AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

MSI H310M GAMING PLUS

Termékkatalógus
MSI H310M GAMING PLUS
5 1 értékelés
Alaplap - Intel H310, PCIe x16, DDR4 2666MHz, 4 x SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, DVI-D, HDMI, 8-csatornás audio, mATX, sc1151, kizárólag Coffee Lake
Kód:  AA394c5e Termékszám:  H310M GAMING PLUS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI H310M GAMING PLUS

Szeretnél egy vadonatúj játékszettet építeni, amely az Intel legújabb, 8. generációs Coffee Lake processzorainak szíve lehet? Akkor ne keress tovább! Az MSI H310M GAMING PLUS alaplap nem csak kiváló designjával, de emellett vonzó tulajdonságainak egész garmadájával is el fog bűvölni!

Az MSI H310M GAMING PLUS alaplap legfontosabb jellemzői

  • A modern alaplap biztosítja a számítógép hosszú távú stabilitását
  • Kompatibilis a legújabb Intel Coffee Lake processzorokkal
  • Támogatja az Intel Optane Memory + M slot2 PCIe 2.0-át
  • Új Click BIOS 5 az optimális rendszerhangolás érdekében
  • MSI Mystic Light beépített, továbbfejlesztett fénytechnika

Ideális a Coffee Lake CPU-khoz

Az MSI H310M GAMING PLUS alaplap kizárólag az új Intel Coffee Lake processzorokat támogatja, amelyeknek jelenleg csak a hatmagos verziója érhető el. Emellett a maximum 32GB-os kapacitással rendelkező DDR4 memória slotok sem hiányozhatnak. Ha az adatátvitelt részesíted előnyben, akkor jó hírünk van a számodra: a régebbi USB port mellett két USB 3.1 Gen1 csatlakozó is rendelkezésre áll.

Játékosok számára készült

Ennek az alaplap modellnek nem okoz gondot egy erőteljes grafikus rendszer létrehozása, amely a 16x PCIe 3.0 slot jelenlétének köszönhető. Az online és LAN roamingra optimalizált, nagyteljesítményű hálózati kártya teljes egészében támogatja és kiegészíti a játékot. A kristálytiszta, stúdióminőségű hangzásról az integrált, 7.1-csatornás térbeli hangzást biztosító Realtek ALC887 hangkártya gondoskodik.

Tanúsított MSI GAMING alaplap

Minden egyes MSI GAMING alaplapot 24 órás tesztelésnek vetnek alá, online és offline egyaránt. A teszt végén az alaplap fejlesztői megbizonyosodnak arról, hogy a hálózati konfiguráció, a hangzás és az átfogó teljesítmény hangolása tökéletesre sikerült, hogy te már a legjobb játékélményben részesülhess. A tanúsítvány kizárólag azok az alaplapok kapják meg, amelyek sikeresen teljesítik a tesztet, és csak ezt követően lehető őket az MSI GAMING sorozat igazi gaming alaplapjainak nevezni.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H310 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H310 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI H310M GAMING PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI H310M GAMING PLUS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI H310M GAMING PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI H310M GAMING PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI H310M GAMING PLUS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ