AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Nikon COOLPIX B700

Termékkatalógus
Nikon COOLPIX B700
4,8 4 értékelés
Digitális fényképezőgép - 20.3Mpx-es CMOS érzékelő, 60-szoros optikai zoom, Li-Ion, 3,0 hüvelykes, változtatható szögű LCD monitor, SD / SDHC / SDXC, menet 1 hüvelykes; akár 4K UHD / 30P, elektronikus kereső, HDMI, beépített vaku, az objektív rekesze f / 3,3-6,5
Kód:  OI260a2np Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikon COOLPIX B700

A Nikon COOLPIX B700 Ultrazoom fényképezőgép egy  reprezentatív képviselője az új B- sorozatnak,  amely a népszerű L és P előző sorozatok hagyományait folytatja. 60 –szoros optikai zoommal rendelkezik, és egy 1 / 2,3 "BSI CMOS érzékelővel. Olyan  rajongók számára alkalmas, akik szeretnék elkapni a közeli és a távoli tárgyakat és cselekvéseket tökéletes minőségben.  Egy csuklós kijelzővel rendelkezik, ergonomikus kialakítású és könnyű megtartani. Kényelmesen illeszkedik a kézbe,  klasszikus stílusban tervezték,  és kiváló teljesítményt nyújt zsebnyi méretben.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt 60-szoros UltraZoom
  • A hatékony vibrációcsökkentés tökéletes fényképezést tesz lehetővé
  • Elektronikus kereső 100% -os lefedettséggel
  • Változtatható szögű monitor, átlója  3 hüvelyk
  • SnapBridge funkció az állandó kapcsolattartáshoz egy okostelefonnal vagy tablet-tel
  • Intuitív interfész az egyszerű tájoláshoz
  • Videofelvétel 4K / Ultra HD felbontással
  • Teljes menü cseh nyelven

Élvezze a 60-szoros zoom-ot!

A készülék alapját  a CMOS 20,3 megapixel felbontású képérzékelő és az erőteljes objektív NIKKOR  60-szoros zoom lencsék jelentik, mely utóbbiak 120-szorosra bővíthetőek  a Dynamic Fine Zoom funkcióval.  Ezzel a géppel az ember lekaphat  állatokat a természetben, biztonságos távolságból, csillagokat az éjszakai égbolton, és bármilyen akciót egy sportesemény során. A lencsék látószöge   a 24mm –es széles látószögtől terjed   a 1440 mm –es szuper-objektív lencséig, és még makró felvételek is készülhetnek  1 cm-re a lencsétől. Mindez kiváló minőségben, a  Super ED   optikai üveggel,  nagyon hatékony másodlagos spektrum - korrekcióval és  kiváló színhiba korrekcióval.

Integrált optikai kereső

Az 5mm (0,2 hüvelykes) LCD elektronikus kereső 921.000 pixel nagy-felbontású,  és a képmező 100%-os lefedettségét biztosítja. Így Önnek mindig teljes áttekintése lesz arról, hogy mit fog a kép tartalmazni. Amint az ember szeme közeledik a keresőhöz, a szemérzékelő automatikusan bekapcsolja a monitor mellett a keresőt is, így könnyen lehet mindkettőt használni egyszerre. A keresővel történő fényképezés akkor hasznos, ha  helyhiányban szenvedünk,  és ilyenkor a stabil kamera-fogás is biztosított,  minimális vibrációval.

Hajtsa ki kényelmesen a forgópántos monitort!

A dönthető,  3 hüvelyk átmérőjű, 921.000 pixel felbontású monitor lehetővé teszi a könnyű fényképezést és a kreatív kompozíciók megalkotását úgy, hogy mindig pontos információt ad arról, ami végül is a képeken látható lesz. Csuklós kialakítása lehetővé teszi a képek és filmek készítését szokatlan irányokból is nagyon kényelmesen. Nagyon éles a képe, a színek valósak és  kiváló láthatóságúak még ferde irányból nézve is. Az antireflexiós és akril ujjlenyomat-védő bevonat  mindig tiszta képeket biztosít az 5-fokozatú fényerő-szabályozásnak köszönhetően, ami   tökéletes láthatóságot biztosít még napos időben is.

Működtesse  fényképezőgépét  mobiltelefonjával!

A WiFi kapcsolatnak és a kamera SnapBridge funkciójának köszönhetően távirányíthatja fényképezőgépét  okostelefonja  vagy tablet gépe segítségével is. Szinkronizálja képeit mobiltelefonjával, majd könnyedén megoszthatja őket barátaival és családjával. Arra is használhatja telefonját, hogy  bizonyos funkciókat irányítson a fényképezőgépen, vagy hogy  tartsa az órát, vagy magát a készüléket frissítve, naprakészen.

 

Fényképek nyomtatása egyszerűen

A fényképezőgép támogatja a PictBridge szabványt, amely lehetővé teszi fényképek nyomtatását a számítógép használata nélkül. A PictBridge-nek köszönhetően Ön bármilyen  gyártmányú nyomtatón ki tudja nyomtatni a fényképeit. Ezt a technológiát használva Ön  gond nélkül elindíthatja a nyomtatást. Csatlakoztassa a fényképezőgépet a nyomtatóhoz vagy a vezeték nélküli Wi-Fi –n, vagy USB-kábelen keresztül, és  máris nyomtathatja a  lenyűgöző fotókat kiváló minőségben anélkül, hogy bekapcsolná a számítógépet.

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon COOLPIX B700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX B700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX B700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX B700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX B700.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ