák várnak ránk. A 6G várhatóan 2028-ban jelenik meg a piacon.
Vélemények: Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta
Kiegészítők: Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G84 5G 12GB/256GB Viva Magenta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G84 5G 12 GB / 256 GB Viva Magenta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G84 5G 12GB/256GB Viva Magenta. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G84 5G 12GB/256GB Viva Magenta.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ