Shop roku 30 dnů na vrácení

NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE

Termékkatalógus
NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE
4,7 3 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, tejhabosító, beállítható vízmennyiség, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos üzemmód és cappuccino és latte, 11 cm széles, 20,5 cm magas, 32,5 cm mély, 2,1 kg, fekete színű
Kód:  NESDL243 Termékszám:  EN 85 BAE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE

Készíts finom kávét a Nespresso De'Longhi EN 85 BAE kapszulás kávéfőzővel! Ez a kis méretű, mégis nagy teljesítménnyel bíró kávéfőző professzionális szintű, 19 bar nyomással működik és mindössze 25 másodperc alatt képes felmelegedni. Az elkészítés rendkívül egyszerű, csak helyezd kedvenc kávékapszuládat a készülékbe, a többiről pedig a Nespresso kávéfőző fog gondoskodni. A levehető, 0,6 l-es víztartály elegendő a különféle italok lefőzéséhez, akár a rövid eszpresszót, akár a hosszú lungot választod. A De’Longhi emellett tejhabosítóval is fel lett szerelve, amely kiválóan alkalmas olyan tejes kávéitalok elkészítéséhez, mint például a cappuccino, a latte macchiato vagy az ice cappuccino. A FLOW STOP funkciónak köszönhetően mindig a kedved szerint választhatod meg a kávé mennyiségét. Élvezd továbbá az Eco üzemmódot és a 9 perc inaktivitást követően aktiválódó, automatikus kikapcsolást. A feketében pompázó Nespresso De’Longhi EN 85 BAE kávéfőző nem csak nagyszerű segítőtársad, de a konyha stílusos kiegészítője is lesz.

A Nespresso De'Longhi EN 85 BAE kávéfőző legfőbb jellemzői

  • De'Longhi kávéfőző eszpresszó, hosszú kávé, cappuccino és latté készítéséhez
  • Akár 25 másodperc alatti felmelegedés
  • 0,6 l-es, levehető víztartály
  • Tejhabosítóval
  • FLOW STOP funkció
  • Automatikus kikapcsolás 9 perc inaktivitást követően
  • Eco üzemmód 3 perc után
  • Egyszerű kezelhetőség és karbantartás

Nespresso Club

Légy tagja a Nespresso Club-nak és élvezd ki az ebből származó előnyöket! Rendelj Nespresso termékeket mobil applikáción keresztül, ha pedig problémád akad, éjjel-nappal, a hét minden napján számíthatsz a segítségre. A Nespresso egy nap alatt kiszállítja a rendelésedet, a megadott otthoni vagy munkahelyi címedre egyaránt.


Paraméterek

Tulajdonságok

Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
0,6 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Felszerelés

Tejadagolás módja
Kiegészítő tejhabosító Kész!

Méret & súly

Mélység
32,5 cm Kész!
Szélesség
11 cm Kész!
Magasság
20,5 cm Kész!
Tömeg
2,1 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ