30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Netatmo Smart AC Controller

Termékkatalógus
Netatmo Smart AC Controller
2,6 6 értékelés
Távirányító - légkondicionálóhoz, okos, WiFi 2,4 GHz, iOS, Android alkalmazások, kompatibilitás: Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa
48 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Neta23_01 Termékszám:  NAC-EC Gyártó honlapja:
Netatmo Smart AC Controller 48 990 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Netatmo Smart AC Controller

Intelligens klímavezérlés

A Netatmo Smart AC Controller távirányító segítségével a meglévő légkondicionáló berendezésedet (fix, mobil, stb. ) vagy levegő-levegő hőszivattyúdat intelligens készülékké alakíthatod. Ezt követően egyszerűen kezelheted és vezérelheted okostelefonos alkalmazásodon keresztül. A Netatmo Smart AC Controller távirányító mindenirányú infravörös technológiával rendelkezik, így élvezheted az intelligens vezérlés használatát. Minden olyan légkondicionáló berendezéssel kompatibilis, amely infravörös vezérlővel rendelkezik és amely minden paramétert megjelenít. A csatlakoztathatósághoz 2,4 GHz-es Wi-Fi-kapcsolat szükséges.

A Netatmo Smart AC Controller lehetővé teszi a hőmérséklet távolról történő beállítását

Irányítsd légkondicionálódat vagy hőszivattyúdat, bárhol is legyél éppA Home + Control alkalmazásból mobiltelefonodról vagy táblagépedről beállíthatod a kívánt hőmérsékletet a kívánt fokozatra. Ráadásul a Netatmo Smart AC Controller távirányító segítségével az alkalmazásban saját klímaidőbeosztást is készíthetsz, ezt követően pedig már nem kell semmire sem gondolnod. Például állítsd be a légkondicionálót úgy, hogy nyáron csak 14:00 és 16:00 között kapcsoljon be.

A Netatmo Smart Control távirányító valós időben figyeli a környezetet

Kapj teljes áttekintést a helyiség aktuális hőmérsékletéről és páratartalmáról. A Netatmo Smart AC Controller távirányító beépített páratartalom- és hőmérséklet-érzékelőkkel rendelkezik a pontos felügyelet elérése érdekében. Az intelligens vezérlés támogatja az Eco-Assist funkciót, így nem pazarol annyi energiát. A Netatmo Smart AC Controller tudja, hogy mikor mész el otthonról és mikor térsz vissza - amikor elmész, a légkondicionáló kikapcsol, és amikor megérkezel, elindul.

A teljes légkondicionáló rendszer vezérlése a telefonodról

Telepíts egy Netatmo Smart AC Controller távirányítót minden olyan helyiségbe, ahol légkondicionálód van, és kapcsold össze őket egy légkondicionáló rendszerré az alkalmazásban. Ezután beállíthatod a kívánt hőmérsékletet és üzemidőket az egyes helyiségek számára. A Netatmo Smart AC Controller kompatibilis a Google Home, az Alexa és az Apple Home rendszerekkel.

A Netatmo Smart AC Controller távirányító könnyedén telepíthető

A Netatmo Smart AC Controller elhelyezhető a légkondicionáló közelében vagy akár a falra szerelve. A teljes párosítás és beállítás mindössze néhány percet vesz igénybe. Telepítsd a Home + Control alkalmazást a vezérléshez, előfizetés vagy további díjak nélkül. Elérhető az App Store / Google Play áruházban.

Itt megtudhatod, hogy az otthonod kompatibilis-e a termékkel.

Paraméterek

Összehasonlít
Használat
Fűtés és hűtés, Smart-Home Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Google Home Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!

Használat

Használat
Fűtés és hűtés, Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Google Home Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Mutató

Mutató
Digitális Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Tulajdonságok

Működés
Önállóan Kész!

Rögzítés módja

Elhelyezés
Falra Kész!

Elhelyezés

Rendeltetés
Beltéri Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Netatmo Smart AC Controller. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Netatmo Smart AC Controller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Netatmo Smart AC Controller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Netatmo Smart AC Controller.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ