AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás)

Termékkatalógus
NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás)
4,9 15 értékelés
Autós kamera - tükrös CCD szenzorral, 140°-os képszög, 4,4"-es kijelző, érintéses vezérlés, hurok felvétel, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximális felbontása Full HD (1920×1080), maximum 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, maximum 64 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya helyezhető bele, JPEG, Mov formátumok támogatása, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter és tisztító törlőkendő a csomagban, USB gondoskodik a tápellátásáról, 180 mAh akkumulátor-kapacitás
22 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PP780 Termékszám:  8594181743174 Gyártó honlapja:
NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás) 22 790 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás)

NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás) egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Az egyedülálló és eredeti tervezésű NAVITEL MR155 NV autós kamera nagyszerű társaddá válik az úton. A visszapillantó tükörre való felszerelésre tervezett modern kialakítása gyakorlatilag láthatatlanná teszi, és ebben ultravékony burkolata is segít. Az üvegoptikának és a 140° széles látószögnek köszönhetően a NAVITEL MR155 NV kamera nagyon részletes képeket képes készíteni és rögzíteni. Az autós kamerához beépített Night Vision érzékelő is tartozik C2399 Full HD felbontással (1920 × 1080). Természetesen integrált G-szenzor is rendelkezésre áll, amely megvédi a felvételeket a felülírástól ütközés esetén. Ajándékként a Navitel Navigator alkalmazás éves előfizetését is megkapod a NAVITEL MR155 NV kamerához. 


A NAVITEL MR155 NV autós kamera főbb jellemzői

  • A visszapillantó tükör mögött, ötletes helyen elhelyezkedő autós kamera
  • Ultravékony burkolat, amelynek vastagsága csak 7,6 mm
  • Tökéletes áttekintés egy nagy, minőségi 4,4 hüvelykes kijelzőn, 854 × 480 felbontással
  • A NAVITEL MR155 NV kamera nagy felbontású, Full HD (1920 × 1080) és 30 képkocka / másodperces felvételt készít
  • Beépített érzékelő C2399 (Night Vision) gyenge fényviszonyok mellett is tökéletes láthatóságot biztosít
  • Az üvegoptika még magasabb felvételi minőséget és széles 140°-os látószöget biztosít
  • A NAVITEL MR155 NV kamera egyéb funkciói: mikrofon, automatikus indítás, hurokfelvétel vagy parkolási mód
  • Természetesen a MR155 NV kamerához egy ütésérzékelő G-szenzor is rendelkezésre áll
  • Emellett ajándékként egy utalvány, amely éves előfizetést biztosít a Navitel Navigator alkalmazáshoz, amely Európa, Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán és Ukrajna térképeit tartalmazza.

NAVITEL MR155 NV - modern stílusú közúti biztonság

A NAVITEL MR155 NV autós kamera nagyon modern, stílusos kamerafelülettel rendelkezik, amelynek köszönhetően nagyon jó minőségű felvételeket képes készíteni utazásaidról. A tökéletes áttekintést egy nagy TFT-kijelző biztosítja, amelynek átlója 4,4" és kiváló minőségű, 854 × 480 a felbontása. Ez az új kompakt autókamera tökéletes ellenőrzést nyújt a jármű előtti és mögötti útra nézve. 

A NAVITEL MR155 NV kamera modern kialakítása ultravékony borítással

A nagyon stílusos dizájnú NAVITEL MR155 NV autós kamerát pontosan úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebb legyen, és mégis modern megjelenést képviseljen. Örülni fogsz az ultra vékony fém házának, amely mindössze 7,6 mm vastag. Kifinomult elhelyezésével a visszapillantó tükörön gyakorlatilag láthatatlan! Ráadásul, ha magaddal akarod vinni a készüléket, amikor elhagyod az autót, a kamera súlya mindössze 221 gramm, így nem is fogod érezni a súlyát.

A NAVITEL MR155 NV autó kamera minden körülmények között tökéletesen lát

A beépített C2399 (Night Vision) érzékelővel, üvegoptikával és 140°-os látószöggel mind az oldalsó sávokat, mind az útszéleket láthatod. A NAVITEL MR155 NV autós kamerával tökéletes áttekintést kap mindenről, ami az úton történik. A kiváló minőségű elülső kamera felvétele Full HD (1920 × 1080) felbontást biztosít 30 kép/másodperc sebességgel. A mikrofon biztosítja az összes hang rögzítését az autóban - így bármikor hozzáadhatod észrevételeidet az úton zajló eseményekhez. Ha a kamera csatlakozik az elektromos hálózathoz, a NAVITEL MR155 NV automatikusan elindul az autó motorjának bekapcsolásakor. 

Védett felvételek a NAVITEL MR155 NV autós kamerán 

Természetesen a kamerához NAVITEL MR155 NV magától értetődő egy olyan G-érzékelő, amely érzékeli az ütéseket, a parkolási mód és az automatikus indítási funkció. A modern NAVITEL MR155 NV autós kamera az összes felvételt hurokban rögzíti, mindig felülírva a legrégebbi felvételeket. Ütközés vagy más éles manőver esetén azonban a G-érzékelő megvédi az ilyen felvételeket a felülírástól, mert tudja, hogy tárolnia kell számodra a bizonyítékokat. 

Program a felvételek szerkesztésére

Miután a NAVITEL MR155 NV-vel vezettél, megtekintheted felvételeket a számítógépeden, és könnyedén szerkesztheted és megoszthatod azokat a speciális Navitel DVR Player szoftver segítségével. A program kiválóan alkalmas felvételek megtekintésére és szerkesztésére, miközben szabadon felgyorsíthatod vagy lassíthatod a felvételeket, valamint létrehozhatsz videoklipeket. A szoftver kompatibilis a Windows operációs rendszerrel.

Ajándék utalvány a Navitel Navigator alkalmazáshoz

Ha nemcsak az országban, hanem külföldön is szeretnél utazni, akkor a Navitel Navigator alkalmazás ajándékutalványa is el fog ragadni, amely a NAVITEL MR155 NV autós kamera csomagjának része. Az utalvány tartalmazza az európai országok, Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán és Ukrajna térképeinek éves előfizetését. Nem kell többé aggódnod a világ felfedezése miatt a NAVITEL MR155 NV autós kamera társaságában! 


A NAVITEL MR155 NV autós kamera csomag tartalma

  • NAVITEL felvevő kamera MR155 NV
  • Autós töltő
  • Visszapillantó tükör bilincsek
  • Mikroszálas kendő
  • Használati utasítás
  • Jótállási jegy
  • Ajándék utalvány


Paraméterek

Szín

Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tisztító törlőkendő Kész!
Objektívek száma
1 Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
221 g Kész!
Szélesség
29,6 cm Kész!
Magasság
7 cm Kész!
Mélység
0,76 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
USB Kész!
Akkumulátor-kapacitás
180 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás)
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ