30 dnů na vrácení Shop roku

MSI MEG X399 CREATION

Termékkatalógus
MSI MEG X399 CREATION
5 1 értékelés
Alaplap - AMD X399, AMD TR4 socket, PCI Express 3.0, 4× PCIe x16, 1× PCIe x1, 8×, DDR4, 3600MHz (OC), 8× SATA III, 3db M.2, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, eATX (Extended ATX) alaplap formátum
Kód:  AA393i2 Termékszám:  MEG X399 CREATION Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI MEG X399 CREATION

Az alaplap nélkülözhetetlen a számítógép működéséhez. Ez az elem lehetővé teszi a kommunikációt csak a CPU, a memória, a meghajtók és más perifériák, grafikus kártyák vagy fejhallgatók között.

Melyik kialakítású az MSI MEG X399 CREATION alaplap?

Az elsődleges paraméter a foglalat, mert meghatározza, hogy melyik processzor-modell telepíthető. Ennek a táblának AMD TR4 foglalata van. Ugyanilyen jelentős a lapkakészlet, mivel csak az MSI MEG X399 CREATION-be integrált feladatokat látja el, mint például az AMD X399 esetén.

Vedd figyelembe az alaplap méretét is. Fontos hogy illeszkedjen a házhoz. Ellenőrizd, hogy a ház támogatja-e az eATX-t (Extended ATX). . A fentiek után itt az ideje foglalkozni a RAM-mal. Az MSI MEG X399 CREATION alaplap lehetővé teszi a DDR4 típusú RAM beillesztését 8-szoros aljzatokba.

A RAM csatlakoztatható úgynevezett négycsatornás konfigurációhoz, ahol a processzor több adatot pumpálhat egyszerre az operációs memóriába.

Az alaplap a PCI Express grafikus kártyákat is támogatja. PCI Express x16 csatlakoztatására használható grafikus kártya. Egy ilyen felület mindössze négyszer van az alaplapon . Ez magában foglalja az 1 × PCI Express x1 bővítőhelyet is.

Mire jó az MSI MEG X399 CREATION alaplap?

  • Az alaplapon már van egy Realtek ALC1220 hangkártya
  • A megemlítendő érvek között meg kell említeni az érdekes funkciókat, mint például a HW gombok, az AMD CrossFireX, az NVIDIA SLI, a RAID vezérlő, a DUAL BIOS és a MOSFET.
  • A külső kártya interfészek: Jack, Optical out, USB 3.0 (3.1 gen1), USB-C, RJ-45 (LAN), Wifi csatlakozó és USB 3.1 (3.1 gen2).
  • Az alaplapnak a következő interfészei vannak: USB 2.0 tartó, USB 3.0 (3.1 gen1) tartó, USB 3.1 (3.1 gen2) tartó, Serial ATA III, TPM és az előlap audio csatlakozója
  • A maximálisan támogatott memóriafrekvencia 3600 MHz
  • Soros ATA III: 8 ×

Paraméterek

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Belső
ARGB LED Header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
10× Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
MSI Creation Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI MEG X399 CREATION Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI MEG X399 CREATION. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI MEG X399 CREATION. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI MEG X399 CREATION. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI MEG X399 CREATION.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ