AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Nivona NICR 796

Termékkatalógus
Nivona NICR 796
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Változat
359 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NIVAK961 Termékszám:  NICR 796

Akciós szettek

362 650 Ft
Szett megvásárlása

Nivona NICR 796

A klassz NIVONA automata kávéfőző frissen őrölt kávébabból készült kávét kínál. Egyszerű használni, csak nyomd meg a gombot, és máris kész az ital. Ezenkívül egyszerre két adag kávét is képes készíteni, ami ideális, ha meg akarod osztani a kávét valakivel. Sokoldalú készülék, hiszen többféle kávét készíthetsz vele, legyen szó eszpresszóról, vagy akár a népszerű kapucsínóról. 5 féle receptet kapsz hozzá. Lehetőséged van az okos automata kávéfőzőt csatlakoztatni okostelefonhoz vagy tablethez, így amellett, hogy távolról is lehet kezelni, elő is tudod készíteni a kávét. A minőségi NIVONA automata kávéfőző térfogatának köszönhetően cégekhez, vagy kereskedelmi célú felhasználására is alkalmas lesz.

Automata kávéfőző Nivona NICR 796 Lifestyle
Automata kávéfőző Nivona NICR 796 Oldalnézet

A hasznos Nivona NICR 796 automata kávéfőző legfontosabb előnyei

  • A kiváló minőségű NIVONA automata kávéfőző minden kávéimádónak megdobogtatja a szívét
  • A fém darálóval ellátott automata kávégép ellenáll a mechanikai sérüléseknek
  • 5 féle recepttel örvendeztet meg
  • 15 bar a készülék nyomása
  • 2,2 l térfogattal rendelkezik a víztartály
  • A fantasztikus NIVONA automata kávéfőző műanyag anyagból készült
  • A tejes kávétípusok közül latte macchiato, caffe latte és cappuccino elkészítésére is van lehetőséged
  • A tejet nélkülöző kávék közül espresso, ristretto, americano, lungo és kávé elkészítésére is van lehetőséged
  • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea készítése is lehetséges
  • Csatlakozás Bluetooth
  • Hibadiagnózis és mobilalkalmazás okos funkcióval rendelkezik
  • Italhőmérséklet beállítása, kávé/tej arány szabályozás, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása segítségével finomhangolhatod az italod ízét
  • Hideg és meleg tejhab készítés is a rendelkezésedre áll
  • 250 g kávébabot bír el a tartály
  • Általános funkciók: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre, ital készítése egy gombnyomással, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása és smart

Tapasztald ki a teljesen automata kávéfőző izgalmas funkcióit

A szuper NIVONA kávéfőző olyan funkciókkal örvendeztet meg, amelyek komfortosabbá teszik a használatát. Amikor innál egy kávét, egyszerűen válaszd ki a készülék memóriájában tárolt kedvenc italodat, és néhány másodperc múlva már készen is lesz a finom kávé. Forró vizet is ad a készülék a forró víz funkciónak köszönhetően, amely különböző italok, például forró tea, instant leves vagy zabpehely készítéséhez is hasznos. Innovatív időzítővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a készülék előre történő beprogramozását. Egyszerűen állítsd be előre a kívánt időpontot, például lefekvés előtti este, és a kávéfőző automatikusan elindul, és a megadott időpontban elkezdi a kávéfőzést. A kávéfőző beépített automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, amely egy bizonyos időtartamú inaktivitás után aktiválódik, így amellett, hogy energiatakarékos, még biztonságos is. Meghosszabbítja a kávéfőző élettartamát, és minimalizálja a kopást.

Automata kávéfőző Nivona NICR 796 Lifestyle

NIVONA okos automata kávéfőző

Az okos NIVONA automata kávéfőző a legkedveltebb háztartási eszközeid közé fog tartozni. Az intuitív kezelőegység és a felhasználóbarát működés biztosítja, hogy a készüléket kellemes használni. A hibadiagnosztika segítségével a kávéfőző felismeri az esetleges hibát és megoldást is kínál a problémára. Bluetooth csatlakozás az összes funkció elérése érdekében.

Otthon is kényelmesen, mindig frissen őrölt kávéból készült kávéval

A stílusos NIVONA Automata kávéfőző minden alkalommal, amikor használod, a frissen őrölt kávé luxusát nyújtja neked. 3 őrlési fokozat biztosítja a többféle kávétextúrát és ízt, így nyugodtan kísérletezhetsz a különféle típusokkal. Az őrölt kávé mennyiségét is egyszerűen beállíthatod. A kávéfőzőbe fém őrlőt szereltek, amely robusztus, ütés- és szennyeződésálló. 15 bar nyomás áll rendelkezésre a kávékészítéshez, ami pont megfelel ahhoz, hogy kávéházi minőségű eszpresszóval vagy kapucsínóval lepd meg magad. A darálóhoz tartozó szenzor figyeli a kávébab mennyiségét. 250 g kávébab fér a tartályba az újratöltés késleltetése érdekében.

Automata kávéfőző Nivona NICR 796 Lifestyle

Egyedi kávézás - pont úgy, ahogy te szereted

A profi NIVONA Automata kávéfőző frenetikus kávét készít, amit egyszerű elkészíteni, és tökéletes ízvilágot kínál. Erről többek között az italhőmérséklet-beállító funkció gondoskodik, amely a tökéletes íz és harmónia eléréséhez a legoptimálisabb hőmérsékletet választja ki a kávé elkészítésekor. Az automata kávéfőzőn van egy integrált tejrendszer is, nincs más dolgod, mint megtölteni a tartályt, és a készülék elvégzi helyetted a többit. Tejjel készült kávékülönlegességek, például Latte Macchiato, Caffe latte és Cappuccino elkészítése sem jelent akadály. A tej felhabosítására és felmelegítésére nélkülözhetetlen a gőzfúvóka. Segítségével fantasztikus kapucsínót vagy latte-t készíthetsz. Ezzel az eljárással egy krémes, vastag habbal rendelkező italt kortyolhatsz. A kávégép, az innovatív technológiának köszönhetően, sűrű és krémes tejhabot készít hidegen és melegen egyaránt.

A kiváló minőségű NIVONA automata kávéfőző karbantartása rendkívül könnyű

A fantasztikus NIVONA automata kávéfőző karbantartása nem vesz sok energiát igénybe. Az automatikus tisztítási folyamat hozzájárul a maximálisan kényelmes és gondtalan kávézáshoz. A készülék bekapcsolásakor aktiválódik az automatikus öblítés, amely tökéletesen eltávolítja a kávémaradékot. A kikapcsolást követően is van egy öblítés, ami eltávolítja a kávélerakódásokat. Annak érdekében, hogy az egész karbantartási folyamat a lehető legegyszerűbb legyen, a tejes részek tisztítására szolgáló csúcstechnológiát alkalmaztak. Gondoskodik a tiszta tejes részekről minden egyes tejjel készült kávé lefőzősét követően. A kávéfőző mindig jelzi, hogy vízkőmentesítésre vagy tisztításra van szüksége. A kalcium- és magnézium-lerakódások gyakran korlátozzák a víz áramlását, csökkenthetik a hőmérsékletet és hátrányosan befolyásolhatják a kávé ízét és aromáját. Ha ki szükséges cserélni a vízszűrőt, jelezni fogja a kávéfőző. Be lehet rajta állítani a víz keménységét, ami hozzájárul ahhoz, hogy a kávéd kiváló minőségű legyen. A főzőegység könnyen eltávolítható, folyó víz alatt leöblíthető, majd visszahelyezhető a gépbe. Így a kávéd íze mindig olyan lesz, amilyennek te szereted. Azt követően, hogy eljárt a beállított idő, a készülék készenléti üzemmódba vált át., így óvja a környezetet, valamint energiát spórol.

Felszereltség:

beépített kávédaráló, kijelző és tejadagolás, érintésmentes kijelző és érintős vezérlőpanel ikonokkal, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, gőzfúvóka és tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

latte macchiato, caffe latte és cappuccino

Tej nélküli kávék:

espresso, ristretto, americano, lungo és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

vízkeménységi tesztelő, őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő és NIRT701 tisztító tabletta (2 db)

Méretek:

34 × 24 × 46 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

9 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Összehasonlít

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások
Gyártó saját alkalmazása Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 455 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,2 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása, Smart Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Tejkészítés
Hideg és meleg tejhab készítés Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!
Felhasználói profilok száma
5 Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok, Filteres kávé Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
5 Kész!
Tejes receptek
Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Ristretto, Americano, Lungo, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző, Érintős vezérlőpanel ikonokkal Kész!
Italkészítés
Csésze megvilágítása, Állítható magasságú kifolyónyílás, Tárolóhely a poharaknak Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka, Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Vízszűrő használat, Kivehető főzőegység Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
3 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Kávébab mennyiség érzékelés Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Vízkeménységi tesztelő, Őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő, NIRT701 tisztító tabletta (2 db) Kész!

Méret & súly

Mélység
46 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
9 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Nivona NICR 796 termékhez:

Nivona NICR 799

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
399 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Nivona NICR 795

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

További változatok Nivona NICR 796 termékhez:

Nivona NICR 790

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
329 990 Ft
Szállításra kész 2 db
 

Nivona NICR 799

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
399 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Nivona NICR 795

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nivona NICR 796 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nivona NICR 796. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nivona NICR 796. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nivona NICR 796. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nivona NICR 796.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ