Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Műanyag tárolódobozok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Amire alkalmas
Játékok
(114)
Ruházat
(105)
Szerszámok
(48)
Élelmiszerek
(39)
Üvegek
(44)
Űrtartalom
0 l
335 l
-
Felszerelés
Fedél
(146)
Kerekek
(34)
Fogantyú
(75)
Elválasztók
(14)
Szűrés

A fedeles műanyag tárolódoboz nélkülözhetetlen eszköz a különböző tárgyak tárolásához és szállításához, akár otthon, akár az irodában vagy kereskedelmi helyiségekben. Ezek a dobozok tartósságukról és könnyű kezelhetőségükről ismertek. A műanyag tárolódobozok számos célt szolgálnak, és számos méretben és kivitelben kaphatók. Mi alapján választhatod ki a megfelelőt? Olvass tovább, hogy többet megtudj a jellemzőikről és lehetőségeikről.

Tovább

Egyetlen háztartásban sem nélkülözhető egy fedeles műanyag tárolódoboz

A fedeles műanyag tárolódoboz többfunkciós megoldást kínál a különböző tárgyak rendszerezésére, tárolására és szállítására. A műanyag tárolódobozok a háztartási tárgyaktól a logisztikában vagy a kiskereskedelemben történő professzionális felhasználásig védelmet és olyan rendszert kínálnak, amely rendben tartja a környezetet és biztonságban tartja a tárgyakat. A legfontosabb előnyök közé tartozik tartósságuk, sokoldalúságuk és könnyű karbantarthatóságuk, míg az átlátszóság lehetővé teszi a tartalom gyors azonosítását.

Hogyan választható ki a megfelelő fedeles műanyag tárolódoboz?

A fedeles műanyag tárolódoboz kiválasztásakor fontos figyelembe venned számos tényezőt, például a méreteket, a térfogatot, az anyagot, a teherbírást és néhány olyan speciális jellemzőt, mint a kerekek, a fogantyúk vagy a zárórendszerek, amelyek megkönnyítik a használatot és lehetővé teszik a kényelmes és biztonságos tárolást. Válassz az igényeidnek és a tárolási vagy szállítási követelményeknek megfelelően, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az előnyökből, amelyeket ezek a praktikus műanyag tárolódobozok nyújtanak.


műanyag tároló
Összecsukható láda

műanyag tárolódoboz kerekeken
Műanyag tárolódoboz kerekekkel

fekete műanyag tárolódoboz
Fekete műanyag tároló

Egy műanyag tárolódoboz vásárlásásán gondolkodsz, mely tárolásra és szállításra is alkalmas?

A fedeles műanyag tároló általában kétféle változatban kapható - tárolódobozként vagy ládaként. A tárolódobozokat különböző tárgyak hosszú távú tárolására tervezték, és ideálisak otthoni és irodai környezetbe. A ládák robusztusabbak, és gyakran használják kereskedelmi és ipari területeken a különböző áruk biztonságos szállítására.

  • A szállításra alkalmas tárolódobozok úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a szállítás viszontagságainak, és gyakran használják őket a kiskereskedelemben, a raktározásban és a gyártásban.
  • A műanyag tárolódobozok ideálisak szezonális ruhák, dokumentumok, játékok és egyéb háztartási cikkek tárolására.

i

Mekkora a műanyag tárolódoboz űrtartalma?

A műanyag tárolók rendkívül sokoldalúak, és szinte bármi tárolására alkalmasak - a játékoktól kezdve a ruhákon, szerszámokon, élelmiszereken, palackokon, gyógyszereken és kozmetikumokon át. A speciális élelmiszer-tárolódobozok különböző típusú élelmiszerek, például gyümölcsök és zöldségek, húsok vagy édességek tárolására alkalmasak, és gyakran rendelkeznek tömítéssel a frissesség megőrzése érdekében.

Egy fedeles műanyag tárolódoboz kiválasztása a méret, a kapacitás és a térfogat szerint

A méretek, a térfogat, a teherbírás és a méret kulcsfontosságú szempontok, amelyek meghatározzák egy fedeles műanyag tárolódoboz praktikusságát és felhasználhatóságát. A méretek azt befolyásolják, hogy a doboz hogyan fog elférni a helyiségében, míg a térfogat azt határozza meg, hogy mennyi mindent tud tárolni. A teherbírás a nehezebb tárgyak biztonságos tárolásához elengedhetetlen, az általános méret pedig a tárolási és szállítási lehetőségeket befolyásolja. E jellemzők helyes megválasztásával maximalizálhatod a fedeles műanyag tárolók hasznosságát.


3 szintes tároló fedéllel
3 szintes műanyag tárolódoboz

Műanyag tároló fedéllel
Tárolódoboz fogantyúval

Műanyag rendszerező
Műanyag rendszerező

Mekkora fedeles műanyag tárolódoboz szükséges számodra?

A műanyag tárolók térfogata az adott felhasználási területtől függően nagyban változhat, a lehetőségek a kis méretű, néhány literes dobozoktól kezdve a kis tárgyak tárolására alkalmas, 335 literes fedéllel ellátott nagy tárolódobozokig terjednek, amelyekbe szinte bármi belefér. A kisebb dobozok ideálisak kisebb tárgyak vagy személyes holmik tárolására, míg a nagyobb dobozok rengeteg helyet biztosítanak a nagy tételek vagy nagyméretű tárgyak tárolására.

  • Az 50 literes fedeles műanyag tároló remek választás azoknak, akiknek kisebb tárgyakat kell hatékonyan tárolniuk anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának.
  • A 60 literes fedeles műanyag tárolódoboz alkalmas szezonális ruhák vagy háztartási cikkek tárolására, rendezetten és könnyen hozzáférhetően tartva azokat.
  • A 80 literes műanyag tárolódoboz fedéllel ideális játékok, sporteszközök vagy műhelyszerszámok rendszerezésére, helyet és könnyű kezelhetőséget biztosít.
  • A 100 literes műanyag tároló fedéllel tökéletes egyensúlyt kínál a tágasság és a tömörség között, alkalmas közepes méretű tárgyak tárolására.
  • A 150 literes műanyag tároló fedéllel kiváló választás nagyobb háztartási tárgyak, például párnák, paplanok vagy szezonális dekorációk tárolására.
  • A 200 literes műanyag tárolódoboz fedéllel ideális nagyméretű tárgyak vagy anyagmennyiségek tárolására, helyet biztosítva és védelmet nyújtva a tartalomnak.

A teherbírás kulcsfontosságú tényező a fedeles műanyag tárolódobozok kiválasztásakor, különösen akkor, ha nehéz tárgyakat szeretnél tárolni vagy szállítani. A 10 és 34 kg közötti terhelhetőség és a 20 és 35 kg közötti egymásra rakható terhelhetőség révén kiválaszthatod az igényeidnek legjobban megfelelő dobozt.

Méreteinek köszönhetően a fedeles műanyag tárolódoboz bárhol elfér

A műanyag tárolódobozok méretei eltérőek, és a térfogathoz kapcsolódnak. Ezek akár 155 cm szélesek, 85 cm magasak és 73 cm mélyek is lehetnek, ami széles körű alkalmazást tesz lehetővé. A kisebb méretű dobozok ideálisak szűk helyekre vagy kisebb tárgyak tárolására, míg a nagyobb méretek bőséges helyet kínálnak nagyobb tárgyak vagy ömlesztett áruk tárolására. A választáskor határozd meg a helyet, ahová a műanyag tárolódobozok elhelyezését tervezed, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek.


Átlátszó műanyag tárolódoboz

A műanyag tárolók sokféle méretben kaphatók.

i

A műanyag tárolódobozok összehangolása

A műanyag tárolódobozok színei a praktikus és diszkrét színektől, mint például az átlátszó, fekete vagy fehér, az élénk színekig, mint például a kék, a zöld vagy számos más szín, terjednek. Az átlátszó dobozok segítségével könnyen láthatóvá válik a tartalom, míg a színes dobozok segíthetik a rendszerezést, vagy illeszkedhetnek a tér esztétikájához.

A fedeles műanyag tárolódobozok által kínált hasznos tulajdonságok

Az összecsukható kialakítás, az egymásra helyezhetőség, a zárak és a szellőzőnyílások rendkívül funkcionálissá és a különböző igényekhez igazíthatóvá teszik a dobozokat. Az összecsukható műanyag tárolók helyet takarítanak meg, amikor nincsenek használatban, míg az egymásra helyezhető kialakítás maximalizálja a tárolóhelyet. További jellemzők a tartalom védelmét szolgáló fedelek, a könnyű kezelhetőséget biztosító görgők, a kényelmes hordozást biztosító fogantyúk és a tételek jobb szortírozását szolgáló rendszerező elválasztók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tároló doboz - fedeles, űrtartalma 100 l, anyaga műanyag, méretek 56,5 × 41 × 40,5 cm (Sz×H×Mé)
9 990 Ft

2.
Heidrun DRAGON 60L Szállításra kész 5 db
Tároló doboz - fedeles, űrtartalma 60 l, anyaga műanyag, méretek 36 × 59 × 40 cm (Sz×H×Mé)
4 690 Ft

3.
Tároló doboz - űrtartalma 32 l, anyaga műanyag, méretek 51 × 26 × 39,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 867 g
3 290 Ft

Még több
276 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro Simplex tárolókocsi, fehér - Kocsi Típusok
4,8 40×
Siguro Simplex tárolókocsi, fehér
Kocsi - tároló, tálalóasztalként is használható, robusztus acélszerkezet, korrózió- és kopásálló, 3 rekesz, 4 állítható magasságú, fékkel ellátott kerekek, max. terhelhetőség 30 kg (rekeszenként 10 kg), beltéri és kültéri használatra alkalmas, méretek 780 × 460 × 340 mm, súly 3,8 kg
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TR_G831W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 15×
Siguro Pro Box Recycled 32 l, 39,5×26×51 cm, fekete
Tároló doboz - űrtartalma 32 l, anyaga műanyag, méretek 51 × 26 × 39,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 867 g
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C232B
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
Heidrun DRAGON 60L
Tároló doboz - fedeles, űrtartalma 60 l, anyaga műanyag, méretek 36 × 59 × 40 cm (Sz×H×Mé)
4 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HEIUB503
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5 66×
Siguro Pro Box 70 l, 39,5×39×72 cm, átlátszó
Tároló doboz - fedéllel, kerekekkel, hasznos térfogat 70 liter, rakásolható, anyaga tartós műanyag, 100%-ban újrahasznosítható, BPA mentes, átlátszó, EU-ban készült termék, méretek 39,5 × 39 × 72 cm
Szuper ár
8 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SGR_SB_W370Z
3,5 36×
Siguro Pro Box 32 l, 39,5×26×51 cm, átlátszó fedél nélkül
Tároló doboz - űrtartalma 32 l, anyaga műanyag, méretek 51 × 26 × 39,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 867 g
Szuper ár
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C432Z
5,0
HEIDRUN Tárolódoboz fedéllel 59 × 39 × 41 cm 65 l heavy duty
Tároló doboz - fedeles, űrtartalma 65 l, anyaga műanyag, méretek 39 × 41 × 59 cm (Sz×H×Mé)
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HEIulo87
3,5 36×
Siguro Pro Box 21 l, 39,5×17,5×51 cm, átlátszó fedél nélkül
Tároló doboz - űrtartalma 21 l, anyaga műanyag, méretek 51 × 17,5 × 39,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 694 g
Szuper ár
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C421Z
4,8 29×
Siguro Pro Box tároló doboz fedél, 21/32/53 l, átlátszó
Tároló doboz - fedeles, anyaga műanyag, méretek 51 × 39,5 cm (Sz×H), tömege 260 g
Szuper ár
1 290 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_X002
3,5 36×
Siguro Pro Box 53 l, 39,5×44×51 cm, átlátszó fedél nélkül
Tároló doboz - űrtartalma 53 l, anyaga műanyag, méretek 51 × 44 × 39,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 1460 g
Szuper ár
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C453Z
4,7 15×
Siguro Pro Box Recycled 14 l, 30×19,5×40 cm, fekete
Tároló doboz - űrtartalma 14 l, anyaga műanyag, méretek 40 × 19,5 × 30 cm (Sz×H×Mé), tömege 409 g
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C214B
4,8 29×
Siguro Pro Box tároló doboz fedél, 8/14 l, átlátszó
Tároló doboz - fedeles, anyaga műanyag, méretek 40 × 30 cm (Sz×H), tömege 145 g
Szuper ár
790 Ft
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_X001
3,5 36×
Siguro Pro Box 8 l, 30×11,5×40 cm, átlátszó fedél nélkül
Tároló doboz - fedél nélkül, hasznos űrtartalma: 8 liter, anyaga: ellenálló műanyag, 100%-ban újrahasznosított, BPA-mentes, átlátszó, EU-ban gyártva, mérete: 30×11,5×40 cm
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C408Z
4,5 66×
Siguro Pro Box 21 l, 39,5×17,5×51 cm, átlátszó
Tároló doboz - fedéllel, hasznos térfogat 21 liter, rakásolható, anyaga tartós műanyag, 100%-ban újrahasznosítható, BPA mentes, átlátszó, EU-ban készült termék, méretek 39,5 × 17,5 × 51 cm
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C321Z
4,8 29×
Siguro Box Recycled Pro Box Recycled tároló doboz fedél, 8/14 l, fekete
Tároló doboz - csak fedél, anyaga: 100%-ban újrahasznosított PP, BPA-mentes, nem átlátszó, EU-ban gyártva, mérete: 30×40 cm
Szuper ár
690 Ft
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_X005
4,5 66×
Siguro Pro Box 53 l, 39,5×44×51 cm, átlátszó
Tároló doboz - fedéllel, hasznos térfogat 53 liter, rakásolható, anyaga tartós műanyag, 100%-ban újrahasznosítható, BPA mentes, átlátszó, EU-ban készült termék, méretek 39,5 × 44 × 51 cm
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C353Z
4,7 15×
Siguro Pro Box Recycled 70 l, 39,5×39×72 cm, fekete
Tároló doboz - fedél nélkül, kerekekkel, hasznos űrtartalma: 70 liter, anyaga: 100%-ban újrahasznosított PP, BPA-mentes, nem átlátszó, EU-ban gyártva, mérete: 39,5×39×72 cm
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SGR_SB_W270B
KEEEPER - összecsukható, 48 × 35 × 23cm, 32l, szürke - Szállítódoboz
Típusok
3,8
KEEEPER - összecsukható, 48 × 35 × 23cm, 32l, szürke
Szállítódoboz - műanyag, összecsukható, 32 l, szürke, 48 × 35 × 23 cm
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KEEpr62
4,8 29×
Siguro Recycled Pro Box Recycled tároló doboz fedél, 70/31 l, fekete
Tároló doboz - fedeles, anyaga műanyag, méretek 72 × 39,5 cm (Sz×H), tömege 464 g
Szuper ár
1 490 Ft
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: SGR_SB_X007
4,7 15×
Siguro Pro Box Recycled 21 l, 39,5×17,5×51 cm, fekete
Tároló doboz - űrtartalma 21 l, anyaga műanyag, méretek 51 × 17,5 × 39,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 694 g
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C221B
4,8 29×
Siguro Pro Box tároló doboz fedél, 70/31 l, átlátszó
Tároló doboz - csak fedél, anyaga: ellenálló műanyag, 100%-ban újrahasznosított, BPA-mentes, átlátszó, EU-ban gyártva, mérete: 39,5×72 cm
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: SGR_SB_X003
KEEEPER - összecsukható, 48 × 35 × 23cm, 32l, kék - Szállítódoboz
Típusok
3,8
KEEEPER - összecsukható, 48 × 35 × 23cm, 32l, kék
Szállítódoboz - műanyag, összecsukható, 32 l, kék, 48 × 35 × 23 cm
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KEEpr86
4,5 66×
Siguro Pro Box 32 l, 39,5×26×51 cm, átlátszó
Tároló doboz - fedéllel, hasznos térfogat 32 liter, rakásolható, anyaga tartós műanyag, 100%-ban újrahasznosítható, BPA mentes, átlátszó, EU-ban készült termék, méretek 39,5 × 26 × 51 cm
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C332Z
4,5 66×
Siguro Pro Box 8 l, 30×11,5×40 cm, átlátszó
Tároló doboz - fedéllel, hasznos térfogata 8 liter, rakásolható, anyaga tartós műanyag, 100%-ban újrahasznosítható, BPA mentes, átlátszó, EU-ban készült termék, méretek 30 × 11,5 × 40 cm
Szuper ár
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C308Z
Rotho A4 Country Tárolódoboz, 18 l, fehér
Tároló doboz - űrtartalma 18 l, anyaga műanyag, méretek 27,8 × 19,1 × 36,8 cm (Sz×H×Mé), tömege 559 g
3 710 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROTUB824

Műanyag tárolódobozok

A Műanyag tárolódobozok kategóriában összesen 276 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó műanyag tárolódobozok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb műanyag tárolódobozok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: műanyag tárolódobozok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ