Shop roku Shop roku

Neo Samsung Galaxy S5 (SM-G903F) Fekete

Termékkatalógus
Neo Samsung Galaxy S5 (SM-G903F) Fekete
4,7 74 értékelés
Mobiltelefon 5.1 "1920x1080 Super AMOLED, a processzor Exynos 7580 Octa Core 64bit, 2GB RAM, belső memóriája 16GB, microSDXC akár 128 gigabájt, a kamera 16Mpx + 5 MP, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, FM rádió, Micro USB, Micro SIM, akkumulátor 2800mAh, Android 5.1
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAMO0123 Termékszám:  SM-G903FZKAETL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Neo Samsung Galaxy S5 (SM-G903F) Fekete

telefon funkciók

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Samsung Galaxy S5 Neo

72,5 mm-es

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Samsung Galaxy S5 Neo

8,1 mM

Úhlopříčka displeje

5,1 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

21 H

az akkumulátor élettartamát

microsite

microsite

SIM-kártya típusától

Rozměry

72,5 x 142 x 8,1 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

16 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

MicroSD

memóriakártya-nyílás

Váha

145 g

súly kézibeszélő

méltó utódja

Korábban kiemelt nevű cég Samsung Galaxy S5 váltotta egy új modell. De ha tetszett az eredeti S5, készen van a gyártó az okostelefonok megfelelő kompenzáció formájában Samsung S5 Neo Galas.

Összehasonlítva az eredeti S5 a Neo verziót kapsz csak két jelentős változást, és ez osmijádrového Exynos processzor és javított első szelfi kamera felbontása 5 Mpix.Teljesen azonos maradt, ugyanakkor igényes kivitelezés szerkezetek ellenáll a pornak és a víz, az elegáns hátsó fedél formájában perforált bőr vagy csomagot izgalmas funkciók a mindennapi használatra, beleértve például a pulzusmérő.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Teljesen új meghatározása szépség

Teljesen új meghatározása szépség

A telefon kijelzője Galaxy S5 Neo lesz a lehető legjobb vizuális élmény között okostelefonok a piacon. Full HD Super AMOLED kijelző rendelkezik élénk, világos és élénk színekkel együtt hihetetlen részletességgel. Kiváló képminőség kiváló olvashatóságot köszönhetően csúcstechnológia élvezni még közvetlen napfényben és a sötétben, éppen ellenkezőleg csökkenti a fényerőt minimális stressz éri a szemet.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Pokročilá technologie displeje

A fejlett kijelző technológiát, azonban vezet több mint megváltoztatni a jelenlegi fényerejét. A telefon képes elemezni az intenzitást a környezeti fény és a tartalom éppen nézett, és automatikusan beállítja az árnyalat, színtelítettség és az élesség beállításához.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Ultra-úsporný režim

Telefony řady Galaxy S jsou známy snížením spotřeby energie pomocí funkce Úsporný režim, co byste ovšem řekli na Ultra-úsporný režim? Ő tud váltani a képernyő fekete-fehér módban, és kapcsolja ki az összes felesleges háttér alkalmazások, ezáltal jelentős energia-megtakarítás.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Ellenáll a pornak és a víz

Ellenáll a pornak és a víz

Verejték, eső, fröccsenő víz, por és homok nem veszélyezteti a telefont. Hála a IP67 tanúsítvány továbbra Galaxy S5 Neo biztonságos és teljesen működőképes akkor is, ha durvább kezelést. Összehasonlítva okostelefonok nélkül ezt a védelmet, akkor egy lépéssel előre.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
villámgyors internet

villámgyors internet

Kapcsolatba világon keresztül 4G hálózatok (LTE), vagy használja a Wi-Fi jel a környéken, vagy otthon.

Galaxy S5 Neo is egy úttörő technológia Letöltés Booster, amely lehetővé teszi, hogy kihasználja az LTE (cat.4), és a Wi-Fi hozzáférési egyszerre, ami akár 90% felgyorsítja az egész folyamatot.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
A sport az egészség

A sport az egészség

Smartphone Galaxy S5 Neo nyújt rengeteg gyakorlati alkalmazások és funkciók, amelyek segítségével fokozza az interaktív élményt.

A telefon beépített szívritmus - így ellenőrizheti a pulzusszámot bármikor, bárhol és reform a sport feltételeit.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
S Health

Az S Health alkalmazás formában maradni - nyomon követheti edzéseit, napi bevitel és a súly és maradj fit. Alkalmazás tudja kezelni rekord útvonalak, sebesség, elégetett kalóriát és így tovább. Szó ideális, majd egyesítjük intelligens órák Gear 2 vagy Gear Fit karkötőt.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
gyors fókusz

gyors fókusz

Capture a fontos pillanatokat, és spontán tapasztalatok soha nem volt egyszerűbb - mindent sokkal könnyebb gyorsított autofókusz és a széles körű szerkesztési lehetőségek, a szűrőket és az egyéni beállításokat.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
HDR funkció

HDR funkció

A beépített HDR technológia, hogy sokkal jobb, tisztább és élénkebb képeket. Je jedno, zda fotografujete či pořizujete videa v přímém protisvětle, zapněte HDR a telefon se postará o výrazné vylepšení záběrů.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
szelektív összpontosít

szelektív összpontosít

Fókuszban egy része a keret, és hagyja minden mást látványos folt. Csak érintse meg a témát, például, az eredmény csodálatos lesz portrék.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!

Fényképezőgép

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Cserélhető akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 5.1 Lollipop Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Neo Samsung Galaxy S5 (SM-G903F) Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) čierny.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ