30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Netatmo Smart Modulating Thermostat

Termékkatalógus
Netatmo Smart Modulating Thermostat
4,1 7 értékelés
Okos termosztát - szobai, WiFi 2,4 GHz és Rádióhullámok csatlakozás, okos, programozható heti és napi lebontásban, kazánhoz, padlófűtéshez, digitális, 230 V bemeneti feszültség, e-ink kijelző, Android, Windows és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek Apple HomeKit, hálózati töltés
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Net22_02 Termékszám:  OTH-EU
Netatmo Smart Modulating Thermostat 94 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Netatmo Smart Modulating Thermostat

A Netatmo Smart termosztát minden nap kényelmes vezérlést és takarékosságot biztosít

Ha teljesítménymodulációval rendelkező kazánnal rendelkezel, akkor a Netatmo Smart termosztát segítségével szabályozhatod a háztartási vízmelegítést. A Netatmo Smart termosztát távolról vezérli a ház fűtését, és optimalizálja az energiafogyasztást. Az intelligens kialakítás okostelefonokkal és okoseszközökkel való használatra készült. Így okostelefonról, tabletről vagy laptopról (iOS, Android, Windows Phone) bárhol és bármikor vezérelheted és beállíthatod a házfűtést.

OpenTherm technológiával kompatibilis termosztát

Kétféle kazán létezik - moduláris és ballasztos. A teljesítménymodulációval rendelkező kazánok képesek a fűtési rendszerben lévő víz hőmérsékletét úgy szabályozni, hogy pontosan szabályozzák a lakásban uralkodó hőmérsékletet. Ehhez a kazán és a termosztát között teljes információátvitelre van szükség. Az OpenTherm kommunikációs protokoll pontosan ezt teszi lehetővé, így könnyedén szabályozhatod a fűtést és a meleg vizet.

A Netatmo Smart Modulating Thermostat okos termosztát legfontosabb jellemzői

  • Lehetőség a vízmelegítés távvezérlésére
  • Kizárólag OpenTherm kazánokkal kompatibilis
  • Napi és heti fűtési ütemterv beállítása
  • Könnyen olvasható e-Paper kijelző
  • Az AutoCare funkció az alkalmazáson keresztül figyelmeztet az OpenTherm kazánok bármilyen eltérésére.
  • Egyszerű vezérlés a termosztáton vagy okostelefonon vagy tableten lévő alkalmazáson keresztül, illetve a számítógépről
  • Csatlakozás 2,4 GHz-es Wi-Fi vagy rádióhullámokon keresztül
  • Kompatibilis az Apple HomeKit-tel
  • OpenTherm kommunikációs protokoll a kompatibilis kazánok teljesítményének modulálásához

A Netatmo Smart Modulating Thermostat alkalmazkodik a fűtési szokásaidhoz

Válaszolj öt egyszerű kérdésre, és az intelligens termosztát beállítja az otthonod működésének megfelelő fűtési ütemtervet. Ez azt jelenti, hogy csökkenti a hőmérsékletet, amikor nem vagy otthon, és újra megemeli, mielőtt hazatérnél. Ha hosszabb ideig leszel távol otthonról, aktiválhatod a Fagyásvédelem vagy az Otthonon kívül üzemmódot. A mobilalkalmazással együtt a Netatmo termosztát segítségével távolról is vezérelheted a fűtést okostelefonról, tabletről vagy számítógépről (az Energy és a Home+Control webes felületen keresztül). Az Auto-Adapt funkcióval a termosztát képes a fűtést a külső hőmérséklethez vagy a lakás szigeteléséhez igazítani.

Tartsd teljesen ellenőrzés alatt a használati víz melegítését

A Netatmo Smart okos termosztát a mobilalkalmazással együttműködve megkönnyíti a vízmelegítés beállítását. A termosztát automatikusan beállítja a vízmelegítést a beállított ütemtervnek megfelelően, de az alkalmazáson keresztül bármikor módosíthatod vagy kikapcsolhatod azt távolról. Ez a funkció csak a beépített melegvíztárolóval rendelkező OpenTherm kompatibilis kazánokon használható (OpenTherm kazán teljesítménymodulációval). A Netatmo Smart Modulating Thermostat rendelkezik Autocare funkcióval, amely az alkalmazáson keresztül riaszt Téged az OpenTherm kazánok bármilyen eltérésével kapcsolatban.

A Netatmo termosztát egyszerű telepítése

Az intelligens termosztátot könnyen, mindössze 1 órán belül telepíthető. Kompakt és elegáns kialakításának köszönhetően bárhol elhelyezheted, ahol csak szeretnéd. Választhatsz vezeték nélküli és vezetékes kapcsolat között. Egyszóval, ahogyan szeretnéd, vagy ahogyan otthonod megengedi.

Paraméterek

Összehasonlít
Elhelyezés
Kazán, Padlófűtés Kész!
Programozható
Heti, Napi Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
230 V Kész!

Mutató

Mutató
Digitális Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz, Rádióhullámok Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AAA Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Fűtés és hűtés Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Netatmo Smart Modulating Thermostat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Netatmo Smart Modulating Thermostat. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Netatmo Smart Modulating Thermostat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Netatmo Smart Modulating Thermostat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Netatmo Smart Modulating Thermostat.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ