30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI 2WAY SLI BRIDGE L

Termékkatalógus
MSI 2WAY SLI BRIDGE L
Tartozék - 60mm-es SLI híd, minden GTX sorozatú kártyához, a kiválasztott alaplap típusokhoz
Kód:  EF890SIL Termékszám:  2WAY SLI BRIDGE L Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI 2WAY SLI BRIDGE L Megszűnt

MSI 2WAY SLI BRIDGE L

Két MSI grafikus kártya összekapcsolását tervezi SLI módban? A megfelelő működés elengedhetetlen követelménye ez a rendkívül praktikus híd, mely lehetővé teszi két, Geforce GTX Series chippel felszerelt MSI grafikus kártya összekapcsolását. A játékokhoz alakított stílusos külső alatt olyan alkatrészek találhatóak, melyek akár a 4K+ felbontást is képesek kezelni. Az SLI csatlakozók közötti távolság 60mm, ezért nem kell aggódnia, hogy a híd nem használható nagyobb grafikus kártyák esetében. A legapróbb részleteket is kényelmesen beállíthatja az MSI Gaming alkalmazás segítségével.


Legfontosabb jellemzői

  • Grafikus kártyák SLI módban történő összekapcsolása
  • Megbirkózik 4K+ felbontással is
  • Kétirányú híd
  • Luxus GAMING kivitelezés
  • LED-es háttérvilágítás
msi
 

msi

Funkcionális kialakítás

Gamer design

Az MSI vállalat törődik az általa gyártott gamer kiegészítők megjelenésével. Ez a GAMING Armor híd népszerű MSI sárkányt ábrázoló kinézetére is igaz. Az egész híd fémből készült. A hídon LED-ek is találhatóak, melyek lehetővé teszik a háttérvilágítás ízlés szerinti változtatását. Minden az intuitív MSI Gaming alkalmazáson keresztül vezérelhető.


Paraméterek:

Méretei (H x Sz x M):
96 × 35 × 21 mm


Tömege:
50 g


 

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI 2WAY SLI BRIDGE L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI 2WAY SLI BRIDGE L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI 2WAY SLI BRIDGE L.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ